American University of Armenia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om AUA

Den amerikanske University of Armenia (AUA) er en privat institution for videregående uddannelse, der tilbyder en global uddannelse i Armenien.

AUA er tilknyttet University of California og akkrediteret af WASC Senior College og University Kommissionen, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001.

AUA Grundlagt i 1991, giver en høj kvalitet, kandidat og bachelor uddannelse, der fremmer borgernes engagement og fremmer demokratiske værdier, fremme stipendium i en indstilling, der værdsætter og udvikler akademisk ekspertise, fri forskning, integritet, legat, ledelse og service til samfundet.

AUA kandidat program tilbyder kandidatgrader i otte områder: Business Administration, Industrial Engineering og Systems Management, Computer og informationsvidenskab, Statskundskab og Internationale forhold, Økonomi, folkesundhed, lovgivning, og undervise i engelsk som fremmedsprog. Disse programmer har til formål at udvikle kritisk analyse og dybde af viden gennem avancerede kurser, selvstudium og forskning.

AUA bachelor program tilbyder bachelorgrader på engelsk og kommunikation, Computational Sciences, og Business. Gennem sine bachelor-kurser, universitetet tilbyder de studerende dybde af viden for karriere forberedelse og yderligere undersøgelser samt bredde og et fundament af generel viden og færdigheder til livslang læring.

Den amerikanske University of Armenien er registreret som American University of Armenia Corporation, en 501 (c) 3 nonprofit i staten Californien og er også registreret som American University of Armenia fonds- et fundament (Հիմնադրամ) i Republikken Armenien.

Placeringer

Yerevan

American University of Armenia

Address
40 Marshal Baghramyan Ave.

0019 Yerevan, Yerevan, Armenien
Telefonnummer
(+374 60) 69 40 40