University of Salzburg- Centre of European Union Studies

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL SALZBURG CENTRE FOR European Union Studies

edmunsburg

Den Salzburg Center for European Union Studies (SCEUS) er en virksomhed gearet til forskning så meget som til uddannelse af en ny generation af akademikere.

Oprettelsen af ​​et prioriteret program i European Union Studies var særlig gunstigt på dette tidspunkt givet en række udviklinger. Den Europæiske Union er blevet den afgørende faktor i opbygningen af ​​Europas politiske og socio-økonomiske orden. Den repræsenterer en unik fredsprojekt, der har formået at integrere et væld af tidligere modstandere og fjender i en ny retsfællesskab. Alligevel har den generelle succeshistorie for europæisk integration gentagne gange vist tegn på dødvande og brud. Efter afvisningen af ​​forfatningstraktaten i 2005 og den vanskelige ratificeringen af ​​Lissabontraktaten tilbyde nye instrumenter beslutningsprocessen i EU afholdt en finansiel og økonomisk krise, der velsagtens kræver større lederskab og overnational økonomisk styring. SCEUS i sin forskning tackler spørgsmål til institutionelle struktur og den økonomiske styring i Den Europæiske Union, samt bredere sociale aspekter af den europæiske integration og den rolle, Den Europæiske Union som global aktør.

Et vigtigt mål for SCEUS er at link forskning og undervisning på flere måder: The University of Salzburg har lanceret en ny Kandidatuddannelsen i oktober 2005 med titlen European Union Studies. Det er hovedsageligt beskæftiger sig med jura, økonomi og statskundskab og flankeret af sociologi, historie og kommunikation. Begyndende i 2008, har universitetet også etableret en tre år Doctoral Programme i European Union Studies, som er finansieret af den schweiziske Humer fundament. Master samt Forskerskolen fortjeneste fra et Fellowship Programme udtænkt til at invitere udestående forskere fra andre internationale institutioner til at tilbringe forskningstid på SCEUS.

I august 2008 Centret er blevet tildelt en Jean Monnet Centre of Excellence.

SCEUS er placeret på Edmundsburg (Haus für Europa), en historisk bygning lige i centrum af Salzburg.

Horisont 2020 - valg til Europa siden Maastricht

Siden 1 juli 2015 SCEUS koordinerer den 4-årige Horisont 2020 forskningsprojekt "The Choice for Europa siden Maastricht". Her du kan finde detaljerede oplysninger om mål, forskerholdet, konsortiet og resultater.

Placeringer

Salzburg

Address
Salzburg Centre of European Union Studies
Mönchsberg 2

5020 Salzburg, Salzburg, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig