University of Salzburg Department of Chemistry and Physical Materials

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

PARIS LODRON UNIVERSITET SALZBURG

Universitetet i Salzburg (PLUS) er lavet af prins ærkebiskop Paris Lodron i 1622 og består nu af fire fakulteter (teologi, lov, kultur og samfundsvidenskab, naturvidenskab) med ca. 18.000 studerende og 2.800 medarbejdere.

Universitetet i Salzburg tilbyder studerende en bred vifte af bachelor-, kandidat- og ph.d.-uddannelser med et afbalanceret forhold mellem lærere og studerende. En række ekstra-curriculære aktiviteter er også tilgængelige for PLUS studerende på Sportcenter eller med forskellige studieklubber.

VELKOMMEN TIL PARIS LODRON UNIVERSITET SALZBURG!

Kære damer og herrer,
Kære studerende!
Som rektor i Paris Lodron-universitetet i Salzburg byder jeg dig meget velkommen. Salzburg, på grund af sin smukke natur, mange historiske steder og festivalen, er en af ​​de smukkeste og mest interessante byer i verden. Og Salzburg er en universitetsby med en lang tradition. Universitetet i Salzburg blev grundlagt af prins ærkebiskop Paris Lodron, navngivende for universitetet, i 1622. I dag består det af fire fakulteter, med ca. 18.000 studerende og 2.800 medarbejdere. Det er et center for innovativ forskning og er integreret i Salzburgs kulturelle og økonomiske liv. Med sit nationale og internationale netværk er det et moderne videnscenter i hjertet af Europa. Vi kan være stolte af dette universitet, som problemfrit indgår i sine arkitektonisk interessante bygninger i den smukke stemning i denne by. Universitetet i Salzburg tilbyder studerende en bred vifte af kurser med et afbalanceret forhold mellem lærere og studerende. Placeringen af ​​universitetet i Salzburg for en sikker fremtid er særligt tæt på mit hjerte. Det har sat sig tydelige forskningsprioriteter, skabt en udviklingsplan for fremtiden, og i dag er det kendetegnet ved konstant at udvikle og møde nye udfordringer.
Med venlig hilsen
Heinrich Schmidinger, rektor ved universitetet i Salzburg

VELKOMMEN TIL AFDELINGEN KEMISK OG FYSIKK AF MATERIALER I PARIS-LODRON UNIVERSITET SALZBURG

Teknologier der løser de nuværende globale udfordringer er stærkt afhængige af materialeudvikling. Forbedring af nutidens materialer samt design af den næste generation af materialer kræver dybtgående viden og færdigheder inden for naturvidenskab. Institut for Kemi og Fysik af Materialer udnytter sin tværfaglige adgang, der involverer disciplinerne kemi, fysik, materialevidenskab og mineralogi, og som omhandler design og udvikling af uorganiske materialer, nanomaterialer og hybrider samt funktionelle grænseflader afledt derfra.
Vi stræber efter et perfekt forskningsmiljø til at udføre materialekemi og fysik på højest mulige niveau og skabe en attraktiv og international konkurrencedygtig atmosfære for forskere på alle led i deres karriere, kandidat- og ph.d.-studerende til postdocs og junior gruppeledere.

Placeringer

Salzburg

Address
Universität Salzburg
Fachbereich Materialforschung & Physik
Jakob Haringer Strasse 2A

5020 Salzburg, Salzburg, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig