Carinthia University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Siden starten har FH Kärnten udviklet sig til en unik uddannelsesinstitution i Kärnten. Due to the constant further development of the study programs of Carinthia University of Applied Sciences and intensive cooperation with industry and science, FH students are sure to have a future-oriented education.

FH Kärnten lever modellen med umiddelbar praktisk relevans. Principal and part-time employees, as well as guest lecturers from industry, ensure interdisciplinary, internationally oriented university education. Currently, around 30-degree programs are offered in the fields of technology, health, and social affairs, as well as economics.

7 grunde til at studere ved FH Kärnten

Ansigt til ansigt

Vi er kendt for vores åbne og familiære atmosfære. På vores universitet er der stor vægt på den personlige sameksistens mellem studerende, ansatte og professorer. Små arbejdsgrupper muliggør individuel støtte.

internationalitet

Vi er et universitet med en international orientering. Carinthia University of Applied Sciences samarbejder med mere end 160 universiteter over hele verden. Trinløst kosmopolitisk beliggende ved skæringspunktet mellem tre kulturer i Alper-Adriaterhavets region, meget tæt på Italien og Slovenien, og tilbyder lokale og internationale studerende fremragende betingelser for flersprogede studier.

Praktisk orientering

Kombinationen af undersøgelse og praksis sikrer kvaliteten af undervisning og forskning. Dette leveres af vores mange internationale gæster og deltidslærere fra industri og erhvervsliv. Samarbejde med regionale og udenlandske virksomheder sikrer ikke kun en praksisorienteret række kurser, men garanterer også videnskabelig knowhow.

Fremtidig orientering og bæredygtighed

Innovative studiekurser i forkant gør Carinthia University of Applied Sciences et udstillingsvindue for bæredygtig forskning og udvikling. Lovende emner på alle studierektorer spiller en vigtig rolle.

Unik natur, kultur og livsstil

At studere i Kärnten er sjovt! Universitetet er nedsænket i idylliske bjerge, dale og søer. Der er et stort udvalg af sports- og fritidsmuligheder på ethvert tidspunkt af året. Det maleriske karinthiske landskab sikrer en unik livskvalitet omkring dine studier.

Kreativ, ung og dynamisk atmosfære

Ud over deres studier giver unge, dynamiske netværk perfekte muligheder for at få fodfæste i opstartssektoren. Tænkecentre, inkubatorer, attraktive innovationsworkshops og mange arrangementer samler studerende fra FH Kärnten og iværksættere fra regionen og sætter dem i stand til at lære hinanden at kende på et tidligt tidspunkt til fremtidige fælles projekter.

Kombinationen gør det

Hvor og frem for alt, hvad du vil studere ønsker at være gennemtænkt. Carinthia University of Applied Sciences gør et valg meget let: Her finder du den unikke kombination af en lang række spændende og praksisorienterede studier og en livskvalitet, der er uden sidestykke.

Studier i tjeneste

Erhvervsuddannelse er nøglen til personlig karriereplanlægning. Som studerende ved Carinthia University of Applied Sciences er dit pensum organiseret på en sådan måde, at du kan forene dine studier og job.

125800_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Model

Carinthia University of Applied Sciences er et dynamisk og dialogorienteret universitet for anvendte videnskaber med regionale rødder og international orientering. Det fungerer inden for områderne sundhed og sociale anliggender, teknologi og økonomi. Dets kerneopgaver er inden for studier og undervisning, der anvendes til forskning, videnoverførsel og videreuddannelse.

Vision

"Vi ønsker at positionere os som et universitet i undervisning og anvendt forskning inden for vores kerneområder inden for teknologi, forretning, sundhed og sociale spørgsmål øverst på østrigske universiteter!"

Charter om mangfoldighed

Charteret for mangfoldighed er et initiativ til at fremme påskønnelse af alle samfundets medlemmer - uanset køn, alder, race og farve, seksuel orientering, religion og tro og fysisk eller mental handicap. Charteret om mangfoldighed er et offentligt, frivilligt engagement. Det er baseret på erkendelsen af, at mangfoldighed er et vigtigt træk i Europa - dets historie såvel som dets samfund. Det ser og værdsætter de fordele og muligheder, mangfoldighed tilbyder.

Universitetsadministration

Carinthia University of Applied Sciences blev grundlagt i 1995 i den juridiske form af en forening som transportør af Fachhochschule-uddannelserne i Kärnten. Foreningens sæde var i Spittal an der Drau. Siden begyndelsen af 2002 har University of Carinthia - Charitable Private Foundation været sponsor og vedligeholder af FH-uddannelserne.

Det private fundament finansieres af bidrag fra den føderale regering, delstaten Kärnten og lokalsamfundene Villach, Spittal / Drau, Klagenfurt og Feldkirchen. Foreningen, der er blevet en af de 15 stiftere, samt donationer og indtægter fra begivenheder, bidrager også til finansieringen af organisationens drift.

Forbindelsen mellem medarbejder og arbejdsgiver

Vi er ikke kun ansvarlige for vores handlinger, men også for det, vi ikke gør. (Moliere)

Arbejdsrådet er bindeleddet mellem medarbejderne og arbejdsgiveren. Opgaven er at fungere som mægler, men også at fungere som en one-stop-shop. Det nuværende arbejdsrådteam harmoniserer og supplerer sig godt og er ivrig efter at implementere bekymringerne for alle kolleger positivt.

Et valgt arbejdsråd kan - baseret på solidariteten inden for arbejdsstyrken - aktivt og konsekvent adressere og repræsentere sine kollegers bekymringer. Foruden "kernevirksomheden" tager repræsentationen af personalet over for arbejdsgiveren Fachhochschule Kärnten, arbejdsrådet, også sigte på at fremme medarbejdernes økonomiske, sociale, sundhedsmæssige og kulturelle interesser.

Placeringer

Feldkirch

Address
Hauptplatz 12
A-9560 Feldkirch, Vorarlberg, Østrig

Klagenfurt

Address
Primoschgasse 8-10
Klagenfurt, Kärnten, Østrig

Villach

Address
Europastraße 4
Villach, Kärnten, Østrig

Spittal an der Drau

Address
Villacher Straße 1
Spittal an der Drau, Kärnten, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig