Impact English College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Impact

Impact English College blev nomineret i de sidste 5 gymnasier i 2012-STM Star Awards - sydlige halvkugle. Kun 4 skoler i Australien lavet denne liste, og kun én skole i Melbourne gjorde shortlist-Impact!

Vi er meget stolte over, at denne udvaelgelse anerkender kvalitet og engagement af vores medarbejdere og lærere, og Impact kørsel at gøre det bedste det kan. Dette er et af de punkter af forskel, at du vil opleve på Impact English College. Vores personale og lærere kan have tillid til altid gøre deres bedste for dig.

Impact English College tilbyder en bred vifte af intensive og praktiske engelsk sprogkurser leveret af fuldt kvalificerede og professionelle lærere. Vi kan hjælpe dig med at opnå, at IELTS score, lære engelsk for det job, du har eller gerne vil have, eller bare hjælpe dig med at få omkring denne vidunderlige by og land. Impact engelsk College er en innovator. Nye kurser og programmer til at udfylde de behov, vores elever er blevet indført på en regelmæssig basis, og senest har vi set indførelsen af ​​Barista Kick-Start erhvervserfaring program og åbningen af ​​Impact Cambridge Exam Centre. Og der er stadig mere at komme!

Impact giver sine studerende med moderne, rene og komfortable faciliteter og et pulserende læring atmosfæren er indlysende i hele kollegiet. Vi er bekvemt placeret i hjertet af byen, omgivet af butikker, restauranter og natteliv. En blok fra Melbournes Southern Cross Station og med Melbournes sporvogne passerer lige ved døren, betyder, at vi er nemme at finde og let at komme til fra alle steder i Melbourne.

Melbourne er blevet kåret til verdens bedste by at leve på mange gange, senest i august 2012, og da Melbourne er den uofficielle kultur og læring centrum af Australien, det kun giver mening at vælge vores by for at lære engelsk, eller noget andet for den sags skyld .

Hvorfor Impact? Points of Difference:

Prisvindende skole

En bred vifte af kurser

General English | Business English | IELTS / EAP | Cambridge FCE og CAE Forberedelse | Barista / Café English | Skills for TESOL / TKT

Mindre klasser - gennemsnitligt 13 elever pr klasse

Klasse på Impact overvåges omhyggeligt med hensyn til størrelse for at maksimere mængden af ​​individuel opmærksomhed hver elev kan modtage og effektiviteten af ​​vores interaktive læringsprogrammer.

Streng Kun engelsk politik

Den bedste måde at forbedre dit engelsk er at bruge det hele tiden. Studerende på Impact er forpligtet til at forpligte sig til vores 'Engelsk Kun' politik.

Resultaterne taler for sig selv! Impact studerende er mere trygge ved at bruge engelsk hverdagen i enhver situation.

Nationalt akkrediteret Kurser (NEAS, ASQA / TESQA)

Alle kurser i Impact er akkrediteret af det nationale organ - NEAS) og registreret gennem australske statslige organer - ASQA / TESQA. Det betyder, at kvaliteten af ​​kollegiet og kurserne er sikret.

Praktisk / real life engelsk læringsprogrammer

Lektioner på Impact English College er fokuseret på de særlige færdigheder og situationer, der vil være af størst værdi for de studerende i at nå deres mål.

Løbende evaluering

Vores lærere overvåge og rapportere om de fremskridt, studerende på en løbende basis, gennem observation af klassen arbejde, lektier og opgaver og mere formel test. Vores fleksible system giver eleverne mulighed for at gå videre til det næste niveau i deres eget tempo.

Kvalificerede lærere, der brænder og engagerede

Alle Impact lærere er fuldt kvalificerede og erfarne i Undervisning i engelsk som andet sprog. Impact lærerstab omfatter lærere, der er IELTS og Cambridge ESOL censorer. Vi tilbyder også løbende professionelt program for lærere og personale udvikling.

Folk, der forstår

Alle ansatte og undervisere på Impact English College har haft oplevelsen af ​​at leve, studere eller arbejde i et fremmed land, så de forstår første hånd præcis, hvad vores studerende oplever. Impact personale taler en lang række sprog, og skal de studerende har brug for hjælp i deres første sprog, er det normalt muligt.

Placeringer

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: