FH Kufstein Tirol - University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

FH Kufstein har i øjeblikket 2200 studerende fra mere end 50 nationer, der skaber en international, multikulturel atmosfære. Det faktum, at vi har mere end 210 partneruniversiteter overalt i verden, betyder, at mere end 200 internationale indkommende studerende hvert år er vært for FH Kufstein, og at et endnu større antal af vores studerende går ud i et semester eller et år for at studere i udlandet.

123319_FHKufsteinGehen_10.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Derudover spiller FH Kufstein med ca. 500 indgåede undervisere en betydelig rolle i den regionale økonomi. Udvalget af bachelor- og kandidatuddannelser - der tilbydes i både fuld- og deltidsformater - er blevet udtænkt til at imødekomme de faglige krav fra de respektive brancher. FH Kufstein har også udviklet et postgraduate program i samarbejde med flere internationalt anerkendte partneruniversiteter. Kandidaterne i vores uddannelser har således fremragende udsigter til at udfylde udfordrende stillinger i deres felt og for at fremme deres karriere.

123318_FHKufsteinFeatures_188.jpg

(c) FH Kufstein Tirol

Attraktiv campus i charmerende omgivelser

FH Kufstein ligger i en bygning, der indeholder moderne foredragslokaler og arbejdsområder, et bibliotek og en cafeteria. Campus ligger på det grønne, generøse parkområde, der ligger ved siden af ​​byens centrum. Mange sports- og fritidsmuligheder samt de nærliggende kulturcentre og regionale hovedstæder skaber en spændende international flair.

138238_FH_Gebaude_A_web_portale.JPG(c) FH Kufstein Tirol

Forskning Koncept

Fremragende resultater inden for forskning og udvikling er nødvendige for effektiv, videnskabeligt baseret undervisning og læring. FH Kufstein har således etableret et solidt F & U-program, der sigter mod at fremme institutionelle og individuelle kompetencer samt bidrage til et højt anerkendelses- og integrationsniveau i videnskabelige og forretningsmæssige samfund. I overensstemmelse med det juridiske mandat for østrigske universiteter for anvendt videnskab er FH Kufsteins forsknings- og udviklingsbegreb i overensstemmelse med den anvendte forskningstilgang. Målet er at generere videnskabelige F & U-resultater, der bidrager til den videnskabelige videnbase samt bæredygtigt øger den lokale økonomis konkurrenceevne og tiltrækningskraft.

123320_FHKufsteinFeatures_146.jpg(c) FH Kufstein Tirol

Placeringer

Kufstein

Fachhochschule Kufstein Tirol

Address
FH Kufstein
Andreas Hofer-Straße 7

6330 Kufstein, Tyrol, Østrig
Telefonnummer
+43 5372 71819

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig