Chifley Business School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Chifley Business School er et boutique business school drevet af brancheeksperter med uddannelse på højt niveau og erfaring, og løbende industri engagement, som leverer en unik position Postgraduate programmer, sammen med en suite af industri-fokuserede kurser skræddersyet til behovene hos organisationer og industrier , hvor de opererer.

Med studerende i mere end 50 lande på tværs af alle syv kontinenter, Chifley har over 13.000 kandidater og er i øjeblikket den største MBA-udbyder i UAE.

Vi rutinemæssigt tilpasse vores egen højt niveau MBA materiale, der passer til en corporate-kursus sammenhæng; opererer i et corporate-læringsmiljø med samme kapacitet og assuredness som vi driver vores præcision-manipuleret MBA-program.

Chifley er en uafhængig institution, der reagerer hurtigt på de skiftende behov hos vores studerende og klienter ved at indarbejde kritisk relevant kursusmateriale, og opretholde et højt niveau af de studerendes opmærksomhed.

Chifley tager sit navn og formål fra Australiens 16. premierminister Joseph Benedict Chifley (1885-1951), en livslang hård arbejdstager, der steg fra lokomotivfører til det højeste embede i landet gennem sin egen styrke af overbevisning og lederevner.

Chifley stræber efter de værdier, der er indeholdt og personificeret af Ben Chifley, indkapslet i sin berømte adresse, »The Light on the Hill", da han erklærede: "Vi har en stor målsætning - lyset på bakken - som vi sigter mod at nå ved at arbejde til gavn for menneskeheden, ikke kun her, men overalt vi kan give en hjælpende hånd. " Chifley fremmer de forretningsmæssige kvalifikationer og egenskaber i et globalt netværk af studerende og klienter, der arbejder fra Vestafrika til Mellemøsten, fra Nordeuropa til Sydasien, og overalt i mellem, i enhver tænkelig industri.

Vores vision

Chifley Business School har til formål at være Australiens business school for industrien efter branche: tilsluttet, adræt, innovative, kunde-fokuseret og kommercielle.

Vores mission

Chifley leverer relevant, tilgængelige og af høj kvalitet, ledelse og business uddannelse til tekniske fagfolk og til erhvervskunder: Vi stræber efter at levere den kapacitet til succes.

Vores værdier

Integritet. Forpligtelse til kunderne. Innovation. Respekt. Excellence. Forbundethed. Det er de seks kerneværdier, som understøtter vores forretning, og den måde vi arbejder på Chifley.

Integritet

Vi er ærlige og åbne med vores kunder, samarbejdspartnere og kolleger.

Forpligtelse til kunder

Vi samarbejder med vores kunder for at udvikle ekstraordinære produkter og tjenester.

Innovation

Vi er innovative, opfindsomme og altid kigge efter måder at forbedre vores interne processer og vores tilbud til kunderne.

Respekt

Vi opfordrer, respekt og tillid til hinanden, fordi vi anerkender, at hver enkelt bidrager til vores succes.

Excellence

Vi stræber efter og belønning topkvalitet.

Forbundethed

Vi er i kontakt med vores kunder, vores interessenter og vores industrier.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Graduate Certificates » Se Graduate Diplomas » Se Masters »