Læs den officielle beskrivelse

Om

Forbered dig i morgen, i dag

Ny teknologi åbner nye muligheder og ændrer måder vi lever og arbejder på. Som teknologien udvikler, hjælper vi dig med at udvikle sig også.

Vores universitet

State-of-the-art campusser

Vores campuser tilbyder høj kvalitet lærings-, undervisnings- og forskningsrum for bedre at imødekomme behovene hos studerende, akademikere og forskere.

QUT er et stort australsk universitet med et globalt perspektiv og en real-world fokus. Vi er et af landets hurtigst voksende forskningsuniversiteter, og vores kurser er i høj efterspørgsel. Vores kandidater omfatter otte Rhodos scholars, fem af dem tildelt i de sidste seks år.

Vi er en ambitiøs og samarbejdende institution, der søger at udstyre vores studerende og kandidater med de færdigheder, de har brug for i en stadig mere forstyrret og udfordret verden. Vi forvandler den studerendes oplevelse, vi tilbyder vores 50.000 studerende, og vi lægger en præmie på den internationale og nationale akkreditering af vores forskellige faglige grader.

Vores internationalt prisbelønnede Science and Engineering Center er hjemsted for The Cube, anerkendt som et af verdens største digitale interaktive lærings- og displayrum. Vi etablerede verdens første Creative Industries-fakultet, og vi investerer stærkt i samarbejdende læring og tværfaglige forskningsmiljøer.

Real World Learning 2020 Vision

Vores Real World Learning 2020 Vision skitserer vores klare ambitioner for vores kandidater og elevers oplevelser, i overensstemmelse med vores karakteristiske identitet som universitet for den virkelige verden.

For at gennemføre denne vision i de kommende år vil vi fortsætte med at forpligte os til en samarbejdskultur, der arbejder tæt sammen med medarbejdere og studerende og med industri og fællesskabspartnere for at understøtte de evoluerende behov hos vores elever.

Vi vil kortlægge vores fremskridt, da vi eksperimenterer, test, evaluerer og implementerer nye ideer samtidig med at vi opmuntrer til, at aktivere og dele eksisterende styrker og god praksis.

Vores vision

Kandidater

QUT-kandidater vil trives i volatile miljøer på lang sigt, bidrage produktivt som enkeltpersoner og i hold og kombinere dybde i faglig viden med brede perspektiver baseret på eksponering for nye ideer og forskellige kulturer.

Vores kandidater vil:

 • være nysgerrige, smidige og elastiske elever
 • anvende forskellige måder at tænke på, brede perspektiver og evidensbaseret beslutningstagning for at informere praksis og at forestille sig og realisere forandring
 • bidrage til en indvirkning på verden omkring dem på etiske og bæredygtige måder
 • være effektive samarbejdspartnere og kommunikatorer i disciplinære og tværfaglige sammenhænge
 • anvender digital litteratur og bruger teknologi strategisk til at udnytte information og samarbejde
 • interagere i lokale og globale kulturelle sammenhænge med viden om og respekt for forskellige kulturelle perspektiver.

Læreroplevelse

QUTs virkelige læringserfaring vil afspejle den fysiske og digitale natur i verden, hvor vi bor og arbejder. QUT-elevers oplevelse, der omfatter faglige og co-curricular aktiviteter, vil:

 • yde autentisk læring og vurdering i alle enheder
 • have arbejde integreret læring (WIL) i alle kurser
 • værdsætte vores elever og den viden og erfaring de bringer
 • gøre det muligt for eleverne at udvikle dybde i faglig viden med brede perspektiver, herunder eksponering for andre discipliner og måder at tænke på
 • målrettet engagere elever med forskellige kulturelle perspektiver, med specifikke inkludering af Aboriginal og Torres Strait Islander viden
 • støtte eleverne til at udvikle deres faglige profiler, netværk og beskæftigelsesegnethed for at finde og skabe meningsfuldt arbejde og selvstyr deres karriere
 • aktiver elev tilknytning og support
 • Personlig, fleksibel og tilpasningsbar til bedre at opfylde elevernes løbende læringsbehov
 • forbedres gennem online teknologi og værktøjer til blended learning.

Strategier til opnåelse af vores vision

Læreplan og læringstransformation

Vi vil investere i læseplanlægning og læringstransformation gennem:

 • ved hjælp af den femårige kursusforvandlings- og reaccreditationscyklus for at styrke og sikre QUT-elevoplevelsen
 • yde strategisk support og ressourcer til læseplanledere og hold for at muliggøre høj effekt transformation i kurser
 • udvide markedsdrevne, høj kvalitet, fortsatte faglige læringsopgaver
 • ved hjælp af en bred beviser og flere perspektiver for at informere vores beslutningstagning.

Personaleudvikling

Vi investerer i vores medarbejdere gennem:

 • team-baserede, beliggende tilgange til evnen til at opbygge, forestille sig, skabe og lette engagerende, relevante erfaringer i virkeligheden i online, blandede og ansigt til ansigtskontekster
 • opbygge og vedligeholde valuta i verden og tilslutning i QUT-arbejdsstyrken gennem rekrutteringsstrategier og PDL (Professional Development Leave)
 • tilrettelæggelse af medarbejderplanlægning, belønning og anerkendelse af ekspertise med vores real-world learning 2020-vision.

Nye måder at tænke og arbejde på

Vi vil opmuntre og muliggøre nye måder at tænke og arbejde på:

 • støtte og belønne "grænseoverskridende" samarbejde inden for og uden for QUT
 • muliggør samarbejde med studerende, industri og samfund gennem hele processen med forandring og transformation
 • investere i og belønne innovation og bygge tolerance for fiasko som en nødvendig del af innovation
 • skabe lean, fleksibel og strømlinet politikker, processer og teknologiløsninger til støtte for læringsprioriteter i virkeligheden.

Ved første øjekast

Vi er kendt som 'et universitet for den virkelige verden' på grund af vores tætte forbindelser med industrien og vores relevante undervisning og anvendt forskning. Erhvervsrepræsentanter og fagfolk bidrager til vores kursusudvikling og tilføjer et praktisk perspektiv til teoretisk uddannelse.

Vores akademiske medarbejdere konsulterer industrien og arbejder på industriprojekter, som ofte involverer studerende. Personale og studerende har adgang til den nyeste undervisningsteknologi.

2018 statistikker

Studerende indskrivninger
Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Queensland University of Technology

Business Process Management (BPM) er et sæt af strukturerede metoder og teknologier til at øge organisationernes operationelle ydeevne. Nylige undersøgelser rapporterer, ... [+]

OversigtDette kursus passer til dig, hvis du har en bachelorgrad i enten informationsteknologi eller business.Udvikle færdigheder og viden til at oversætte forretningsstrategier til informationsteknologiløsninger.Undersøg virksomhedssystemer og processtyring, projektledelse, it-rådgivning, virksomhedsarkitektur, virksomhedssystemer og informationsstyring med forretningsprocesser.Forbereder dig til en karriere som chefsinformatør, virksomhedsarkitekt, forretningsudviklingschef, senioranalytiker, softwareudviklingsleder, programleder eller corporate strategist.Komplet i 1,5 år på heltid eller 3 år på deltid.

Hvorfor vælge dette kursus?

Business Process Management (BPM) er et sæt af strukturerede metoder og teknologier til at øge organisationernes operationelle ydeevne. Nylige undersøgelser rapporterer, at BPM er blevet en topprioritet på tværs af alle brancher, og fagfolk, som kan kombinere ledelsesmæssige og it-færdigheder til at forbedre procesydelsen, er i høj efterspørgsel. De krævede færdigheder dækker strategisk tilpasning, styring, procesmodellering, analyse, innovation, procesbevidste informationssystemer og forandringsledelse.... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Hvis man har fleksibilitet til at arbejde på tværs af mange brancher, appellerer til dig, kan en karriere inden for digital kommunikation være en fremragende pasform. Du ... [+]

OversigtAnalyser og skab datadrevne overbevisende historier via forskellige sociale medieplatforme (Facebook, Instagram, Twitter og WeChat).Udvikle en dyb forståelse af den digitale kreative økonomi, og hvordan platforme og kunstig intelligens forvandler medie- og kommunikationsmiljøet.Lær, hvordan du bruger og bygger værktøjer til at levere avanceret datavisualisering og analyse af målgruppeadfærd.Design, implementere og evaluere et forskningsprojekt, der integrerer og anvender den avancerede viden og færdigheder udviklet på tværs af kurset med et akademisk akademisk eller industrielt fokus.Brug tværkulturelle kommunikationsfærdigheder til at løse problemer som et hold i forstyrrende og flygtige mediemiljøer.... [-]
Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1.5 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Hvis du har en bacheloruddannelse på et andet område end IT, og du er interesseret i at udvikle specialistkundskaber og færdigheder til at lykkes i ledende it-relaterede ... [+]

OversigtDette kursus er egnet, hvis du har en bachelorgrad i et hvilket som helst fagområde.Du vil opnå avanceret viden baseret på forskningspraksis i mindst en informationsteknologi disciplin og udvikle evnen til at formulere bedste praksis it-strategier og løsninger.Som kandidat vil du have den specialiserede viden og færdigheder, der kræves for ledende it-relaterede professionelle stillinger, eller du kan fortsætte i højere grad forskning.Forbereder dig til karriere, herunder sikkerhed og netværk, datalogi og virksomhedssystemer.Komplet i 2 år på heltid eller 4 år på deltid.Dette kursus har Provisional Professional akkreditering fra Australian Computer Society (ACS).Vælg mellem en af otte majors:DatalogiEnterprise SystemsSikkerhedComputer videnskabBusiness Process ManagementnetværkBrugererfaringInformationsstyring.... [-]
Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Master of Social Work giver kandidater med en internationalt anerkendt kvalifikation i socialt arbejde og er akkrediteret af den australske sammenslutning af sociale arbe ... [+]

OversigtUdvikle ekspertise i sagsbehandling, vurdering og intervention, praksis rammer, politik og etiske og juridiske kontekster af praksis.Komplet i 2 år på fuld tid med en fleksibel blanding af online læring, blokadministration og ekstern levering.Graduate kvalificeret til medlemskab af den australske sammenslutning af sociale arbejdstagere.Få erfaring i omfattende feltplaceringer overvåget af en professionel socialarbejder.

Hvad kan man forvente

Master of Social Work giver kandidater med en internationalt anerkendt kvalifikation i socialt arbejde og er akkrediteret af den australske sammenslutning af sociale arbejdstagere.

I løbet af kurset vil eleverne udvikle viden og ekspertise i:... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Dette kursus er designet til dem, der ønsker at påvirke udviklingen af arbejdsmiljø, sundhed og sikkerhed, og miljøstyringsstandarder og udvide deres karrieremuligheder p ... [+]

OversigtPostgraduate sundhed, sikkerhed og miljøledelse kvalifikation for at udvide dine karrieremuligheder i en bred vifte af lokationer, industrier og regering.Få avanceret viden og specialiserede færdigheder til succesfuldt at udføre sundheds-, sikkerheds- og miljørådgivnings- eller ledelsesroller, der omfatter OHS og miljøledelse.Udfyld kurset om to år på fuldtid eller fire år på deltid.Indenlandske studerende kan vælge at studere på campus eller online.Kandidater fra QUT Graduate Diploma i OHS eller QUT Graduate Diploma i Environmental Health er berettiget til at fuldføre kandidatuddannelsen i et års fuldtidsarbejde. Kandidater fra andre universiteter med tilsvarende eksamensbeviser kan være berettiget til at modtage avanceret stående ud fra deres færdige enheder.... [-]
Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

En QUT postgraduate business grad er blandt de allerbedste måder at hurtigt tage din karriere til toppen ... [+]

OversigtBrug ikke år på at arbejde dig mod midtenEn QUT postgraduate business grad er blandt de allerbedste måder at hurtigt tage din karriere til toppenDer er 11 disciplinære felter til rådighed for at vælge imellem med QUT's Master of Business, lige fra marketing til anvendt finansieringSkær din analytiske beslutningstagning, kommunikation og problemløsning færdigheder til at fremme din karriereDin viden og forskning færdigheder vil blive udviklet gennem hele masteruddannelsen og taget til et avanceret niveau i capstone enhedFå mere at vide om vores kommende MBA og Postgraduate Business Information Events.

majorsMaster of Business (regnskab)

Disciplinestudierne er udformet til at udvide din real-world regnskabskundskab viden og færdigheder. Du vil blive introduceret til moderne problemer, der står overfor moderne virksomheder, såsom virkningen af internationale forskelle i regnskabspraksis og praksis, retsmedicin og regnskabsfaktorer, der bidrager til en effektiv styring og ansvarlighed.... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1.5 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Dette kursus giver fagfolk mulighed for at erhverve avanceret viden og færdigheder i rådgivning. Kursusindlæring kan anvendes på en række faglige indstillinger, og studer ... [+]

OversigtIdeel til fagfolk, der kan se værdien af at udvikle avanceret viden og færdigheder i rådgivningsterapi og i effektivt tilsyn med fagfolk og rådgivere.Giver fagfolk fra en række faglige indstillinger til at udvikle færdigheder i rådgivning.Tag et anvendt, erfaringsfokus på dine studier med vægt på korte løsningsfokuserede og narrative terapier, familieterapi, gruppearbejde og tilsyn.Få praktisk erfaring i QUTs Psykologi og Counseling Clinic.

Real-world learning

Opererer ud af QUT Health Clinics på Kelvin Grove campus, tilbyder Psykologi og Counseling Clinic professionel psykologi, familie terapi og rådgivning til samfundet.

Denne klinik tilbyder træningsoplevelser til vores ph.d.-studerende på tværs af en bred vifte af psykoterapier, herunder reflekterende teampraksis i rådgivningstræning.... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Udvikle dataanalysevner, der fremover fokuserer din karriere i en grad, der gør data til indsigt og intelligens. ... [+]

OversigtVær på forkant med et blomstrende nyt ekspertiseområde, der kan anvendes på tværs af brancher.Oversæt data til indsigt og intelligens for at kunne køre forandring og træffe vigtige beslutninger.Løs domænerelevante problemer ved at syntetisere viden fra matematik, statistik, datalogi, informationssystemer og business process management.Lær af ekspert akademikere og førende forskere, der anvender datalogi og dataanalyse til en række udfordringer i verden, og som har verdensomspændende industriforbindelser.

Hvorfor vælge dette kursus?

Vær fremtidsorienteret og hold dig foran kurven. Køre reel forandring og afgør nøglebeslutninger ved at lære at give mening om volumen, sort og hastighed af data, vi indsamler som et samfund.... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Et master-ideel til undervisere, der ønsker at specialisere sig, søge en karriereændring eller fremme deres karriere. ... [+]

OversigtIdeel til undervisere, der ønsker at specialisere sig, søge en karriereændring eller fremme deres karriere.Udvid din viden og opfylde dine professionelle udviklingsbehov.Fleksible studie muligheder omfatter online, på campus og blok tilstand.En tidlig graduering mulighed er tilgængelig for nogle studieområder. Fuldfør fire enheder til en Graduate Certificate in Education kvalifikation.

majorsMaster of Education (Early Years)Ideel til fagfolk, der arbejder i tidlige uddannelses- og plejeindstillinger, der ønsker at udvide deres viden om at arbejde med små børn, deres familier og lokalsamfund.Undersøg moderne tidlige barndomsproblemer.Forbereder dig til at udvide din karriere i barndommen.Hvis du søger en undervisningskvalifikation, kan kandidatuddannelsen eller underviseren være egnet til dig.... [-]
Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
1.5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Queensland University of Technology

Vores Master of Professional Engineering forbedrer viden, praksis og faglig beskæftigelsesegnethed hos ingeniører inden for bestemte disciplinområder på et avanceret nive ... [+]

OversigtIdeel til at praktisere ingeniører, der ønsker avanceret, banebrydende viden og færdigheder inden for et valgt teknikområde eller at gå ind i en ingeniørledelsesrolleLed og bidrage til komplekse projekterReagere hurtigt og effektivt til aktuelle og nye lokale og globale udfordringerBrug evidensbaseret praksis til at forestille sig og realisere forandring ved hjælp af ledelsesstrategier, avanceret design, samarbejdsmæssig beslutningstagning og innovationDette kursus er foreløbigt akkrediteret af Engineers Australia

Hvorfor vælge dette kursus?

Vores Master of Professional Engineering forbedrer viden, praksis og faglig beskæftigelsesegnethed hos ingeniører inden for bestemte disciplinområder på et avanceret niveau. Dette kursus giver en integreret blanding af fagdisciplin kompleksitet og evidensbaseret praksis med fremtidsspecificeret faglig kompetenceudvikling i et sammenhængende læringsmiljø.... [-]

Australien Brisbane
Februar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Australien
Address
Cnr Musk and Victoria Park Rd
4059 Kelvin Grove, Queensland, Australien