Læs den officielle beskrivelse

35 års erfaring, en kontinuerlig udvikling og KONSTANT

I Vatel, forbereder vi operative medarbejdere og ledere i den internationale gæstfrihed og turisme. Med en erfaring på 35 år, vores 31 skoler over hele verden underviser sine 7.000 studerende det samme program, baseret på internationalisering og baseret på vekslen af ​​teoretisk viden og professionel praksis.

Dette koncept har været meget vellykket: vores 29.000 kandidater, kaldet "Vatelians" øve i de mest prestigefyldte virksomheder i verden. 80% af dem følge en karriere i gæstfrihed og turisme, der indtager positioner af generaldirektør i hotelkæder og uafhængige virksomheder, Operations Director, Administrative, salg, marketing, menneskelige eller økonomiske ressourcer. Også er Ledere af Public Relations, Events, modtagelse Manager ... Som for de resterende 20% er hyret af andre sektorer, især i luksus industrien, som er blevet forført af deres færdigheder.

Alle "Vatelians" udgør en dynamisk, solid og værdifuldt netværk, både for studerende, der søger at realisere sin praksis, og for den nyuddannet akademiker søger arbejde i en hvilken som helst del af verden. Vatel, i dag verdens førende gruppe i undervisningen i Hotel og Turisme Management, opfylder alle betingelser for sine kandidater har en international og multikulturel profil til at lykkes i din karriere.

Vatel mission: at slutte sig til professionelle realiteter

Forbered yngre generationer til at bygge deres egen fremtid i turisme og internationale gæstfrihed.

Turistindustrien bringer frem i 20 år. Stillet over for økonomiske, politiske og sociale krise, er det stadig en sikker langsigtet værdi.

Som bevis, langsigtede prognoser for World Tourism Organisation:

Antallet af internationale turister rejser i hele verden vil stige med 3,3% om året mellem 2010 og 2030 og nåede 1.800 millioner i sidstnævnte; Mellem 2010 og 2030 forventes antallet at rejse på nye destinationer steget dobbelt så hurtigt (+ 4,4% om året) end i de udviklede økonomier (+ 2,2% om året) Markedsandel af vækstøkonomier er op fra 30 til 47% mellem 1980 og 2012, og skulle nå 57% i 2030, svarende til mere end en milliard internationale turistrejser

Følgelig internationale hotel grupper fortsætte med at formere i verden. Til at ledsage sin vækst, de har brug for operative medarbejdere og ledere, i stand til at arbejde i en multikulturel sammenhæng, til at lede et hold uanset nationaliteter, der udgør det. De søger unge kandidater vedligeholdere der har erhvervet viden ikke kun om en stor skole af business management, men også de færdigheder og ved, hvordan man opfører funktioner i Hotellet.

Globalt ser vi to forskellige typer af business management i hotel grupper:

Europæiske ledelse. Det blev bygget over to århundreders historie af hotellet. Det er orienteret på service kvalitet og kundetilfredshed. Det tager hensyn til alle de kulturelle aspekter af kunden, det land, hvor den gennemføres etablering og personale ved hjælp ... Angelsaksiske ledelse. Meget nyere, er det underlagt kravet om økonomiske resultater, og fremsætter de procedurer, der skal overholdes af medarbejderne

Vatel har taget stilling den europæiske ledelse undervisning og transmission kunsten at modtage fransk, anerkendt verden over som et tegn på kvalitet, smag og kvalitet.

Formålet med Vatel: succes for deres elever

Udvikle dine færdigheder Giv dem middel til at opnå deres faglige ambitioner Foreslå en uddannelse, der lever op til forventningerne hos den professionelle verden

Alle Vatel pædagogik er derfor parat til dette formål. Den Vatel ånd, værdier erhvervet for livet

Den hviler på fem søjler:

Opret tætte bånd mellem de studerende og deres skole Vatel, der er overbevist dem alle midler til at lykkes i deres fremtidige karriere Opret en dynamisk undervisning, der giver eleverne mulighed for:

assimilere teoretisk viden til gradvis at gennemføre dem og bruge dem senere i deres professionelle praksis
At være i stand til at opbygge din professionelle projekt

Transmit færdigheder, der overfører de studerende til hjertet af den professionelle virkelighed og sætte dem i stand til at vide i detaljer de opgaver, der skal opfylde eller håndhæve senere Start de studerende til at lære at opføre sig, til særlige værdier gæstfrihed både kjole og sprog, indbydende holdning, respekt for andre, åbenhed over for forskellige kulturer og sproglige færdigheder linguistiques korrekte. Hverve et tæt forhold til de professionelle for turisme og gæstfrihed, positiv og varig, takket være møder, deltagelse i forskellige møder og integration i det dynamiske netværk af 29.000 Vatelians

Lærere, der arbejder i synergi.

Undervisning hold af Vatel Group består ligeligt med universitetsprofessorer og verdenskendte professionelle i deres sektor.

De overfører deres viden, færdigheder, hans passion. De er konstant informeret om nyskabelser i form af teknisk uddannelse og professionelle teknikker. Takket være sin interaktive metoder, baseret på de sædvanlige dynamik virksomheder, give de studerende mulighed for at udvikle deres analytiske evner, erhverve de færdigheder, der kræves i de hoteller og turisme, og til at uddybe virksomhedsledelse i forhold real.

Programmer undervist i:
Engelsk
Spansk

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires