La Trobe University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor studere på La Trobe?

På La Trobe University er vi ambitiøse globale tænkere. Siden åbningen af vores døre i 1967 har vi udstyret mere end 190.000 kandidater med de færdigheder og erfaringer, der er nødvendige for at opbygge en vellykket karriere. Med over 8.000 studerende fra 110 lande er vi stolte af at bieng et internationalt universitet.

La Trobe er blandt de øverste 1% af universiteterne i verden. Vi er rangeret som et af de bedste 50 universiteter i Østasien, Sydøstasien og Oceanien. La Trobe er også placeret i verdens top 250, ifølge Times Higher Education's 2021 World University Rankings.

Hos La Trobe afbalancerer vi forskningsekspertise med den virkelige oplevelse. Vores personale er banebrydende forskere, branchens ledere og eksperter inden for deres område. Vores kurser tilbyder arbejdsintegrerede læringsmuligheder, hvor du kan anvende din læring i en reel arbejdsindstilling. Vi tilbyder også et førende karriere-klar program, der udvikler de faglige færdigheder, som fremtidige arbejdsgivere ønsker.

Ved at vælge La Trobe vil du slutte dig til dristige og uafhængige tænkere, få praktisk erfaring, få et globalt perspektiv og være klar til en kandidatkarriere.

45260_Experience-La-Trobe-v3.jpg

Grader for den digitale tidsalder

Teknologisk innovation omformer verden. Vores grader i digital transformation giver dig teknisk viden og karriereevner til at træde trygt ind i jobene i den digitale tidsalder.

Da teknologien fortsætter med at revolutionere den måde, vi lever og arbejder på, vil arbejdsgivere have kandidater, der kan tilpasse sig nye digitale tendenser i områder, der er så forskellige som sundhedspleje, markedsføring og cybersikkerhed.

Hos La Trobe har vi arbejdet med branchens ledere for at udvikle grader til denne alder af forstyrrelser. Vi var det første australske universitet, der tilbød en Master of Internet of Things, og vores Master of Artificial Intelligence tilbyder specialiseringer inden for centrale tekniske områder.

45264_preview.jpg

Vores campusser

La Trobes campusser viser det bedste fra Australien. Vi har syv campusser på tværs af delstaterne Victoria og New South Wales i både storbyområder og regionale områder.

Når du studerer på en af vores Melbourne-campusser, vil du føle dig sikker og støttet i en by, der er en af verdens tre bedste studenterbyer. Den vigtigste campus i Melbourne er en af Australiens største universitetscampusser med førende faciliteter, herunder La Trobe Institute for Molecular Science, en ny A $ 150m Sports Park og vores helt egen Wildlife Sanctuary.

La Trobes regionale campusser i Bendigo, Albury-Wodonga, Mildura og Shepparton tilbyder stongindustriforbindelser, en afslappet livsstil og adgang til en række stipendier og incitamenter samt fordelene ved at studere på La Trobe. Din pendling er let, leveomkostningerne er ofte lavere, og vores lokale partnerskaber hjælper dig med at gøre dig til en del af samfundet.

45257_large_1.jpg

Bliv støttet, mens du studerer

Når du vælger La Trobe, er vi der for dig hvert trin på vejen med rådgivning, information og support. Vores internationale studentserviceteam hjælper dig med at føle dig hjemme i Australien og få succes i dine studier.

Vores studie- og akademiske støtteprogrammer inkluderer: Peer Learning Advisers, akademisk fremskridtsstøtte, hjælp til engelsksprogede og akademiske færdigheder og med områder som matematik, kemi og kodning.

Vores team kan også hjælpe dig med personlig og karriere support. Du kan booke en fortrolig en-til-en-aftale med det støttende og professionelle personale på det lokale internationale kontor på din campus. Vi har endda en 24-timers hotline til studiestøtte, hvor vi kan hjælpe dig med alt, hvad du måtte være bekymret for.

Vores stipendier

Vi belønner akademisk ekspertise med vores La Trobe International Stipendier, som tilbyder en reduktion på op til 30 procent på studieafgift for kvalificerede studerende i den normale varighed af dit kursus.

Du kan også være berettiget til at få adgang til andre stipendier, såsom:

  • regionsspecifikke rektor Excellence Stipendier, der dækker alle studieafgifter i løbet af dine studier
  • regionale campus-stipendier til en værdi af op til A $ 5.000
  • Destination Australia stipendier til op til A $ 15.000
  • et tilskud til tidlig fugl
  • stipendier til forskerstuderende
  • eksterne stipendier fra vores partnere i din region

Besøg La Trobe International-webstedet for at finde ud af mere om vores stipendier.

45263_Capture.JPG

Placeringer

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australien

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australien

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, New South Wales, Australien

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australien

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australien

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australien

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig