Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1897 af Syvende Dags Adventistkirken har Avondale vokset til en førende videregående uddannelse udbyder, der kombinerer elementer af den kristne tro med en konstant høj standard for akademisk præstation i et miljø, der hilser folk fra alle samfundslag.

Avondale College tilbyder en bred vifte af akkrediteret bachelor, postgraduate og erhvervsuddannelser på Lake Macquarie og Sydney campusser. Målet er at udstyre de studerende med de nødvendige færdigheder og erfaring til at udmærke sig på deres fremtidige karriere. Dette opnås ved at kombinere teori og virkelige livssituationer ved at give studerende med flere praktiske muligheder gennem hele kurser. En af de fordele, som sætter Avondale hinanden er de mindre klasser. Undervisere kan nemt gøre sig bekendt med hver elev giver dem mulighed for at skræddersy hver lektion på en måde, der bedst gavner klassen som helhed.

Avondale kandidater har konsekvent været ansat over landsgennemsnittet og er højt respekteret for at være arbejdsplads klar, et bevis på den divergerende lærerig oplevelse.

Det er også Avondale mål at udvikle det hele menneske-psykiske, fysiske, sociale og åndelige. Teams af ansatte og studerende organiserer flere på campus begivenheder, der tillader deres kolleger kammerater til at forblive aktive og engagerede. Der er noget for enhver smag; Avondale opfordrer alle studerende at være involveret i sport, sociale aktiviteter og åndelige liv.

Du vil have mulighed for at opholde sig i sovesale bekvemt placeret på begge campusser. On-campus giver levende en støttende miljø, hvor din faglige og sociale rejse deles med venner fra alle dele af verden. Avondale medarbejdere og studerende danner tilsammen et stærkt fællesskab, der sjældent findes i større universiteter. Det betyder også, at du kan nyde bekvemmeligheden ved at være blot et par minutters gang fra dit værelse til klasser, cafeteria, motionsrum, sportsfaciliteter eller organiserede aktiviteter.

Avondale løbende forbedring via innovative undervisningsmetoder og førende forskning, mens der fortsat ønsker at sine kerneværdier. Excellence, spiritualitet, næring, service og balance er hjørnestenene i Avondale udvikling. Hvis du vælger Avondale, er det en garanti for, at du vil deltage en førende videregående uddannelsesinstitution i en tro-bekræfter samfund med store muligheder for åndelig, fysisk og mental vækst, service og gode beskæftigelsesmuligheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Avondale College of Higher Education

Udfordringen i ledelse og styring i forskellige typer af organisationer er blevet mere krævende og kompleks. Tilpasning til hurtigt skiftende forretningsmiljø kræver en m ... [+]

Udfordringen i ledelse og styring i forskellige typer af organisationer er blevet mere krævende og kompleks. Tilpasning til hurtigt skiftende forretningsmiljø kræver en mere sofistikeret sæt af færdigheder og evner fra ledere og ledere. Kirke-relaterede, ikke-for-profit organisationer og andre organisationer kræver effektiv ledelse informeret af samfundsvidenskab og en udvikling af viden om ledelse, ledelse og organisationer.

En Master of Leadership and Management fokuserer på at levere avanceret uddannelse i ledelse teori og praksis, understreger de etiske, moralske og åndelige dimensioner af ledelse og styring.

VARIGHED

One-og-et halvt år fuld tid eller tilsvarende deltid. Deltidsstuderende fremskridt typisk med en sats på tre eller fire enheder om året. ... [-]

Australien Cooranbong Wahroonga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 måneder
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk
Avondale College of Higher Education

Master of Education (MEd) kursus er designet til lærere og skoleledere, der ønsker at forfølge postgraduate studier i uddannelse. Særlig fokus er givet til den rolle, den ... [+]

Master of Education (MEd) kursus er designet til lærere og skoleledere, der ønsker at forfølge postgraduate studier i uddannelse. Særlig fokus er givet til den rolle, den kristne lærer / administrator i styrkelsen moralske og tro udvikling inden for rammerne af en kristen uddannelse. Master of Education tilbydes som enten en kursusaktiviteter grad eller en kombination af kurser og projekt eller mindre afhandling. Undersøgelser fås i fem områder:

Educational Administration Religiøs Uddannelse Curriculum og Undervisning Studies TESOL (Undervisning engelsk som andet eller andre sprog) Specialpædagogik VARIGHED

Et år på fuld tid eller tilsvarende på deltid. Deltidsstuderende fremskridt typisk med en hastighed på to eller tre enheder om året. Fleksibilitet giver eleverne mulighed for at enten "fast-track" deres kursus ved at tage en overbelastning, eller tage færre enheder i nogle år, hvis det er nødvendigt. ... [-]

Australien Cooranbong Wahroonga
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
Online og campus kombineret
Læs mere på dansk

Every Day Will Count at Avondale

Experience It - Avondale - Designed For Life