Le Cordon Bleu Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Slutte sig til os!

Grundlagt i Paris i 1895, har Le Cordon Bleu blive den mest respekterede kulinariske, gæstfrihed og turisme skole i verden. Vores kvalifikationer anerkendt verden over.

Le Cordon Bleu Australia programmer er internationalt anerkendt og er blevet udelukkende udviklet af førende eksperter. Med et eksamensbevis fra Le Cordon Bleu du vil være på forkant med kulinariske og gæstfrihed viden. Vi kan godt lide at kalde det dit pas til verden.

Vores uddannelser

Le Cordon Bleu Australia tilbyder en bred vifte af faglige, bachelor og postgraduate programmer i kulinariske kunst, gæstfrihed, iværksætteri og turisme.

Alle vores programmer er designet med input fra industrien. De tilbyder en perfekt blanding af teoretisk og praktisk uddannelse. Work-baserede integreret læring er en integreret del af alle programmer, har du mulighed for at anvende din viden og færdigheder, og opbygge din branche netværk.

Fokus på karriereudvikling betyder, at når du opgraderer, er du fuldt udstyret med de færdigheder og personlige egenskaber til at lykkes i en hastigt voksende industri.

Hvorfor Australien?

Studerende vælger at studere i Australien på grund af sin meget forskelligartede kultur, befolkning, klima, geografi og historie. De vælger også Australien, fordi vi er en af ​​de bedste lande i verden for studerende baseret på studerendes mix, overkommelige priser, livskvalitet og arbejdsgiverens aktivitet.

Le Cordon Bleu har en historie på næsten 25 år i Australien. Vi har levende, state-of-the art campusser i Sydney, Melbourne, Adelaide og Perth.

Adelaide tilbyder en følelse af plads og frihed. Det er en lille, afslappet og yderst overkommelig by med en meget berømt mad, vin, producere og kunst kultur.

Melbourne er meget kosmopolitisk og multikulturel. Det er blevet stemt den bedste by at leve i verden på grund af sin dynamiske livsstil og vidunderlige mad og vin.

Perth har Uncrowded strande, frisk fisk og skaldyr, varmt vejr og overflod af plads og dyreliv. Der er også en kosmopolitisk by og café kultur at tilfredsstille enhver appetit.

Sydney er en by, der aldrig sover. Med sin baggrund i den storslåede Sydney Harbour, er det en juvel af stor skønhed. Sydney er et mekka af fantastiske kulturelle, fritids-, mad, vin og shopping oplevelser.

Campus steder - Levering Partners

Adelaide, South Australia: TAFE SA Regency International Center for Turisme, gæstfrihed og Levnedsmiddelcentret Days Road, Regency Park, South Australia.

Melbourne, Victoria: Holmesglen, Moorabbin Campus, 488 South Road, Moorabbin, Victoria 3189

Sydney, New South Wales: TAFE NSW, Northern Sydney Institute, Ryde College, 250 Blaxland Road, Ryde, New South Wales.

Perth, Western Australia: North Metropolitan TAFE, 16 Aberdeen Street, Northbridge, WA 6003

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Advanced Diplomas » Se Certificates » Se Diplomas » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of International Hospitality Management

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Australien Adelaide

Sigt højt og positionere dig til en succesfuld karriere på en udøvende niveau med denne one-of-a-kind postgraduate program. [+]

Master of International Hospitality Management

Sigt højt og positionere dig til en succesfuld karriere på en udøvende niveau med denne one-of-a-kind postgraduate program.

Mens han studerede, omfavne beskæftigelsesmuligheder at engagere, lære og forme din karriere vej med Le Cordon Bleu strålende Work-Integreret læring program, der hjælper eleverne til at opnå faglig erfaring, viden og færdigheder i rigtige arbejdsmiljøer.

Leveres på campus ved University of South Australia af fakultetet i School of Management, den Master of International Hospitality Management fordele i høj grad fra vores mangeårige samarbejdspartner kollektive ekspertise og branchekendskab.

... [-]

Kontakt

Le Cordon Bleu Australia (Adelaide)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Adelaide Days Road Regency Park ,
5010 Adelaide, South Australia, Australien
Hjemmeside https://www.cordonbleu.edu/adelaide/home/en
Telefon +61 8 8348 3000

Le Cordon Bleu Australia (Melbourne)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Melbourne 488 South Road Moorabbin , Victoria
3189 Melbourne, Victoria, Australien
Hjemmeside http://www.cordonbleu.edu/melbourne/home/en
Telefon +61 3 9209 5938

Le Cordon Bleu Perth Institute

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Perth 16 Aberdeen Street
6000 Perth, Western Australia, Australien
Hjemmeside https://www.cordonbleu.edu/perth/home/en
Telefon +61 1300 300 822

Le Cordon Bleu Australia (Sydney)

Adresse, linje 1 Le Cordon Bleu Sydney 250 Blaxland Road Ryde , New South Wales
2112 Sydney, New South Wales, Australien
Hjemmeside http://www.cordonbleu.edu/sydney
Telefon +61 1800 064 802