TU Wien - Continuing Education Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I flere årtier har TU Wien været en af de mest profilerede udbydere af efteruddannelse i Østrig. Det internationalt orienterede CEC (Continuing Education Center) i TU Wien ser sin primære opgave som dobbelt. For det første at hjælpe kandidater med at udnytte det fulde potentiale i en teknisk og videnskabelig uddannelse. For det andet at åbne nye felter til faglig udvikling for enkeltpersoner, der viser initiativ og har den relevante praktiske erfaring. Med forskellige kandidatuddannelser , studerende og alumner fra 94 lande og alle kontinenter , et topfakultet og internationale akkrediteringer, er CEC's rolle dagligt at engagere sig i eventyret med innovation og efteruddannelse og konstant holde øje med de skiftende tider, vi lever i .

Kvalitetssikring i postgraduate uddannelse

Betydningen af kvalitetssikring og akkreditering i postgraduate uddannelse er steget markant i de senere år på grund af den enorme vækst, der har præget efteruddannelse som helhed. I betragtning af det stadigt stigende udvalg af undersøgelser, der tilbydes, er anerkendte kvalitetsmærker og godkendelsesmærker vigtige kriterier for potentielle kandidater til at træffe et informeret valg af et efteruddannelseskursus, der er af høj kvalitet og også opfylder deres ambitioner.

Objektiv ekstern evaluering af de forskellige efteruddannelseskurser muliggør en international sammenligning med andre programmer og går langt for at imødekomme kvalitetskravet om gennemsigtighed. Dette fører igen til en forøgelse af studerendes og kandidaters mobilitet, hvilket gør det muligt for programmet også at kræve international appel. Ekstern certificering eller akkreditering er også en indikation af institutionens akademiske vægt og gør dens bevidsthed om kvalitetssikring og behovet for løbende optimering også gennemsigtig for omverdenen. I øjeblikket er udvalgte programmer i det videreuddannelsescenter akkrediteret af

  • FIBAA ("Foundation for International Business Administration Accreditation")
  • ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV)
  • RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors") og
  • CEPI ("Det Europæiske Råd for ejendomsyrker")
  • QUESTE-SI ("Kvalitetssystem for videnskab og teknologiuniversiteter til bæredygtig industri")

2446_akkreditierungen_1.jpg

Placeringer

Wien

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Wien, Wien, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig