Læs den officielle beskrivelse

Baseret i Buenos Aires, Mente Argentina er en organisation grundlagt for at levere internationale uddannelsesmuligheder og top kvalitet personlig støtte for internationale studerende gennem dynamiske, individualiserede nedsænkning programmer. Vi stræber efter at levere innovative programmering, der giver eleverne mulighed for at nyde Argentina i en unik og anderledes måde, mens på samme tid, lette akademisk præstation og fremme global kompetence og personlig vækst.

I dag Mente Argentina er førende organisation i Study Abroad, spansk, Praktik og programmer for frivilligt arbejde i Argentina.

Uanset om det er at studere et semester, forfølger en større grad, interneringen med en argentinsk organisation eller deltage i en sjov kort kursus, er Mente Argentina 's programmer designet til studerende, der ønsker at opleve Argentina fra et lokalt perspektiv. Udforsk Argentina, gør hvad du nyder mest, og slå ind på denne uforglemmelige rejse med Mente Argentina!

Hvorfor vælge Mente Argentina?

Mente Argentina er anerkendt som den førende og største organisation i Study Abroad, Spansk, Praktik og programmer for frivilligt arbejde i Argentina. Som den førende organisation i Argentina, har Mente Argentina udviklet forskellige måder at støtte internationale studerende, som de navigerer de mange udfordringer - akademiske, økonomiske og kulturelle - for at komme til Argentina for at studere, erfaring, lære og vokse.

Med Mente Argentina, du er fri til at fokusere på at være studerende, forbedre dine spanske sprogfærdigheder, vinde den globale kompetence, og nyd en dynamisk verden byen. Vores studerende ikke kun vidne en anden kultur, men også aktivt opleve og deltage i den argentinske livsstil gennem en fordybelse tilgang.

Her på Mente, vi elsker Argentina og leverer internationale uddannelser erfaringer til studerende fra hele verden. Denne passion er direkte oversat til vores programmer og de unikke services vi leverer. Da vi tilbyder programmer udelukkende i Argentina, vi besidder en stor specialiseret lokal viden, vi er begejstrede for at dele med vores deltagere.

Ved at vælge Mente Argentina, har du fået en ægte lokal partner for en positiv og givende oplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Mente Argentina

Mente Argentinas kandidatuddannelse i International Relations er designet til studerende fra hele verden, der ikke kun ønsker at få deres mastergrad i International Relat ... [+]

Master Degree i International Relations

&nbsp

Mente Argentinas kandidatuddannelse i International Relations er designet til studerende fra hele verden, der ikke kun ønsker at få deres mastergrad i International Relations, men også søge en ekstraordinær lærerig oplevelse i Buenos Aires, Argentina. Vores internationale relationer Program vil tilbyde dig den højeste kvalitet uddannelse på en af ​​de mest prestigefyldte universiteter i Latinamerika.

Den Internationale Relationer Program tilbydes af Mente er 15 måneder lang i hvilket tidsrum studerende vil få mulighed for at tage kurser i specialiserede koncentrationer efter deres personlige interesser. Ved afslutningen af ​​IR-programmet vil kandidat har en solid forståelse af international politik, den globale økonomi og international sikkerhed med en vægt på Latinamerika.... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Fuldtid
15 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Mente Argentina

Den Mente Argentina kandidatuddannelsen i journalistik er designet til studerende fra hele verden, der ikke kun ønsker at få en kandidatuddannelse i journalistik, men ogs ... [+]

Master i journalistik i Buenos Aires, Argentina Den Mente Argentina kandidatuddannelsen i journalistik er designet til studerende fra hele verden, der ikke kun ønsker at få en kandidatuddannelse i journalistik, men også for dem, der søger en ekstraordinær lærerig oplevelse i Buenos Aires, Argentina.

Mente Argentinas Journalistik Programmet fokuserer på at fremme de studerendes evne til at rapportere efter skriftlige og online medier. Studerende også studere områder med tilknytning til journalistik, for eksempel, teamwork, ledelse og anvendelse af teknologi i medierne.

Vores program er 12 måneder lang. I løbet af denne tid studerende vil tage klasser og deltage i seminarer givet af lokalt og internationalt anerkendte journalister samt pressekonferencer om politik, kultur, økonomi og sport.Desuden vil de studerende gøre en praktikplads på en af ​​de vigtigste aviser i Argentina, skal du oprette en omfattende portefølje og udfylde et afgangsprojekt. ... [-]

Argentina Buenos Aires
Februar 2020
Fuldtid
12 måneder
på universitet
Læs mere på dansk