Læs den officielle beskrivelse

Carnegie Mellon University er et amerikansk universitet etableret i 1900 i Pittsburgh, Pennsylvania. Kvalificeret 23 i verden (Times Higher Education, World University Ranking, 2017-18) Carnegie Mellon har været en fødested for innovation i hele sin historie og er en global leder i at bringe banebrydende ideer til markedet og skabe vellykkede opstartsvirksomheder.

Carnegie Mellon University i Australien (som åbnede i 2006) er en del af Carnegie Mellon globale fodaftryk, som omfatter campusser i Silicon Valley, Rwanda og Qatar.

Carnegie Mellon Australia Campus er beliggende i Adelaide, den femte mest livlige by i verden (Economist Intelligence Unit 2015) og Australiens mest overkommelige hovedstads hovedstad. Det er hjemsted for studerende fra over 20 lande, der skaber videngående netværk af samtidige, globale eksperter Og alumni.

Studerende opgradere med Carnegie Mellon University amerikansk grad og bliver undervist af højt kvalificerede fakulteter, som kan prale af omfattende karriere inden for undervisning, grundforskning og anvendt forskning, og lederskab på deres respektive områder. Klasser bliver undervist af hjemmehørende og besøge fakultetet fra Pittsburgh og Washington, DC Overseas fakultet undervise fjernforbindelse til Adelaide ved hjælp af avanceret videokonference faciliteter. Kontrollerede elev-til-fakultet forhold sikrer fakultetet give de studerende personlig opmærksomhed til at opfylde deres individuelle behov.

Vores grader kombinerer praktiske og tekniske kurser, der giver de studerende med den videnskabelige viden og problemløsning færdigheder er nødvendige for at lykkes i deres karriere.

Ved design, vores innovative kursus Kurset giver et solidt fundament i teorien, med fokus på færdigheder, som vil fremme ledelsespraksis, politik og beslutningstagning.

Vores pensum omfatter udfordrende baner designet til at udvikle studerendes innovationspotentiale. Studerende tilpasse deres grad ved at vælge fra en bred vifte af kurser valgfag, projekter og uafhængig undersøgelse.

Erfaringsbaseret læring sker gennem praktikophold og hold og individuelle projekter. Kombinationen af ​​en amerikansk grad og studere i Australien giver de studerende en unik færdigheder-sæt og internationalt perspektiv. Kandidater bliver eftertragtede individer, der tilbyder unikke, umiddelbare og målbare fordele for fremtidige arbejdsgivere som sofistikerede analytikere og effektive ledere.

Mission og Vision

Vores mission

Carnegie Mellon University Australien bygger på den antagelse, at studiet af den offentlige orden og af informationsteknologi, selvstændigt og i fællesskab, giver en enestående stærk platform, hvorfra man påvirke verden i det 21. århundrede. Vi er den eneste akademisk institution i verden, der forfølger dette mål gennem en samlet fakultet, der omfatter forvaltning videnskab, samfundsvidenskab og informationsteknologi i nogenlunde lige store dele. Det er vores mission at udnytte forskning og uddannelse denne platform gør det muligt at have en positiv indflydelse på udviklingen af ​​samfundene, økonomiske systemer, organisationer og individuelle liv rundt omkring i verden.

Vores vision

Vi ser en verden, hvor den øgede udbredelse af informationsteknologi, har den globale udvikling af menneskelig kapital og den deraf følgende indbyrdes afhængighed mellem marked, politiske, sociale og kulturelle systemer ændret karakteren af ​​økonomiske, ledelsesmæssige og politiske problemer. Vi mener, at vores evne til at mobilisere analytiske modeller, empirisk analyse og teknologisk raffinement at imødegå disse ændringer er unik. Ved at forfølge vores intellektuelle dagsorden, vi stræber efter også at være en akademisk institution, der er en bro mellem udvikling af ny viden og dens anvendelse til forbedring af organisationer, foreninger og individuelle liv.

BEGIVENHEDER

Carnegie Mellon University i Australien holder regelmæssige webinarer, deltager i udstillinger og besøg agenter og institutioner over hele verden. Hvis du er interesseret i at møde nogle af vores medarbejdere og lære mere om vores programmer, så tjek vores nuværende begivenheder.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 21-måneders spor er skræddersyet til studerende, der søger at udvikle grundlæggende IT- og I ... [+]

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 21-måneders spor er skræddersyet til studerende, der søger at udvikle grundlæggende IT- og IT Management-færdigheder eller starte deres karriere inden for IT. Den MSIT-ITM kombinerer en omfattende informationsteknologi og ledelse læseplan med en 400 timers praktik og en industri baseret Information Systems Project, Der leverer værdifulde og omfattende karriere erfaring, teori og viden.

Skolet det tværfaglige Carnegie Mellon University tradition og uddannet som analytisk problemløsere, vil du blive udstyret med en integration af informationsteknologi og lederevner specielt designet til at forberede dig til IT-branchen lederroller og gøre det muligt for dig at starte eller fremme din karriere i IT og tilknyttede industrier.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Den MSIT-BIDA program kombinerer en omfattende informationsteknologi og ledelse læseplan med Bida kurser, et obligatorisk 400 timers praktik og en industri-baserede data ... [+]

Master of Science i Information Technology - Business Intelligence og Data Analytics (MSIT - BIDA)

Carnegie Mellon University i Australien

Den MSIT-BIDA program kombinerer en omfattende informationsteknologi og ledelse læseplan med Bida kurser, et obligatorisk 400 timers praktik og en industri-baserede data Analytics Capstone Project.

MSIT-BIDA er skræddersyet til studerende, der ønsker at udvikle banebrydende færdigheder i IT Management og data analytics. Som analytics fagfolk og data forskere, intelligent i deres anvendelse af teknologi, kan kandidater give værdi for organisationer ved at forstå, hvordan teknologien interagerer med forretningsprocesser, strategi og politik. Disse ønskelige færdigheder, kombineret med avanceret viden i business intelligence og "big data" teknologier gør kandidater meget eftertragtede individer.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet til fagfolk, der søger at fremskynde deres karriere med en kort ... [+]

Master of Science i Informationsteknologi (Information Technology Management) 12-måneders spor er designet til fagfolk, der søger at fremskynde deres karriere med en kort, fokuseret studieperiode. Programmet vil forberede dig til at blive en teknologi manager, chief information eller teknologi officer og føre virksomheder i innovative måder gennem en verdensklasse, praktisk, it og ledelse pensum. Dette omfatter 48 enheder værdifuldt valgfag, som du kan skræddersy til at opfylde dine uddannelses- og karrieremål. Skolet i den tværfaglige Carnegie Mellon University-tradition og uddannet som analytiske problemløsere, er kandidater udstyret med en integration af informationsteknologi og ledelsesevner, der er specielt designet til at forberede dem for it-industriens ledende roller og at udvikle deres karriere.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Velkommen til fremtiden for den offentlige orden praksis, en fremtid, hvor mangeårige teknikker til politisk analyse mødes magt store data og nye kapaciteter i politiske ... [+]

Velkommen til fremtiden for den offentlige orden praksis, en fremtid, hvor mangeårige teknikker til politisk analyse mødes magt store data og nye kapaciteter i politiske analyser.

Carnegie Mellon University i Australien har udviklet et nyt program, der kombinerer sin strenge retsprincipper pensum med sine avancerede kurser i informationsteknologi og ledelse.

Tilgængeligheden af ​​store datamængder og nye muligheder for at analysere disse data vil ændre ansigt offentlige politikformulering og analyse. Vinderne vil være de professionelle i stand til at forstå generation af store data, dets potentiale og begrænsninger og hvordan man udnytter det. Disse fagfolk vil være i stand til at bruge disse data til at generere evidensbaserede og intelligent politiske muligheder; vide, hvordan man kommunikerer disse muligheder; og være i stand til at gennemføre og evaluere dem.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i Public Policy and Management (MSPPM) 12-måneders spor er et program skræddersyet til studerende, der søger at tage stilling til politikudvikling, impl ... [+]

Master of Science i Public Policy and Management (MSPPM) 12-måneders spor er et program skræddersyet til personer, der søger at accelerere deres karriere med en kort, fokuseret studieperiode og påtage sig holdninger i politikudvikling, -implementering og -evaluering og håndtere disse Funktioner i regeringen, non-profit organisationer, internationale organisationer og den private sektor.

Skræddersyet til erfarne fagfolk, måned programmet 12 kombinerer en omfattende offentlig politik og ledelse læseplan med en industri baseret System Synthesis ProjectDisse virkelige verden dele af programmet giver dig arbejds-erfaring og branchekendskab til at fremme din karriere og yderligere differentiere dig i den konkurrenceprægede globale marked.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 - 3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Master of Science i offentlig politik og ledelse (MSPPM) 21-måneders spor er et program skræddersyet til studerende, der ønsker at starte deres karriere i stillinger i po ... [+]

Master of Science i offentlig politik og ledelse (MSPPM) 21-måneders spor er et program skræddersyet til studerende, der ønsker at øge deres karriere i stillinger i politikudvikling, implementering og evaluering og at styre disse funktioner i offentlige, nonprofitorganisationer, Internationale organisationer og den private sektor.

Programmet kombinerer en omfattende offentlig politik og ledelse læseplan med en obligatorisk 400 timers praktik program og en industri baseret System Synthesis ProjectDisse virkelige verden dele af programmet giver dig arbejds-erfaring og branchekendskab til at kickstarte din karriere og differentiere dig i det konkurrenceprægede globale marked.

... [-]
Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Carnegie Mellon University in Australia

Studerende, der studerer i MSIT-ITM-mastergrad i Information Technology Management (MSIT-ITM), kan deltage i en informationssikkerhedskoncentration som en del af deres pr ... [+]

Studerende, der studerer i Master of Science i Information Technology Management (Information Technology Management) 21-måneders spor er i stand til at gennemføre en informationssikkerhedskoncentration som en del af deres program.

Den MSIT-ITM (Information Security Concentration) fokuserer på behovet for at tilpasse sig de skiftende ubuden gæst landskabet og for at få en dybere forståelse af risikostyring, informationssikkerhed, og data privatlivets fred. Den trækker på ekspertisen i forskning, drift og analyser fra den verdensberømte CERT Coordination Center (CERT® / CC) placeret på Carnegie Mellon Software Engineering Institute. Udpeget som en Nationale Center for Academic Excellence i Cyber ​​Defence Education af National Security Agency, Carnegie Mellon er unikt kvalificeret til at give en sådan uddannelse.... [-]

Australien Adelaide
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
21 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Address
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside
Telefonnummer
+61 8 8110 9900