University of Applied Sciences Wiener Neustadt

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indgangen til din succesrige karriere!

University of Applied Sciences Wiener Neustadt blev grundlagt som den første af sin art i 1994 og tæller blandt de øverste uddannelsesinstitutioner i Østrig. I øjeblikket er mere end 4000 studerende tilmeldt en bachelor- eller kandidatuddannelse på en af vores campus: Wiener Neustadt, Wieselburg, Tulln og Wien. Mere end 12.000 af vores kandidater forfølger nu vellykkede karrierer både i Østrig og i udlandet.

Internationalt netværk såvel som fast forankret på regionalt niveau giver FHWN omfattende og fremtidsorienterede uddannelses- og forskningsprogrammer. På nuværende tidspunkt tilbyder vi 37 bachelor- og kandidatuddannelser på fem fakulteter: Erhverv, ingeniørvidenskab, sundhedsvidenskab, sikkerhed og sport. Mere end 440 ansatte og 1300 undervisere sørger for en moderne og effektiv praksisorienteret uddannelse.

Vi handler i overensstemmelse med vores credo: perspektiver gennem anvendt læring . Gennem vores praksisorienterede uddannelseskoncept tilbydes vores kandidater en bred vifte af perspektiver for en vellykket faglig karriere. I 2015 Universum Talent Research undersøgelsen blev de fremragende FHWN bekræftet af vores studerende, der stemte FHWN først som universitetet med den største "beskæftigelsesevne" - kompetence til at anvende de erhvervede færdigheder direkte på jobbet.

Ud over en høj praktisk relevans er vores fokus på anvendt forskning . Vores mange forskningslaboratorier, funktionelle rum og seminarværelser er udstyret med up-to-date teknologi, der garanterer en førsteklasses uddannelse. Desuden er vores tekniske og videnskabelige uddannelser i deres forsknings- og udviklingsprojekter understøttet af FOTEC, FHWN eget forskningsfirma.

Et andet vigtigste fokuspunkt på FHWN er vores internationalitet. Med i øjeblikket 100 partneruniversiteter over hele verden har vores studerende mange muligheder for at tilbringe et semester i udlandet for at videreføre deres studier eller gennemføre deres praktikplads. Hos FHWN interaktion og netværk med internationale partnere inden for erhverv, industri og forskning værdifulde kontakter, når man starter en professionel karriere.

Placeringer

Wiener Neustadt

Address
Fachhochschule Wiener Neustadt
City Campus, Schlögelgasse 22-26

2700 Wiener Neustadt, Nedre Østrig, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig