De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Amerikanske Jomfruøer

University of the Virgin Islands

Master MA Amerikanske Jomfruøer Charlotte Amalie USA September 2018

Hvorfor gøre universitetet i Jomfruøerne dit universitet for første valg? Undervisningen er meget overkommelige. UVI tilbyder en bred vifte af uddannelser. UVI tilbyder efteruddannelse ikke-grad og certifikat kurser gennem Fællesskabet Engagement og livslang læring (CELL) Center. UVI er akkrediteret af Kommissionen på videregående uddannelser i den mellemøstlige stater Association. Den gennemsnitlige klassestørrelse er lille nok til at give studerende mulighed for at delta… [+] ge meningsfuldt og får den individualiserede opmærksomhed nødvendig for at lykkes. UVI er teknologisk avanceret og har flere videnskabelige og computer laboratorier for studerende brug. UVI tilbyder on-campus boliger på øerne St. Thomas og St. Croix (dobbelt og enkelt værelser). UVI er en del af programmet med over 170 institutioner på den amerikanske fastland National Student Exchange (NSE). UVI deltager også i udvekslingsprogrammer for studerende med Emory University i Atlanta, GA, Oxford College i Atlanta, GA.; den State University of New York i New Paltz, New Paltz, NY; og Universidad Internacional (UNINTER) i Cuernavaca, Mexico. UVI tilbyder et sundt campusmiljø. Det har fagligt orienteret, lederskab studerende, atletisk og religiøse organisationer. Der er også Brødrene med en årsag (BWC) organisation og sororities med nationalt tilhørsforhold. Mens lille i størrelse og geografisk adskilt fra det amerikanske fastland, UVI har en studerende befolkning, der er international i makeup og globalt udsyn. UVI tilbyder en uddannelse af høj kvalitet, udnytte innovative undervisningsteknikker og state-of-the-art computer-udstyr i en personlig og maleriske indstillinger. UVI Mission Mission statement University of the Virgin Islands er en elevcentreret institution dedikeret til succes for sine studerende og engageret i at forbedre livet for befolkningen i US Virgin Islands og det bredere caribiske gennem fremragende undervisning, innovativ forskning, og lydhør samfundstjeneste. Vision Statement University of Jomfruøerne vil være en usædvanlig amerikansk institution for videregående uddannelse i Caribien dedikeret til studerende succes, forpligtet til topkvalitet, og lovede at styrke den sociale og økonomiske omstilling i US Virgin Islands. [-]