La Trobe University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores vision

La Trobe vil være et universitet er kendt for sin ekspertise og innovation i forhold til de store spørgsmål i vor tid, og for sin entusiasme at gøre en forskel. La Trobe vil være en af ​​de tre bedste universiteter i Victoria, en af ​​de øverste dusin nationalt og en af ​​top 300, internationalt.

Vores Værdier

I 2012, som led i udviklingen af ​​universitetets femårige strategiplan 'Future Ready "vi formuleret et sæt af værdier. Vi udviklede disse værdier gennem en konsultativ proces, der involverer mange La Trobe personale. De fem værdier guide alt, hvad vi gør.

På La Trobe University vi:

Tag et verdensbillede Fortsætte ideer og ekspertise med energi Behandle mennesker med respekt og arbejde sammen Er åbne, venlige og ærlige Hold os selv ansvarlige for at gøre store ting til at ske

Værdierne er udtrykt gennem adfærd og i løbet af den første del af 2013, vil vi undersøge, hvordan La Trobe ansatte og studerende kan oversætte vores værdier i adfærd, der skaber fordele for de samfund, vi interagerer med og tjene.

Vores fortid

La Trobe var den tredje universitet skabt til Victoria, og blev oprettet for at være et supplement til, men forskellig fra, de to andre. Dens grundlæggere stræbte efter at skabe et universitet, der ville:

Giv en tilgængelig alternativ til de to allerede eksisterende universiteter Bring universitetsuddannelse til de nordlige forstæder til Melbourne Udmærke sig i en række udvalgte fag

Formet af den æra af vores fødsel, La Trobe udviklet en karakteristisk etos, der er tiltrådt "social engagement" til udøvelse af akademisk ekspertise. Afspejler vores ønske om at engagere sig med omverdenen, vores offentlige intellektuelle blev og fortsat er blandt de mest engagerede i nationen, og vores alumner er nogle af de mest indflydelsesrige deres generationer har produceret. I 1980'erne og 90'erne redefinerede vi universitetet gennem nye relationer, især i land Victoria. Vi er nu en multi-campus universitet og den største udbyder af videregående uddannelse til Victorias regioner. Desuden har vi den største regionale indskrivning af fastlandet australske universiteter i Academic Ranking of World Universities 'Top 500'. La Trobe University har nu nogle af verdens bedste forskere inden for naturvidenskab og humaniora, der bidrager til opfyldelse af denne ranking.

La Trobe er en globalt anerkendt universitet, forvandle livet for sine studerende, hvoraf mange er den første i deres familie til at deltage universitetet, og spiller en vigtig rolle i de lokale samfund. Det er resultater, som vi med rette kan være stolte af.

Vores fremtid

Tiderne har ændret sig, og den måde, hvorpå vi skal spille vores rolle i verden, samt kompleksiteten og omkostningerne ved akademisk forskning, har ændret sig med dem. For eksempel er Melbourne North blive forvandlet af befolkningens ekspansion og stigende efterspørgsel efter videregående uddannelse. Alle regioner, vi tjener over for nye udfordringer som følge af strukturelle ændringer i nationale og globale økonomier sammen med miljømæssige og sociale udfordringer. Studerende har større udvalg end nogensinde før, og forventer en høj kvalitet lærerig oplevelse sammen med engagerende, relevant og fleksibel pensum. De problemer, som vores samfund står over for, og som vores kurser og forskning skal reagere, omfatter klimaændringer, den aldrende befolkning, stigningen af ​​Asiens relevans og indflydelse, revolutionen i de medicinske videnskaber, og modstandsdygtighed samfund i lyset af hurtige forandringer. Andre udfordringer vil opstå i løbet af levetiden for denne plan, og La Trobe vil være adræt i at reagere på dem.

Vores historie udstyrer os med den passende formel for succes i et sådant miljø. Vores geografi, etos og akademiske styrker kan være udgangspunktet for en endnu livligere og stærkere La Trobe, der bevarer sin relevans og forbliver tro mod sine idealer.

Internationale aktiviteter

La Trobe er dedikeret til at tjene det globale samfund gennem internationalisering, innovative undervisnings-og læringsmetoder og forskning.

Det indebærer også fremme vores studerende og personale til at få international erfaring, udvikling af en internationaliseret pensum og forskningsprogrammer, og diversificering af vores studerende samfund.

Universitetets stærke internationale fokus er manifesteret og løbende forbedret på flere centrale områder af universitetet:

undervisning

en internationalt relevant pensum, der forbereder eleverne til at være globale borgere, iværksættere, arbejdsgivere og arbejdstagere en række kurser og veje, der opfylder kravene i de forskellige markeder, hvor vi opererer, og som leveres på land i Victoria og Sydney eller offshore med høj kvalitet transnationale pædagogiske partnere høj kvalitet akademiske relationer stærke og produktive partnerskaber med pathway udbydere onshore og offshore

Forskning

stærke internationale forskningssamarbejder og internationalt fokuseret forskning

Fællesskabets engagement

muligheder og støtte til internationale studerende til at engagere succes i deres universitet liv og i deres lokalsamfund usædvanlig stærk engagement med arbejdsgiverne, industrien og med alumner

studentermobilitet

muligheder for vores studerende til at deltage i udvekslingsprogrammer akademiske programmer i udlandet og aktive partnerskaber med over 150 institutioner i mere end 40 lande.

Placeringer

Melbourne

Address
La Trobe University,
Plenty Road, Bundoora,

3086 Melbourne, Victoria, Australien

Bendigo

Address
La Trobe University,
Edwards Road, Flora Hill

3550 Bendigo, Victoria, Australien

Albury

Address
La Trobe University,
University Drive, Wodonga

3689 Albury, New South Wales, Australien

Melbourne

Address
La Trobe University,
215 Franklin Street

3000 Melbourne, Victoria, Australien

Mildura

Address
La Trobe University,
Benetook Avenue

3502 Mildura, Victoria, Australien

Shepparton

Address
La Trobe University,
210 Fryers Street

3262 Shepparton, Victoria, Australien

Sydney

Address
La Trobe University,
Level 10, 11 York St

NSW 2000 Sydney, New South Wales, Australien