University of Salzburg

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kære studerende!

Velkommen ved Paris Universitet Salzburg, den ideelle studie! Salzburg er en grund af sin smukke landskab på den nord-vestlige Alper, mange historiske steder og Festival af de smukkeste og mest interessante byer i verden. Universitetet integrerer problemfrit med sine arkitektonisk interessante bygninger i den atmosfære af byen. Salzburg er et universitetsby med traditionen. Prins ærkebiskop Paris Lodron, navnebror af universitet, grundlagt i 1622. I dag består det af fire fakulteter, med cirka 18.000 studerende og 2.800 ansatte. Det er et center for innovativ forskning og tæt integreret i det kulturelle og økonomiske liv i Salzburg. Med sin nationalt og internationalt netværk, er det en moderne viden hub i hjertet af Europa. The University of Salzburg giver de studerende en bred vifte af kurser med et afbalanceret forhold mellem lærere til elever. Det har sat sig klare prioriteter forskning, skabt en udviklingsplan for fremtiden og er nu præget af en løbende udvikling, der understøtter de stadigt nye krav.

Reinhard Heinisch, chef for Statskundskab, på vegne af rektor, professor Heinrich Schmidinger.

Organisation og struktur

Universitetet er en af ​​de største arbejdsgivere i landet og en stor økonomisk incitament for placeringen business Salzburg. Ledes af rektor, rektor, University Råd og Senatet. Universitetet er opdelt i fakulteter, institutter, School of Education, fokuserer, andre institutioner inden for forskning og undervisning og administrative faciliteter i henhold til sin organisationsplan.

Det Teologiske Fakultet

Det Teologiske Fakultet er den ældste af de fire fakulteter ved universitetet i Salzburg og går tilbage til år 1622:e Den består i dag af fire afdelinger. Det tilbød øjeblikket syv undersøgelser. Fakultetet er blandt andet bestemt af tværfaglighed, som er særlig engageret i undervisning og forskning. En ny tilføjelse er genstand Interkulturel Teologi og Religionsstudier, der tager hensyn til de socio-politiske forandringer.

Det Juridiske Fakultet

På det juridiske fakultet ved fem undersøgelser kan indskrives. Siden 2004 er det fagområde Law and Business tilbydes på samme fokus, nu denne undersøgelse omfatter næsten lige så mange studerende som undersøgelsen retspraksis. Den viden netværk jura, handel og arbejdspladsen er kontaktperson for økonomien.

Kulturel og Samfundsvidenskab Fakultet

Den kulturelle og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet er det største fakultet i Salzburg. Den består af tolv afdelinger og tilbyder mere end 30 undersøgelser. Lærerstuderende har ti emner at vælge imellem, herunder mange sprog eller historiske discipliner. 2012 blev den tidligere lærer og læreruddannelse forenet i den nyetablerede Pædagogiske Universitetsskole og professionaliseret det og udvidet. Et særligt kendetegn er det tværfaglige kandidatuddannelsen European Union Studies, som også omfatter den juridiske, statskundskab og økonomi foruden humaniora.

Det Naturvidenskabelige Fakultet

Naturvidenskaben er den næststørste universitet fakultet. På grund af deres multiple videnskabelige orientering, det har den højeste procentdel dels til ekstern finansiering på universitetet. På fakultetet er der otte afdelinger, der tilbyder syv studieretninger. Det kan være indskrevet, herunder to tekniske undersøgelser, studiet af Engineering tilbydes som en dobbelt grad program med det tekniske universitet i München. Af særlig betydning er den læreruddannelsen i de naturvidenskabelige fag.

Placeringer

Salzburg

Address
Kapitelgasse 4-6
5020 Salzburg, Salzburg, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig