De bedste universiteter og handelshøjskoler i

På denne side kan du søge efter universiteter, gymnasier og handelshøjskoler i . Du vil nemt finde alle oplysninger om de højest rangerede universiteter i . Klik på "Læs mere " for en detaljeret beskrivelse af universitetet og en oversigt over undersøgelsens udbudte uddannelser.

Find universiteter i og gennemse deres programmer for at finde dem, der passer dig bedst. Få alle information om de forskellige studiemuligheder i og sammenligne studieafgifter og længden af ​​studiet. Du kan spare tid og kontakt universiteter i direkte: udfylde "Anmodning gratis information " form, hvilket vil sætte dig i kontakt med indlæggelser kontor.

Start søgningen for din fremtidige uddannelse lige med det samme!

1 Resultater i Armenien

American University of Armenia

Master MSc MA Armenien Yerevan September 2018

Om AUA Den amerikanske University of Armenia (AUA) er en privat institution for videregående uddannelse, der tilbyder en global uddannelse i Armenien. AUA er tilknyttet University of California og akkrediteret af WASC Senior College og University Kommissionen, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001. AUA Grundlagt i 1991, giver en høj kvalitet, kandidat og bachelor uddannelse, der fremmer borgernes engagement og fremmer demokratiske værdier, fremme st… [+] ipendium i en indstilling, der værdsætter og udvikler akademisk ekspertise, fri forskning, integritet, legat, ledelse og service til samfundet. AUA kandidat program tilbyder kandidatgrader i otte områder: Business Administration, Industrial Engineering og Systems Management, Computer og informationsvidenskab, Statskundskab og Internationale forhold, Økonomi, folkesundhed, lovgivning, og undervise i engelsk som fremmedsprog. Disse programmer har til formål at udvikle kritisk analyse og dybde af viden gennem avancerede kurser, selvstudium og forskning. AUA bachelor program tilbyder bachelorgrader på engelsk og kommunikation, Computational Sciences, og Business. Gennem sine bachelor-kurser, universitetet tilbyder de studerende dybde af viden for karriere forberedelse og yderligere undersøgelser samt bredde og et fundament af generel viden og færdigheder til livslang læring. Den amerikanske University of Armenien er registreret som American University of Armenia Corporation, en 501 (c) 3 nonprofit i staten Californien og er også registreret som American University of Armenia fonds- et fundament (Հիմնադրամ) i Republikken Armenien. [-]