Universidad Nacional de La Pampa

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universidad Nacional de La Pampa , med hovedkvarter i Santa Rosa, provinsen La Pampa, er en offentligretlig enhed, autonom og autark, der har til formål at fortolke samfundets behov og dynamisere forandringen i det , samt fremme, formidling og bevarelse af kulturen. Det opfylder dette formål i direkte og permanent kontakt med universel tænkning og lægger særlig vægt på regionale og nationale problemer.

Universitetet bidrager til udvikling af kultur inden for rammerne af en humanistisk opfattelse gennem studier, videnskabelig og teknologisk forskning og kunstnerisk skabelse. Det formidler ideer, videnskabens og kunstneriske præstationer, ved uddannelse og de forskellige kommunikationsmidler til viden. Det har især formålet at danne demokratiske mænd.

Universitetet er et fællesskab af lærere, studerende, kandidater og ikke-undervisende personale. Det søger den integrerede og harmoniske dannelse af dens komponenter og infuses i dem moralsk retfærdighed, samfundsansvar og demokratiske overbevisninger. Form originale forskere, kvalificerede fagfolk og karriere lærere, socialt engagerede og villige til at tjene en model af politisk fri, økonomisk uafhængigt og socialt retfærdigt land. Administrer kandidater i undervisnings- og forskningsopgaver og gennem dem, deres forhold til samfundet. Udvikler forekomster af selvevaluering for at forbedre akademiske aktiviteter.

113791_photo-1523240795612-9a054b0db644.jpgPriscilla Du Preez / Unsplash


Universitetet er i det væsentlige demokratisk og som sådan bekræfter og forsvarer demokratisk doktrin. Den dispenserer i ideologiske, politiske og religiøse forhold, sikrer inden for sit område den bredeste frihed til forskning og udtryk, men ignorerer ikke fakta og sociale, politiske og ideologiske processer, men studerer dem videnskabeligt og søger at finde løsninger på at overvinde .

Universitetet ud over dets specifikke opgave med studiecenter og videregående uddannelse søger at sprede fordelene ved sin direkte kulturelle og sociale handling gennem universitetets forlængelse

Universitetsstudierne og objektivt udsætter sine konklusioner om nationale problemer og giver teknisk rådgivning til statsinstitutioner, der er i stand til at indgå aftaler med private institutioner, forudsat at sidstnævntes karakter svarer til almenvellet.

Placeringer

Santa Rosa

Address
Coronel Gil,300-398
L6300 Santa Rosa, La Pampa, Argentina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig