La Trobe University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores vision

La Trobe vil være et universitet er kendt for sin ekspertise og innovation i forhold til de store spørgsmål i vor tid, og for sin entusiasme at gøre en forskel. La Trobe vil være en af ​​de tre bedste universiteter i Victoria, en af ​​de øverste dusin nationalt og en af ​​top 300, internationalt.

Vores Værdier

I 2012, som led i udviklingen af ​​universitetets femårige strategiplan 'Future Ready "vi formuleret et sæt af værdier. Vi udviklede disse værdier gennem en konsultativ proces, der involverer mange La Trobe personale. De fem værdier guide alt, hvad vi gør.

På La Trobe University vi:

Tag et verdensbillede Fortsætte ideer og ekspertise med energi Behandle mennesker med respekt og arbejde sammen Er åbne, venlige og ærlige Hold os selv ansvarlige for at gøre store ting til at ske

Værdierne er udtrykt gennem adfærd og i løbet af den første del af 2013, vil vi undersøge, hvordan La Trobe ansatte og studerende kan oversætte vores værdier i adfærd, der skaber fordele for de samfund, vi interagerer med og tjene.

Vores fortid

La Trobe var den tredje universitet skabt til Victoria, og blev oprettet for at være et supplement til, men forskellig fra, de to andre. Dens grundlæggere stræbte efter at skabe et universitet, der ville:

Giv en tilgængelig alternativ til de to allerede eksisterende universiteter Bring universitetsuddannelse til de nordlige forstæder til Melbourne Udmærke sig i en række udvalgte fag

Formet af den æra af vores fødsel, La Trobe udviklet en karakteristisk etos, der er tiltrådt "social engagement" til udøvelse af akademisk ekspertise. Afspejler vores ønske om at engagere sig med omverdenen, vores offentlige intellektuelle blev og fortsat er blandt de mest engagerede i nationen, og vores alumner er nogle af de mest indflydelsesrige deres generationer har produceret. I 1980'erne og 90'erne redefinerede vi universitetet gennem nye relationer, især i land Victoria. Vi er nu en multi-campus universitet og den største udbyder af videregående uddannelse til Victorias regioner. Desuden har vi den største regionale indskrivning af fastlandet australske universiteter i Academic Ranking of World Universities 'Top 500'. La Trobe University har nu nogle af verdens bedste forskere inden for naturvidenskab og humaniora, der bidrager til opfyldelse af denne ranking.

La Trobe er en globalt anerkendt universitet, forvandle livet for sine studerende, hvoraf mange er den første i deres familie til at deltage universitetet, og spiller en vigtig rolle i de lokale samfund. Det er resultater, som vi med rette kan være stolte af.

Vores fremtid

Tiderne har ændret sig, og den måde, hvorpå vi skal spille vores rolle i verden, samt kompleksiteten og omkostningerne ved akademisk forskning, har ændret sig med dem. For eksempel er Melbourne North blive forvandlet af befolkningens ekspansion og stigende efterspørgsel efter videregående uddannelse. Alle regioner, vi tjener over for nye udfordringer som følge af strukturelle ændringer i nationale og globale økonomier sammen med miljømæssige og sociale udfordringer. Studerende har større udvalg end nogensinde før, og forventer en høj kvalitet lærerig oplevelse sammen med engagerende, relevant og fleksibel pensum. De problemer, som vores samfund står over for, og som vores kurser og forskning skal reagere, omfatter klimaændringer, den aldrende befolkning, stigningen af ​​Asiens relevans og indflydelse, revolutionen i de medicinske videnskaber, og modstandsdygtighed samfund i lyset af hurtige forandringer. Andre udfordringer vil opstå i løbet af levetiden for denne plan, og La Trobe vil være adræt i at reagere på dem.

Vores historie udstyrer os med den passende formel for succes i et sådant miljø. Vores geografi, etos og akademiske styrker kan være udgangspunktet for en endnu livligere og stærkere La Trobe, der bevarer sin relevans og forbliver tro mod sine idealer.

Internationale aktiviteter

La Trobe er dedikeret til at tjene det globale samfund gennem internationalisering, innovative undervisnings-og læringsmetoder og forskning.

Det indebærer også fremme vores studerende og personale til at få international erfaring, udvikling af en internationaliseret pensum og forskningsprogrammer, og diversificering af vores studerende samfund.

Universitetets stærke internationale fokus er manifesteret og løbende forbedret på flere centrale områder af universitetet:

undervisning

en internationalt relevant pensum, der forbereder eleverne til at være globale borgere, iværksættere, arbejdsgivere og arbejdstagere en række kurser og veje, der opfylder kravene i de forskellige markeder, hvor vi opererer, og som leveres på land i Victoria og Sydney eller offshore med høj kvalitet transnationale pædagogiske partnere høj kvalitet akademiske relationer stærke og produktive partnerskaber med pathway udbydere onshore og offshore

Forskning

stærke internationale forskningssamarbejder og internationalt fokuseret forskning

Fællesskabets engagement

muligheder og støtte til internationale studerende til at engagere succes i deres universitet liv og i deres lokalsamfund usædvanlig stærk engagement med arbejdsgiverne, industrien og med alumner

studentermobilitet

muligheder for vores studerende til at deltage i udvekslingsprogrammer akademiske programmer i udlandet og aktive partnerskaber med over 150 institutioner i mere end 40 lande.
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Føreren Af ​​informations-og Kommunikationsteknologi

på universitet Fuldtid 18 - 24 måneder September 2017 Australien Melbourne

Den globale mangel på kvalificeret IKT-fagfolk betyder, at du vil blive efterspurgt på globalt plan for en bred vifte af roller på tværs af flere sektorer. [+]

Vælg Informations- og kommunikationsteknologi på La Trobe Få avancerede færdigheder og viden til at lancere en global karriere i IKT. Udvikle højt niveau færdigheder gennem praktisk industri, IT og software-projekter. Lær om projektledelse, systemdesign, test og dokumentation, som du går. Følg dine interesser med vores kæmpe udvalg af datalogi, elektronik og networking valgfag. Lær i dit eget tempo med mulighed for acceleration og avanceret stående. Undersøgelse oversøisk med en af ​​vores partner universiteter. Karriere resultater Den globale mangel på kvalificeret IKT-fagfolk betyder, at du vil blive efterspurgt på globalt plan for en bred vifte af roller på tværs af flere sektorer. Dette kursus udstyrer dig for ledelse, forskning og udvikling roller i: systemer og sikkerhed engineering software og hardware netværk design, ledelse og teknik datakommunikation telekommunikation Application Protocol trådløse netværk og meget mere. Det forbereder dig også til roller som: systemanalytiker informationsteknologi konsulent informationssystemer administrator software og applikationer træner Systems Engineer sikkerhed ingeniør og mere. Hvad du vil lære Hvordan: udvikle løsninger på reelle problemer i team og individuelle miljøer styre kommunikationen mellem den øverste ledelse og teknologi specialister beskæftige sig med sociale og etiske spørgsmål som edb hacking, piratkopiering af software og brud på sikkerheden gennemføre tekniske programmer, herunder e-handel, datasystemer og mobile applikationer udvikle software, hjemmesider og IT-systemer. ADGANGSKRAV Australian bacheloruddannelse eller internationale tilsvarende i datalogi, informationsteknologi, computer engineering, elektronik eller kommunikation / telekommunikation engineering med en kredit gennemsnit eller højere. Internationale studerende har brug for en samlet akademisk IELTS (eller tilsvarende) score på 6,5. Læs mere om... [-]

Føreren Af ​​informationsteknologi

på universitet Fuldtid 2 år January 2018 Australien Melbourne

Vores Master i Sundhedsinformatik er designet til studerende uden en baggrund i IT. Du vil bygge videre på din eksisterende kvalifikation, fra ethvert område, og udvikle de tekniske færdigheder til en karriere i it-sektoren. [+]

Vores Master i Sundhedsinformatik er designet til studerende uden en baggrund i IT. Du vil bygge videre på din eksisterende kvalifikation, fra ethvert område, og udvikle de tekniske færdigheder til en karriere i it-sektoren. Du vil studere computing fundamentals såsom databasesystemer, computernetværk og programmering, før du flytter ind på mere avancerede studier i software engineering, intelligente systemer, internet computing og web-baserede og e-handel computernetværk. Kurset er fokuseret på tekniske færdigheder og vil give dig de færdigheder til at opbygge og administrere computersystemer, herunder kendskab til Java til programmering, algoritmer og datastrukturer, de grundlæggende principper for systemdesign teknik og grundlæggende IT-relaterede matematik. Et team projekt i software engineering er en del af kurset, og du har mulighed for at gennemføre en mindre afhandling, hvis du ønsker at gå videre til en ph.d.. Vores partnerskaber med universiteter rundt om i verden vil give dig en mulighed for at studere i udlandet. Når du opgraderer, vil du være berettiget til professionel medlemskab af den australske Computer Society. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside.... [-]

Føreren Af ​​kemiske Videnskaber

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Hvis du er en kemi kandidat, vil dette kursus give dig yderligere eller avanceret uddannelse i specialiserede områder af kemisk videnskab, såsom analytisk kemi, beregningsmæssige kemi, medicinalkemi, organisk kemi, fysisk kemi og instrumentelle metoder. [+]

Hvis du er en kemi kandidat, vil dette kursus give dig yderligere eller avanceret uddannelse i specialiserede områder af kemisk videnskab, såsom analytisk kemi, beregningsmæssige kemi, medicinalkemi, organisk kemi, fysisk kemi og instrumentelle metoder. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside. Engelsk som undervisningssprog i tertiære undersøgelser kan accepteres. Bemærk venligst: Engelsk som undervisningssprog i tidligere undersøgelse ikke vil blive accepteret som grundlag for optagelse (engelsk) for kurser, hvor den godkendte test score krav er over en IELTS 6,5 med ingen band score mindre end 6,0. Pearson Test af engelsk (Academic) (PTE): minimum score på 64 med nogen kommunikative færdigheder score mindre end 59. Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): en lødighed på B eller højere. Cambridge Duelighedsbevis i engelsk (CPE): en lødighed på C eller højere. Eller godkendt international tilsvarende. Akademiske adgangskrav En australsk bacheloruddannelse i kemi, eller en grad med en betydelig kemi indhold svarer til andet eller tredje år kemi, eller en godkendt international tilsvarende. Yderligere oplysninger På grund af en labortory-intensive andet år, skal du opnå mindst... [-]

Føreren Af ​​professionelt Regnskabssystem

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Den toårige Master of Professional Regnskab er velegnet, hvis du har en bachelor-grad uden en regnskabsmæssig større. Denne grad hjælper dig med at udvikle din forståelse af regnskab, økonomi, ledelse og beslægtede områder. [+]

Den toårige Føreren af ​​professionelt regnskabssystem er velegnet, hvis du har en bachelor-grad uden en regnskabsmæssig større. Denne grad hjælper dig med at udvikle din forståelse af regnskab, økonomi, ledelse og beslægtede områder. Det er en egnet kursus for folk med interesse i at ændre deres karriereforløb eller udvide mulighederne i deres eksisterende felt i f.eks, teknik, medicin, videnskab eller kunst. Vi er indgået et samarbejde med CPA, ICAA og Globalt Ansvarligt Lederskab initiativet og har underskrevet FN 'Principles of Responsible Management Education. Disse partnerskaber, uddannelses- og forskningsinstitutioner forpligtelser sikrer vi tilbyder en højt respekteret, globalt perspektiv på erhvervslivet og finansiering. Muligheder for at studere i udlandet omfatter studerende udvekslingsprogrammer med vores partner universiteter i over 30 lande, herunder Universitet Innsbruck, Copenhagen Business School, Berlin School of Economics eller Frankrigs BEM Management School. Du vil være berettiget til medlemskab til professionelle organer som CPA Australien, Institute of Chartered Accountants Australien (ICAA), Institut for Public Accountants (IPA), og Londons Foreningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA). Afslutning af kandidatuddannelsen omfatter adgang til Professional År for Institute of Chartered Accountants i Australien. Denne 12-måneders program tilbyder udvidet praktiske færdigheder og uddannelse, med netværksmuligheder og inkluderer en praktikplads. Den professionelle år kan gøres i udlandet. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La... [-]

Føreren Af ​​telekommunikation Og Netværk Ingeniørvirksomhed

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Hurtige ændringer i edb, internet, multimedie-og kommunikationsteknologier har skabt mange udfordringer inden for telekommunikation engineering. Vi vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder, viden og praktisk erfaring, du har brug for at udmærke sig i dette krævende industri. [+]

Hurtige ændringer i edb, internet, multimedie-og kommunikationsteknologier har skabt mange udfordringer inden for telekommunikation engineering. Vi vil udstyre dig med de nødvendige færdigheder, viden og praktisk erfaring, du har brug for at udmærke sig i dette krævende industri. Dette kursus fokuserer på alle aspekter af telekommunikation engineering, fra Highlevel specifikationer af telekommunikationssystemer, igennem til realiseringen af ​​kommunikations kredsløb. Centrale fagområder områder omfatter: bredbånd digital kommunikation, personlige mobilkommunikation, antenner og formering, plus nuværende eksperimentel praksis i elektronik og telekommunikation projekter. Du vil også have en bred vifte af avancerede telekommunikations valgfag at vælge imellem. Du kan vælge at kombinere dine studier med en Master of Business Administration. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside. Engelsk som undervisningssprog i tertiære undersøgelser kan accepteres. Bemærk venligst: Engelsk som undervisningssprog i tidligere undersøgelse ikke vil blive accepteret som grundlag for optagelse (engelsk) for kurser, hvor den godkendte test score krav er over en IELTS 6,5 med ingen band score mindre end 6,0. Pearson Test af engelsk (Academic) (PTE): minimum score på 64 med nogen kommunikative... [-]

Master I International Business

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Uanset om der kommer frisk fra en bachelor-grad eller kommer tilbage for at studere fra arbejdsstyrken, vil dette toårige kandidatuddannelse hjælpe du flytter ind i den internationale arena. Afslutning af kandidatuddannelsen omfatter adgang til Professional År for Institute of Chartered Accountants i Australien. Denne 12-måneders program tilbyder udvidet praktiske færdigheder og uddannelse, med netværksmuligheder og inkluderer en praktikplads. [+]

Globale markeder er af stigende betydning på alle områder af erhvervslivet. En Master of International Business bygger din forståelse af international business og den globale økonomi, samt den rolle, ledere i denne sammenhæng. Kandidater vil være klar til roller i organisationer med et globalt udsyn, herunder joint ventures, import og eksport virksomheder og andre virksomheder inden for international handel. Uanset om der kommer frisk fra en bachelor-grad eller kommer tilbage for at studere fra arbejdsstyrken, vil dette toårige kandidatuddannelse hjælpe du flytter ind i den internationale arena. Afslutning af kandidatuddannelsen omfatter adgang til Professional År for Institute of Chartered Accountants i Australien. Denne 12-måneders program tilbyder udvidet praktiske færdigheder og uddannelse, med netværksmuligheder og inkluderer en praktikplads. Den Professional År kan gøres i udlandet. Muligheder for at studere i udlandet, mens han studerede omfatte udvekslingsprogrammer for studerende med vores partner universiteter i over 30 lande. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside. Engelsk som undervisningssprog i tertiære undersøgelser kan accepteres. Bemærk venligst: Engelsk som undervisningssprog i tidligere undersøgelse ikke vil blive... [-]

Master Of Business Informationsstyring Og Systemer

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Master of Business Information Management og Systems er designet til at give dig en forståelse af business informationssystemer værktøjer og koncepter, som de anvendes til forskellige business miljøer. [+]

Leder du efter en karriere som en forretning analytiker eller IKT-manager? De Master of Business Information Management og Systems er designet til at give dig en forståelse af business informationssystemer værktøjer og koncepter, som de anvendes til forskellige business miljøer. Du lærer oplysninger systemværktøjer på områder som informationsstyring, enterprise resource planning, business intelligence, projektledelse og business planlægning. Du vil blive trænet i systemanalyse og design metoder for erhvervslivet informationssystemer fra perspektivet af business procesforbedringer. Du vil arbejde på team-baserede virkelige verden business intelligence-projekter. I processen vil du opnå færdigheder i analyse, information og dataanalyse, IKT problemløsning, og systemet udvikling færdigheder. Du skal udfylde 16 obligatoriske fag (240 point). English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside. Engelsk som undervisningssprog i tertiære undersøgelser kan accepteres. Bemærk venligst: Engelsk som undervisningssprog i tidligere undersøgelse ikke vil blive accepteret som grundlag for optagelse (engelsk) for kurser, hvor den godkendte test score krav er over en IELTS 6,5 med ingen band score mindre end 6,0. Pearson Test af engelsk (Academic) (PTE): minimum score på 64 med... [-]

Mester I Bioteknologi Og Bioinformatik

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Dette er et unikt laboratorium-baseret kursus, der har til formål at udstyre dig med de færdigheder, du bliver nødt til at lykkes i det bioteknologiske område i rivende udvikling. Læseplanen dækker centrale elementer af bioteknologi og manipulation af molekylærbiologiske data. [+]

Bioteknologi bliver stadig mere central for en række industrier, herunder medicin, diagnostik, landbrug, miljøbeskyttelse, fødevareteknologi og vedvarende ressourcer teknologi. Bioinformatik er et spændende område af videnskaben, der fokuserer på grænsefladen af ​​molekylær biologi og informationsteknologi. Det bruger strøm af computing til at tackle biologiske og medicinske problemer. Dette er et unikt laboratorium-baseret kursus, der har til formål at udstyre dig med de færdigheder, du bliver nødt til at lykkes i det bioteknologiske område i rivende udvikling. Læseplanen dækker centrale elementer af bioteknologi og manipulation af molekylærbiologiske data. Kurset har en stærk forsknings fokus og giver dig mulighed for at arbejde i et specielt designet laboratorium, deltage i industrien besøg og deltage i mutlitple ugentlige øvelser. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst La Trobe Melbourne hjemmeside. Engelsk som undervisningssprog i tertiære undersøgelser kan accepteres. Bemærk venligst: Engelsk som undervisningssprog i tidligere undersøgelse ikke vil blive accepteret som grundlag for optagelse (engelsk) for kurser, hvor den godkendte test score krav er over en IELTS 6,5 med ingen band score mindre end 6,0. Pearson Test af engelsk... [-]

Mester I Finansiel Analyse

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Vores toårige Master of Financial Analysis er bygget på viden og færdigheder vist sig at være relevant i den finansielle branche. Den udforsker både teori og praksis til at forberede dig til en karriere i den finansielle sektor. [+]

Vores to-årig Master of Financial Analysis er bygget på viden og færdigheder vist sig at være relevant i den finansielle branche. Den udforsker både teori og praksis til at forberede dig til en karriere i den finansielle sektor. Du vil opgradere klar til at arbejde i investeringerne, bank og finans med en stærk forankring i økonomi, regnskab, ledelse og kvantitativ metode. Kurset fokuserer på sikkerhed værdiansættelse og porteføljestyring. Studieordningen er bygget op omkring Chartered Financial Analyst (CFA) Instituttets Candidate Body of Knowledge ", og forbereder dig til at sidde for CFA eksamen. Du kan også være kvalificeret til at opfylde den australske Securities and Investment Kommissionens (ASIC) krav om at tilbyde økonomisk rådgivning til individuelle detailkunder i Australien. Der er muligheder for at studere i udlandet med vores udvekslingsstudent program. Partneruniversiteter inkluderer Copenhagen Business School, BEM Management School i Frankrig og Berlin School of Economics. Kombiner denne grad med andre, såsom Master of Professional Regnskab, Master of International Business eller en islamisk bank og finans naturligvis at udvide dine beskæftigelsesmuligheder, både i Australien og i udlandet. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent... [-]

Mester I Regnskab Og økonomistyring

på universitet Fuldtid 2 år March 2018 Australien Melbourne

Udvide din karrieremuligheder med vores toårige Master of Regnskab og Økonomistyring. Dette kursus er en vej til en professionel regnskabs kvalifikation, hvis du ikke har afsluttet en bachelor-grad i regnskab og økonomistyring. Du kan bygge videre på dine studier inden for teknik, medicin, videnskab eller kunst at arbejde i centrale områder af ledelse og økonomi. [+]

Udvide din karrieremuligheder med vores toårige Master of Regnskab og Økonomistyring. Dette kursus er en vej til en professionel regnskabs kvalifikation, hvis du ikke har afsluttet en bachelor-grad i regnskab og økonomistyring. Du kan bygge videre på dine studier inden for teknik, medicin, videnskab eller kunst at arbejde i centrale områder af ledelse og økonomi. La Trobe er en af ​​de øverste tre forretningsområder og økonomi forskning universiteter i Victoria. Vi er indgået et samarbejde med CPA Australien, Institute of Chartered Accountants Australien og globalt ansvarlig Leadership Initiative. Vi er også underskrevet FN 'Principles of Responsible Management Education. Disse partnerskaber sikrer vi tilbyder en højt respekteret, globalt perspektiv på erhvervslivet og finansiering. Senior business folk regelmæssigt til stede gæsteforelæsninger, hvilket giver dig den virkelige verden kontekst og muligheder for at netværke med mennesker i dit område. Muligheder for at studere i udlandet omfatter studerende udvekslingsprogrammer med vores partner universiteter i over 30 lande, herunder Universitet Innsbruck, Copenhagen Business School, Berlin School of Economics og Frankrigs BEM Management School. English Language Krav IELTS (Academic): minimum score på 6,5 med nogen individuel band score mindre end 6,0. TOEFL papirbaserede test: minimum score på 575 (minimum score på 5 i Test i skriftlig engelsk). TOEFL Internet-baserede test: minimum score på 80 med et minimum samlet for SLR 18, W 22. La Trobe Melbourne (ELICOS): Afslutning af engelsk for yderligere undersøgelser fremskredent stadium 6B på La Trobe Melbourne med minimum 60 procent generelt og 60 procent i afsluttende eksamen. For mere information besøg venligst... [-]

Videoer

La Trobe University: Be the Difference

La Trobe University: Be the Difference

Kontakt
Besøgsadresse
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

Melbourne, Victoria, 3086 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

Bendigo, Victoria, 3550 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

Albury, New South Wales, 3689 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
215 Franklin Street

Melbourne, Victoria, 3000 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
Benetook Avenue

Mildura, Victoria, 3502 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
210 Fryers Street

Shepparton, Victoria, 3262 AU
Besøgsadresse
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

Sydney, New South Wales, NSW 2000 AU