International Institute of Business & Technology - Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

International Institute of Business and Technology (IIBT) er en højt respekteret, godkendte regeringen videregående uddannelse og EUD-udbyder af præ-universitet, første år universitets-og engelske programmer.

Vi tilbyder fuldt akkrediteret og nationalt anerkendte diplomer og certifikater, herunder Diploma of Business Administration generel engelsk og certifikater III & IV i Akademisk engelsk. Vores programmer er designet til at udstyre dig med de væsentlige færdigheder for universitet og en vellykket gennemførelse af vores programmer garanteret dig adgang til en af ​​IIBT s partneruniversiteter.

Undersøgelse med IIBT på vores nye formål bygget højteknologiske facilitet i Victoria Park lige uden for Perth CBD og nyde det bedste i læringsmiljøer med den højeste kaliber af lærerstaben.

IIBT Stipendier

Forskningen viser os, at de øverste elever i livet og universitet er ikke altid de øverste studerende på high school. I erkendelse af dette IIBT har udviklet en række stipendier til formål at anerkende potentialet for resultater i en række mennesker.

Disse stipendier alle gælder for IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA), som er en videregående uddannelse, der svarer til det første år af universitetsstudier. På en vellykket afslutning kandidater vil formulere i en af ​​en række af de bedste universiteter direkte ind i det andet år, herunder Curtin og ECU i WA. Den Dip BA er en virksomhed baseret kvalifikation, men de studerende kan formulere ind i de fleste uddannelser i ECU og en række Erhverv og menneskeheden kurser på Curtin med fuld kredit. Tal med en erhvervsvejleder på IIBT for mere information.

Frank Pyke Scholarship

Frank Pyke Scholarship er designet til at belønne og fremme West Australian gymnasium og modne alder elever, der ikke er anerkendt gennem de sædvanlige foranstaltninger såsom Atar scoringer.

Studerende type: Indenlandske studerende Åben til: én stipendium pr WA skole og to modne alderen. Gældende kursus: Dip BA Beløb: tilskud på 20% af kursusprisen. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

Præsident Scholarship

Formændene Scholarship er designet til at genkende høj akademisk præstation i internationale studerende. Studerende, der opnår topkarakterer i deres hjemland kursus / universitet eller i top 10% af deres engelske sprog kohorte på IIBT engelske sprog kollegium er berettiget til dette legat.

Studerende type: Internationale studerende Åben til: Top 10% af de studerende i deres kohorte i Akademisk engelsk hos IIBT eller de internationale studerende opnår mere end 85% i deres High School Graduate Exam. Gældende kursus: Dip BA Beløb: 20% reduktion af kursusafgifter. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

Fred Emery Excellence i Academic Achievement Scholarship

Fred Emery Excellence i Academic Achievement Scholarship er designet til at belønne høj ydeevne studerende og modne alderen enkeltpersoner, der gennem deres studier har vist usædvanlig personlig indsats, vilje og engagement.

Studerende type: Indenlandske studerende Åben for: Høje akademiske og andre achievement gode resultater. Skal have skole princip og eller anden egnet godkendelse. Begrænset til 1 pr indtag af Dip BA Gældende kursus: Dip BA Beløb: 50% eller 100% af de samlede kursusudgifter. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

IIBT Financial Support Scholarship

Dette stipendium er designet til at støtte studerende, der ikke er i stand til at dække omkostningerne ved de videregående uddannelser på grund af økonomiske problemer.

Studerende type: Indenlandske Studerende og i øjeblikket indskrevet internationale studerende. Åben for: Potentielle og aktuelle indenlandske og internationale indskrevne studerende. Begrænset til 1 pr indtag af Dip BA Gældende kursus: Dip BA Beløb: 50% eller 100% af de samlede kursusudgifter. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

IIBT Kvinders Scholarship

Dette stipendium er for modne alderen kvinder (20 år og derover), der tidligere har forpasset muligheden for at studere på et videregående niveau.

Studerende type: Indenlandske studerende Åben for: moden alder kvinder (20yo +) Begrænset til 1 pr indtag af Dip BA Gældende kursus: Dip BA Beløb: 50% eller 100% af de samlede kursusudgifter. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

IIBT Indigenous Scholarship

Dette stipendium er for oprindelige folk, der er i stand til at vise vilje til de oprindelige samfund og en forpligtelse til at studere på et videregående niveau.

Studerende type: Indenlandske Indigenous studerende Åben for: Alle australske Oprindelige folk Begrænset til 1 pr indtag af Dip BA Gældende kursus: Dip BA Beløb: 50% eller 100% af de samlede kursusudgifter. Bestemt af Scholarship udvælgelseskomitéen.

Alle stipendier kræver, at ansøgerne skal opfylde de faglige og engelske krav kursus i tillæg til de specifikke kriterier for stipendium de søger.

Placeringer

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, Western Australia, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig