WU - Vienna University of Economics and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Strategisk udvikling, internationalisering, forbindelser til erhvervslivet, og kvalitetsstyring er særligt vigtige kriterier i denne proces.

Alle WU Executive Academy 's MBA-programmer er AMBA akkrediteret, hvilket betyder, at de opfylder de højeste internationale standarder. AMBA (Foreningen af ​​MBA), der blev grundlagt i London i 1967, er en kvalitetssikring sæl tildelt udvalgte postgraduate programmer rundt om i verden.

WU netværk af over 240 partner universiteter er en af ​​de største sådanne netværk i hele verden. Som en af ​​de førende business universiteter i tysktalende verden, WU er også medlem af kendte og respekterede organisationer som CEMS (Global Alliance i Management Education), PIM (partnerskab i International Management), GBSN (Global Business School Network), som sigter mod at lette lederuddannelse i udviklingslandene, og THEMIS (International Legal Network of Excellence).

Campus WU

Campus WU åbnede i vinteren halvår 2013/14. Den blev designet af meget kendte internationale arkitekter og har vundet adskillige priser og udmærkelser. Med omkring 100.000 m2 gulvplads, det giver masser af plads til at kommunikere, diskutere og udveksle ideer, studere, undervise, forske, udforske, slappe af, og slappe af. Campus WU, beliggende mellem Messe Wien messen kompleks og den smukke Prater Park, er en rummelig campus med flere bygningskomplekser. Det er bekvemt tilgængeligt med offentlig transport og har direkte adgang til Prater Park.

Vibrant Wien

Bortset fra en fremragende, praktisk orienteret uddannelse, studerer ved WU betyder også, at du kommer til at nyde fordelene ved at bo i Wien, som ligger i hjertet af Europa. Dette levende by har meget at tilbyde til Wu studerende, der ønsker at udforske livet uden for klasseværelset: fra foredrag af internationalt anerkendte eksperter og paneldiskussioner med fremtrædende deltagere til messer og udstillinger, campus parter og koncerter, Wien har det hele. Ud over sin populære, verdensberømte seværdigheder, byen også prale et omfattende line-up af kulturelle og rekreative aktiviteter. Et væld af museer i verdensklasse, teatre, og den berømte Wiener Staatsoper vil appellere til kulturelle entusiaster. De mange parker og grønne områder såsom Donau Island og Prater Park er ideelle steder at slappe af og nyde udendørs. WU er let tilgængeligt med offentlig transport, og ligger kun et par minutter fra Wiens gamle centrum og moderne indkøbscentre, der forlader intet tilbage at ønske. Der er også mange caféer, barer og restauranter på Campus WU og i dets umiddelbare nærhed.

Placeringer

Wien

WU (Vienna University of Economics and Business)

Address
WU Vienna University of Economics and Business
Welthandelsplatz 1
1020 Vienna

1020 Wien, Wien, Østrig
Telefonnummer
+43 1 313360

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited