Læs den officielle beskrivelse

James Cook University (JCU) er det næst ældste universitet i Queensland og Australiens førende universitet i troperne. JCU er et pulserende universitets universitet med sine hovedsteder i de tropiske Queensland-byer Townsville og Cairns samt moderne bycampus i Singapore og Brisbane.

JCU anerkendes over hele verden for sin ekspertise inden for marine biologi, miljøstudier, tropisk sundhed og turisme. Vores faglige kursusprogrammer er akkrediteret af industri og faglige foreninger, og mange fagfolk er gæsteforelæsere til vores postgraduate-programmer. I løbet af de sidste fem år har JCU akademikere vundet 31 nationale priser for at undervise i ekspertise fra det australske undervisnings- og læringsråd - mere end mange større universiteter.

  • JCU er førende inden for undervisning og forskning, der beskæftiger sig med de kritiske udfordringer, som troperne står overfor verden over.
  • JCU er placeret i top 2% af universiteterne i det fremtrædende globale rankingsystem, Academic Ranking of World Universities (ARWU, 2017).
  • Nyligt klassificeret af Times Higher Education (THE) i 'Top 150 Universities under 50' (2016).
  • Først i verden for citater inden for koralrev økologi og er i de tre øverste inden for sine forskningsområder styrke i økologi og miljø, plante- og dyreforskning og geovidenskab.
  • JCU anerkendes internationalt for dets ledelse inden for turismeundervisning og forskning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

James Cook University Brisbane Campus

Master of Information Technology, hovedfag i Computing ... [+]

Oversigt

Master of Information Technology, hovedfag i Computing

Programmet lægger vægt på arbejdsintegreret læring og udvikler beskæftigelsesevner gennem praktiske projekter og muligheden for en praktik, der øger graduate employability.

Du kan fuldende Master of Information Technology som en selvstændig pris eller kombinere det med Master of Business Administration (MBA) som en fælles grad.

Kursusstruktur

Den MIT, hovedfag i Computing og Networking består af 16 fag. Studerende skal foretage fire (4) grundfag, otte obligatoriske fag og valg af (4) fire valgfag. Valgfrie fag består af (2) to informationsteknologi og erhvervsemner fra den informationsteknologi og forretningsenheder, der tilbydes af JCU Brisbane og to (2) af alle relevante Masters niveau emner tilbydes på JCU Brisbane som godkendt af Campus Director. Studerende, der opfylder kravene i dette program, opfylder kravene til at ansøge om medlemskab hos Australian Computer Society (ACS).... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics er et specialiseret IT-område, der kombinerer informationsteknologi, ledelse og business. Forøgelse af dine færdigheder og viden med vores Master of ... [+]

Oversigt

Business Informatics er et specialiseret IT-område, der kombinerer informationsteknologi, ledelse og business. Forøgelse af dine færdigheder og viden med vores Master of Information Technology, hovedfag i Business Informatics program vil give dig kanten på andre kandidater indleder en karriere på dette spændende felt.

Mulighederne for IT-kandidater er uendelige og tilbyder jobmuligheder verden over. IT-færdigheder er nødvendige i alle brancher, og vores ekspertpersonale vil lære dig de avancerede færdigheder, der er nødvendige for at holde trit med den hurtige udvikling inden for teknologi. Programmet lægger vægt på arbejdsintegreret læring og udvikler beskæftigelsesevner gennem praktiske projekter og muligheden for en praktik, der øger graduate employability.... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
James Cook University Brisbane Campus

Ved at vælge at studere en MPA på JCU Brisbane, vil du foretage avanceret læring i både teori og professionel praksis, samtidig med at du lærer at løse regnskabs- og forr ... [+]

Oversigt

Ved at vælge at studere en MPA på JCU Brisbane, vil du foretage avanceret læring i både teori og professionel praksis, samtidig med at du lærer at løse regnskabs- og forretningsproblemer på innovative måder. Studerende vil være udstyret med evnen til at rådgive virksomheder om aktuelle og fremtidige finansielle spørgsmål, hvilket gør det muligt at opnå strategiske mål.

Studerende, der gennemfører MPA-graden, har en fremragende position til at lykkes i ledende stillinger i en række offentlige og kommercielle organisationer. MPA-kandidater fra JCU er velplaceret til at komme ind i organisationer inden for brancher som minedrift, fremstilling, detailhandel, rådgivning, menneskelige ressourcer og marketing.... [-]

Australien Brisbane City
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane