Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Deakin University er en top-rated universitet med verdensklasse kandidater. Deakin er rangeret i top 3% af universiteter over hele verden og har et stærkt ry for studerendes tilfredshed.

Industri-fokuserede uddannelser og en stærk international udsigter betyder, at Deakin kandidater er klar til den globale arbejdsplads.

Vores tilgang til læring lægger vægt på den virkelige verden erfaring og faglige praksis, men uden at ofre vores forpligtelse til forskning af høj kvalitet. Deakin er en ung dynamisk universitet, der tilbyder forskerstuderende mulighed for at innovere og trives.

Institut for Frontier Materialer

Anerkendt som en af ​​Australiens førende materialer forskningsorganisationer, Institut for Frontier Materialer (IFM) fremmer innovation og kvalitet i materialevidenskab og-teknik forskning.

IFM blev etableret for at løse nogle af de store udfordringer for samfundet gennem nyskabelser i materialer design og ydeevne. Vores mål er at udvikle innovative produktionsteknologier; og energieffektivitet, ressource- og bæredygtighed infrastruktur.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Mester i filosofi (electromaterials)

på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2019 Australien Wollongong Burwood + 2 mere

Master of Philosophy (Electromaterials) giver enestående forskningstræning til at udstyre dig til en række spændende fremtidige karriere. Det giver både en vej til fremtidige ph.d.-studier og også træning til fremtidige job på energi-, produktions- og sundhedsområdet. [+]

Master of Philosophy (Electromaterials) giver enestående forskningstræning til at udstyre dig til en række spændende fremtidige karriere. Det giver både en vej til fremtidige ph.d.-studier og også træning til fremtidige job på energi-, produktions- og sundhedsområdet.

Dette er din chance for at opdage nye materialer og udvikle smarte enheder til at hjælpe med at løse nogle af dagens mest udfordrende globale problemer.

Som studerende på verdens første kursus i Master of Philosophy (Electromaterials) vil din undersøgelse være praktisk - opdage nye materialer ved hjælp af avancerede karakteriseringsteknikker og samle nye materialer til elektrokemiske apparater til applikationer inden for ren energi, sundhed eller avanceret fremstillingsprocessen. Du skal arbejde med førende, verdenskendte forskere i electromaterials gennem ARC Centre of Excellence for Electromaterials Science.... [-]


Videoer

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials