TU Wien - Continuing Education Center

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For en række årtier nu, det TU Wien har været en af ​​de mest højprofilerede udbydere af efteruddannelse i Østrig. Den internationalt orienteret Continuing Education Center (CEC) af TU Wien ser det som sin primære opgave som dobbelt. For det første at hjælpe kandidater udnytte det fulde potentiale af en teknisk og videnskabelig uddannelse. For det andet, at åbne op for nye områder for faglig udvikling for personer, der udviser initiativ og har relevant praktisk erfaring.

med mere end ti kandidatuddannelser, Studerende fra 79 lande og alle kontinenter, En top fakultet og internationale akkrediteringer, rolle CEC er at engagere dagligt med eventyr af innovation og efteruddannelse, og holde konstant ajour med de skiftende tider, vi lever i.

Quality Assurance i Postgraduate Uddannelse Betydningen af ​​kvalitetssikring og akkreditering i postgraduate uddannelse er steget betydeligt i de seneste år, på grund af den enorme vækst, der har kendetegnet efteruddannelse som en helhed. I betragtning af den stadigt stigende række undersøgelser på tilbud, anerkendte kvalitetsmærker og godkendelsesmærker er vigtige kriterier for potentielle kandidater i at gøre et informeret valg af et efteruddannelsesforløb, der er af høj kvalitet og også opfylder deres forhåbninger.

Formål ekstern evaluering af de forskellige efteruddannelseskurser gør international sammenligning med andre programmer mulige og går en lang vej til at opfylde kvaliteten kravet om gennemsigtighed. Dette fører til en stigning i studerende og graduate mobilitet, så programmet til at kræve international appel så godt. Ekstern certificering eller akkreditering er også en indikation af den faglige tyngde af institutionen og gør sin bevidsthed om kvalitetssikring og behovet for løbende optimering transparent til verden uden for samt. I øjeblikket er udvalgte programmer for Continuing Education Center akkrediteret af

FIBAA ("Foundation for International Business Administration Akkreditering") ASIIN ("Akkreditierungsagentur für Studiengänge der Ingenieurwissenschaften, der Informatik, der Naturwissenschaften und der Mathematik eV) RICS ("Royal Institution of Chartered Surveyors"), og CEPI ("Det Europæiske Råd i Real Estate Erhverv") QUESTE-SI ("Quality System for Videnskab og Teknologi universiteter for bæredygtig industri")

Placeringer

Wien

Continuing Education Center

Address
TU Wien
Continuing Education Center
Operngasse 11/017

1040 Wien, Wien, Østrig