WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Wien Universitet for økonomi og WU Executive Academy - WU Executive Academy Europas førende business universitet

Wien-universitetet for økonomi og erhvervsliv (WU) er et af verdens førende universiteter og bundter sin programportefølje i ledelsessektoren i WU Executive Academy . Disse omfatter MBA og Master of Laws programmer, Universitetsgraden i Business Administration, University Programs, Custom Programs og Open Programs. WU Executive Academy er i dag en af ​​de førende efteruddannelsesudbydere i Central- og Østeuropa.

Fremragende kvalitet

Som led i WU er WU Executive Academy akkrediteret til AACSB (Association for Advance Collegiate Schools of Business) og EQUIS (European Quality Improvement System). Derudover er kvaliteten af ​​MBA-programmer blevet tildelt AMBA (Association of MBAs) Seal of Approval. Ud over WU opfylder færre end 75 erhvervsskoler over hele verden og kun to i den tysktalende verden de højkvalitetsmæssige krav i alle tre akkrediteringsorganer.

Fremragende lærere

WU Executive Academy 's eksamensuddannelse programmer udelukkende underviser internationalt anerkendte professorer og topschefs fra feltet. Disse overfører de nyeste videnskabelige resultater og omfattende praksis-relevante styringsværktøjer. For vores programmer var vi i stand til at tiltrække eksperter fra hele verden som højttalere.

Ledere og høj potentiale fra over 85 lande

Mere end 2.200 ledere, fagfolk og høj potentialer fra over 85 lande er uddannet og uddannet hvert år i programmerne. Studieture og kurser foregår i øjeblikket i mere end 15 lande og på 3 kontinenter.

WU Executive Club - Alumni Club

Vores alumner lever princippet om "livslang læring" og ved, hvor vigtigt det er altid at være ajour. De har også omfattende teknisk knowhow og fremragende ledelsesmæssige færdigheder.

Optimal infrastruktur

WU campus tilbyder 23.000 studerende og 1.500 medarbejdere plads til arbejde, forskning, lære og undervise samt optimale rammevilkår for undervisning og forskning. Det kan også prale af en central beliggenhed med fremragende transportforbindelser og grænser op til et af de største rekreative områder i Wien.

Som deltager i vores videreuddannelsesprogrammer har du gavn af brugen af ​​de nyeste undervisningsmetoder og teknologier og infrastruktur designet specifikt til ledende uddannelse.

Placeringer

Leopoldstadt

Address
Welthandelspl. 1, Gebäude EA
1020 Leopoldstadt, Wien, Østrig

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Akkrediteringer