Læs den officielle beskrivelse

ADEN er et internationalt pædagogisk netværk akkrediteret af ACBSP, hvis hovedaktivitet er dets business SchoolGrundlagt i 1992. Det er fokuseret på den faglige udvikling af ledere og virksomhedsledere, både modalitet som e-læring; og i øjeblikket har 26 kontorer spredt over 17 lande i Latinamerika og Europa. Den er afhængig af anvendt forskning inden for universitetet Senior Management.

Det nyder også godkendelsen af ​​prestigefyldte amerikanske og europæiske universiteter til at certificere deres uddannelse. Det er kendetegnet ved innovation af læring modeller rettet mod den praktiske anvendelse og brug af metoder interaktiv, erfaringsmæssige og rekreative klasser af lærere, som passerer på deres store ledelseserfaring og overføre bedste praksis blandt virksomheder i hele Latinamerika og Spanien .

UDDANNELSE orienteret praksis

Pioneren ADEN transfer system er forskellig fra de traditionelle business schools, den understreger handlingsorienteret læring, anvendelse af teori til en verden af ​​erhvervslivet.

26 VENUES i 17 lande Avancerede teknologi uddannelsesprogrammer med globalt udsyn

DEN STØRSTE BUSINESS NETWORK Latinamerika

Siden starten, ADEN var vigtigt ikke blot at udvide deres undervisningsmetoder ledere, men også forberede dem til at stå over for en internationaliseret verden. Derfor besluttede han at gennemføre en pædagogisk netværk, der giver hver af sine studerende til at få værdifulde erfaringer fra andre kulturer, der deler det samme sprog.

MISSION

Form virksomhedsledere gennem et internationalt pædagogisk netværk for undersøgelsen og anvendelsen af ​​de mest avancerede viden og styringsværktøjer, baseret på et fællesskab af ledere, der fremmer den professionelle vækst af sine medlemmer og samarbejder med en forbedring af virksomhedernes konkurrenceevne og udvikling af de lande, hvor ADEN er.

VÆRDIER

Værdighed: betragte personen som et mål i sig selv, anerkende dens iboende værdi, deres friheder, rettigheder og ansvar.
Solidaritet påtage sig forpligtelsen til at samarbejde, gennem uddannelsessystemet rolle og handlinger solidaritet med det fælles gode for dem, der bor i lande, hvor ADEN er.
Konsensus / EF: udvikle en følelse af fællesskab blandt medlemmer af gruppen, der består af studerende, lærere og personale Aden Business School.
Pragmatisme: forstå og fremme værdien af ​​viden, teori og sandhed, med en praktisk tilgang, for at bidrage til den kulturelle udvikling i regionen og iværksætter.
Mangfoldighed: integrere og rumme ledere uden differentiering af køn, nationalitet, race, religion, eller politiske eller ideologiske tilhørsforhold.
Programmer undervist i:
Spansk