IMC University of Applied Sciences Krems

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Studerende Kunstakademi: Vores elever formår fremtiden.

IMC Fachhochschule Krems betragtes som et af de mest moderne og mest internationale universiteter inden for anvendt videnskab i Østrig. I øjeblikket foregår både fuldtid og deltid 28 nye uddannelser inden for økonomi og digitalisering

Førstehånds videnoverførsel

Uddannelsen på IMC FH Krems er særlig praktisk og er præget af undervisning i ledelse og bløde færdigheder, et omfattende udvalg af fremmedsprog og projektrelateret arbejde i håndterbare grupper og i direkte kontakt med lærerne. IMC FH Krems er især interesseret i førstehånds videnoverførsel og bæredygtig videnindsamling til studerende. Et dedikeret team af internationale professorer med høj kvalitet og uddannelsesmæssige ønsker motiverer eleverne til det bedste og forbereder dem til en international karriere. Gennem interaktiv læring bliver en direkte og personlig udveksling af erfaringer mellem studerende og lærere, internationale partnerprogrammer med universiteter, forskningsinstitutioner og virksomheder samt et omfattende fritidstilbud i et af de mest idylliske områder i Østrig, en undersøgelse hos IMC FH Krems, en oplevelse og et midlertidigt hjem.

Levende internationalitet

På IMC FH Krems er internationalitet tydelig på daglig basis: regelmæssig kontakt med mere end 140 partneruniversiteter, adskillige aktive partnerprogrammer samt de studerende selv, der kommer fra 50 forskellige nationer. Interkulturel udveksling af erfaringer, praktikophold i udlandet, deltagelse i internationale forskningsprojekter og forelæsninger fra internationale redaktører og gæsteprofessorer er simpelthen en del af det. Derudover er forelæsningssproget engelsk i ca. halvdelen af ​​alle uddannelser, hvilket er meget attraktivt for både østrigske og internationale studerende.

Karrierevejen begynder i Krems

Tæt sammenhængende undervisning, forskning og erhverv er en af ​​IMC FH Krems største bekymringer. IMC FH Krems ser sig ikke alene som et akademisk træningscenter, men søger konstant samarbejde med forskning og forretning. Således bidrager Universitetet for Anvendt Videnskab betydeligt til det faktum, at eleverne er velegnede til arbejdsmarkedet: 90% af alle studerende har allerede et fast arbejde inden for tre måneder efter deres eksamen.

Placeringer

Krems an der Donau

IMC Krems

Address
IMC Fachhochschule Krems
IMC University of Applied Sciences Krems
Piaristengasse 1

A-3500 Krems an der Donau, Nedre Østrig, Østrig
Telefonnummer
+43 2732 8020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig