Mente Argentina

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Baseret i Buenos Aires, Mente Argentina er en organisation grundlagt for at levere internationale uddannelsesmuligheder og top kvalitet personlig støtte for internationale studerende gennem dynamiske, individualiserede nedsænkning programmer. Vi stræber efter at levere innovative programmering, der giver eleverne mulighed for at nyde Argentina i en unik og anderledes måde, mens på samme tid, lette akademisk præstation og fremme global kompetence og personlig vækst.

I dag Mente Argentina er førende organisation i Study Abroad, spansk, Praktik og programmer for frivilligt arbejde i Argentina.

Uanset om det er at studere et semester, forfølger en større grad, interneringen med en argentinsk organisation eller deltage i en sjov kort kursus, er Mente Argentina 's programmer designet til studerende, der ønsker at opleve Argentina fra et lokalt perspektiv. Udforsk Argentina, gør hvad du nyder mest, og slå ind på denne uforglemmelige rejse med Mente Argentina!

Hvorfor vælge Mente Argentina?

Mente Argentina er anerkendt som den førende og største organisation i Study Abroad, Spansk, Praktik og programmer for frivilligt arbejde i Argentina. Som den førende organisation i Argentina, har Mente Argentina udviklet forskellige måder at støtte internationale studerende, som de navigerer de mange udfordringer - akademiske, økonomiske og kulturelle - for at komme til Argentina for at studere, erfaring, lære og vokse.

Med Mente Argentina, du er fri til at fokusere på at være studerende, forbedre dine spanske sprogfærdigheder, vinde den globale kompetence, og nyd en dynamisk verden byen. Vores studerende ikke kun vidne en anden kultur, men også aktivt opleve og deltage i den argentinske livsstil gennem en fordybelse tilgang.

Her på Mente, vi elsker Argentina og leverer internationale uddannelser erfaringer til studerende fra hele verden. Denne passion er direkte oversat til vores programmer og de unikke services vi leverer. Da vi tilbyder programmer udelukkende i Argentina, vi besidder en stor specialiseret lokal viden, vi er begejstrede for at dele med vores deltagere.

Ved at vælge Mente Argentina, har du fået en ægte lokal partner for en positiv og givende oplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Placeringer

Buenos Aires

Address
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig