University of Vienna

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Wien blev grundlagt i 1365. Det er det ældste universitet i den tysktalende verden og en af ​​de største i Centraleuropa. I øjeblikket er omkring 91.000 studerende på universitetet i Wien. 179 kurser kan tages, hvoraf 56 er Bachelor programmer, 112 Master programmer, 3 diplomuddannelser og 8 ph.d.-programmer. Med personale på 9.400 ansatte, 6.700 af dem er akademisk, universitetet i Wien er den største undervisning og forskningsinstitution i Østrig. Det sigter mod at opretholde en bred vifte af undersøgelser, men på samme tid at fremme nye og innovative forskningsområder, og at etablere nye netværk mellem emner.

Forskning og undervisning

Den vigtigste opgave og mål med dette universitet ligger i at skabe og opretholde forskning og undervisning i topkvalitet, der betragtes som en uadskillelig enhed ( "forskningsbaseret guidet undervisning"). Et stærkt fokus på forskning, der kombinerer grundlæggende med anvendelsesorienteret forskning, gør denne Universitet særdeles attraktivt for de skarpeste hjerner. Forskning og undervisning på universitetet i Wien omfatter en bred vifte af fakulteter: fra katolske og protestantiske teologi, jura, Business and Economics, datalogi, Historisk og Kulturvidenskab, filologiske og Kulturvidenskab, Filosofi og Uddannelsesforskning Sciences, Psykologi, Samfundsvidenskab, Matematik, Fysik, Kemi til Geologisk Institut, geografi, astronomi, Life Sciences, Oversættelse Studies, Idræt og Molekylær Biologi.

International networking

Universitetet i Wien har altid været stærkt orienteret mod international forskning og undervisning, og derfor fortsætter sine bestræbelser på at fastholde sine relationer med andre lande. Det er en del af Erasmus / Sokrates-programmet og medlem af flere internationale netværk såsom ASEA-UNINET, Netværket af universiteter fra hovedstæderne i Europa (UNICA), og European University Association (EUA).

Fra 363 europæiske partneruniversiteter, har universitetet i Wien indgået en Erasmus-partnerskab med 350 universiteter. Studerende fra cirka 130 lande deltager mere end 10.000 foredrag på universitetet i Wien hvert år.

Placeringer

Wien

University of Vienna

Address
University of Vienna
Universitätsring 1

1010 Wien, Wien, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig