James Cook University Brisbane Campus

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

James Cook University (JCU) er det næst ældste universitet i Queensland og Australiens førende universitet i troperne. JCU er et pulserende universitets universitet med sine hovedsteder i de tropiske Queensland-byer Townsville og Cairns samt moderne bycampus i Singapore og Brisbane.

JCU anerkendes over hele verden for sin ekspertise inden for marine biologi, miljøstudier, tropisk sundhed og turisme. Vores faglige kursusprogrammer er akkrediteret af industri og faglige foreninger, og mange fagfolk er gæsteforelæsere til vores postgraduate-programmer. I løbet af de sidste fem år har JCU akademikere vundet 31 nationale priser for at undervise i ekspertise fra det australske undervisnings- og læringsråd - mere end mange større universiteter.

  • JCU er førende inden for undervisning og forskning, der beskæftiger sig med de kritiske udfordringer, som troperne står overfor verden over.
  • JCU er placeret i top 2% af universiteterne i det fremtrædende globale rankingsystem, Academic Ranking of World Universities (ARWU, 2017).
  • Nyligt klassificeret af Times Higher Education (THE) i 'Top 150 Universities under 50' (2016).
  • Først i verden for citater inden for koralrev økologi og er i de tre øverste inden for sine forskningsområder styrke i økologi og miljø, plante- og dyreforskning og geovidenskab.
  • JCU anerkendes internationalt for dets ledelse inden for turismeundervisning og forskning.

Placeringer

Brisbane City

Address
4000 Brisbane City, Queensland, Australien