Queensland University of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om

Forbered dig i morgen, i dag

Ny teknologi åbner nye muligheder og ændrer måder vi lever og arbejder på. Som teknologien udvikler, hjælper vi dig med at udvikle sig også.

Vores universitet

State-of-the-art campusser

Vores campuser tilbyder høj kvalitet lærings-, undervisnings- og forskningsrum for bedre at imødekomme behovene hos studerende, akademikere og forskere.

QUT er et stort australsk universitet med et globalt perspektiv og en real-world fokus. Vi er et af landets hurtigst voksende forskningsuniversiteter, og vores kurser er i høj efterspørgsel. Vores kandidater omfatter otte Rhodos scholars, fem af dem tildelt i de sidste seks år.

Vi er en ambitiøs og samarbejdsvillig institution, der søger at udstyre vores studerende og kandidater med de færdigheder, de har brug for i en stadig mere forstyrret og udfordret verden. Vi transformerer den studerendes oplevelse, vi tilbyder vores 50.000 studerende, og vi lægger en præmie på den internationale og nationale akkreditering af vores forskellige faglige grader.

Vores internationalt prisbelønnede Science and Engineering Center er hjemsted for The Cube, anerkendt som et af verdens største digitale interaktive lærings- og displayrum. Vi etablerede verdens første Creative Industries-fakultet, og vi investerer stærkt i samarbejdende læring og tværfaglige forskningsmiljøer.

Real World Learning 2020 Vision

Vores Real World Learning 2020-vision skitserer vores klare ambitioner for vores kandidater og læreroplevelser i overensstemmelse med vores karakteristiske identitet som universitetet for den virkelige verden.

For at gennemføre denne vision i de kommende år vil vi fortsætte med at forpligte os til en samarbejdskultur, der arbejder tæt sammen med medarbejdere og studerende og med industri og fællesskabspartnere for at understøtte de evoluerende behov hos vores elever.

Vi vil kortlægge vores fremskridt, da vi eksperimenterer, test, evaluerer og implementerer nye ideer samtidig med at vi opmuntrer til, at aktivere og dele eksisterende styrker og god praksis.

Vores vision

Kandidater

QUT-kandidater vil trives i volatile miljøer på lang sigt, bidrage produktivt som enkeltpersoner og i hold og kombinere dybde i faglig viden med brede perspektiver baseret på eksponering for nye ideer og forskellige kulturer.

Vores kandidater vil:

 • Vær nysgerrig, adræt og modstandsdygtig elever
 • Brug forskellige måder at tænke på, brede perspektiver og evidensbaseret beslutningstagning for at informere praksis og til at forestille sig og realisere forandring
 • Bidrag til en indvirkning på verden omkring dem på etiske og bæredygtige måder
 • Vær effektive samarbejdspartnere og kommunikatorer i disciplinære og tværfaglige sammenhænge
 • Brug digitale læsefærdigheder og brug teknologi strategisk til at udnytte information og samarbejde
 • Interagere i lokale og globale kulturelle sammenhænge med viden om og respekt for forskellige kulturelle perspektiver.

Læreroplevelse

QUTs virkelige læringserfaring vil afspejle den fysiske og digitale natur i verden, hvor vi bor og arbejder. QUT-elevers oplevelse, der omfatter faglige og co-curricular aktiviteter, vil:

 • Giv autentisk læring og vurdering i alle enheder
 • Har arbejdsintegreret læring (WIL) i alle kurser
 • Værdier vores elever og den viden og erfaring, de bringer
 • Gør det muligt for eleverne at udvikle dybde i professionel viden med brede perspektiver, herunder eksponering for andre discipliner og tænkemåder
 • Engagere målrettet elever med forskellige kulturelle perspektiver med specifik inddragelse af Aboriginal og Torres Strait Islander-viden
 • Støt eleverne med at udvikle deres professionelle profiler, netværk og beskæftigelsesegnethed til at finde og skabe meningsfuldt arbejde og selvadministrere deres karriere
 • Aktiver elevforbindelse og support
 • Vær personlig, fleksibel og tilpasningsdygtig for bedre at imødekomme elevernes løbende læringsbehov
 • Bliv forbedret gennem online og blandede læringsteknologier og -værktøjer.

Strategier til opnåelse af vores vision

Læreplan og læringstransformation

Vi vil investere i læseplanlægning og læringstransformation gennem:

 • Brug af den femårige kursus transformation og genakkreditering cyklus til at styrke og sikre QUT læreroplevelse
 • Tilvejebringelse af strategisk support og ressourcer til læseplanledere og teams for at muliggøre transformation med stor effekt i kurser
 • Udvide med markedsdrevne, fortsat professionelle læringstilbud af høj kvalitet
 • Brug af en bred evidensbase og flere perspektiver til at informere vores beslutningstagning.

Personaleudvikling

Vi investerer i vores medarbejdere gennem:

 • Teambaseret, beliggende tilgang til kapacitetsopbygning, at forestille sig, skabe og lette engagerende, relevante, virkelige oplevelser i online, blandede og ansigt til ansigt-sammenhænge
 • Opbygning og vedligeholdelse af den virkelige verdens valuta og tilknytning i QUT-arbejdsstyrken gennem rekrutteringsstrategier og professionel udviklingsorlov (PDL)
 • Tilpasning af arbejdsstyrkens planlægning, belønning og anerkendelse af ekspertise med vores realitetsindlæring 2020-vision.

Nye måder at tænke og arbejde på

Vi vil opmuntre og muliggøre nye måder at tænke og arbejde på:

 • Støtter og belønner 'grænseoverskridende' samarbejde inden for og uden for QUT
 • Aktivering af samarbejdspartnerskaber med studerende, industri og samfund gennem hele processen med forandring og transformation
 • Investering i og belønning af innovation og opbygning af tolerance for fiasko som en nødvendig del af innovation
 • Oprettelse af slanke, fleksible og strømlinede politikker, processer og teknologiløsninger, der understøtter læringsprioriteter i den virkelige verden.

Ved første øjekast

Vi er kendt som 'universitetet for den virkelige verden' på grund af vores tætte forbindelser med industrien og vores relevante undervisning og anvendte forskning. Erhvervsrepræsentanter og fagfolk bidrager til vores kursusudvikling og tilføjer et praktisk perspektiv til teoretisk uddannelse.

Vores akademiske medarbejdere konsulterer industrien og arbejder på industriprojekter, som ofte involverer studerende. Personale og studerende har adgang til den nyeste undervisningsteknologi.

2019-statistikker

Studenterindskrivninger 52.511
Fuldtidsstuderende 39.744
Internationale studerende 9.769
Samlede universitetsindtægter 1,16 milliarder dollars

Placeringer

Brisbane

Address
George Street,2
4000 Brisbane, Queensland, Australien

Kelvin Grove

Address
4059 Kelvin Grove, Queensland, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig