RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

RMIT er et globalt universitet inden for teknologi, design og virksomhed.

Et af Australiens oprindelige tertiære institutioner, RMIT University har et internationalt ry for ekspertise inden for faglig og erhvervsuddannelse, anvendt forskning og engagement med industriens og samfundets behov.

RMIT er verdens førende inden for kunst og design; Arkitektur; Uddannelse; Ingeniørarbejde; Udvikling; Computer Science and Information Systems; Virksomhed og ledelse; og kommunikations- og medievidenskab.

Vores arv

RMIT blev etableret i 1887 som Working Men's College med det formål at bringe uddannelse til de arbejdende folk i Melbourne.

Vores lokationer og faciliteter

Vores campusser i Melbourne og Vietnam har prisbelønnede bygninger og nogle af de mest teknologisk avancerede faciliteter i verden.

Vores uddannelse

RMIT gør forskel for vores studerendes, vores medarbejders og vores samfunds liv gennem vores uddannelsesprogrammer.

Styring og ledelse

Sund ledelse og ledelse er afgørende for at sikre universitetets succes og bæredygtighed.

Vores kollegier

RMIT University tilbyder studieprogrammer på 17 skoler på tværs af tre akademiske højskoler.

Et af Australiens oprindelige uddannelsesinstitutioner grundlagt i 1887, RMIT University er nu nationens største tertiære institution med mere end 84.000 studerende, herunder 13.000 på postgraduate niveau.

Vores placeringer

QS Rankings

15. højest rangerede universitet i Australien og 250 i verden 1

15. globalt for kandidatarbejde (2. i Australien og 6. i Asien-Stillehavsområdet) 2

40. i verden for den internationale profil af akademiske medarbejdere 1

11. i verden for kunst og design (højest rangeret i Australien) 3

20. i verden for Bibliotek og Information Management (2. i Australien) 3

26. i verden for arkitektur (4. højeste i Australien) 3

Blandt verdens top 100 universiteter i

 • Uddannelse
 • Engineering (Civil
 • Ingeniørvirksomhed (Elektrisk
 • Computer videnskab
 • Meddelelse
 • Udviklingsstudier
 • Forretning
 • Regnskab

Blandt verdens top 150 universiteter i

 • Engineering (Chemical)
 • Ingeniørvirksomhed (Mekanisk, Aeronautisk og Produktion)
 • Geografi
 • Samfundsvidenskab

Blandt verdens top 100 fakulteter i kunst

21. i verden og 5. i Australien blandt universiteter mindre end 50 år (2019 QS Top 50 Under 50 indeks)

Andre placeringer

RMIT er rangeret blandt verdens førende 400 universiteter globalt i 2018 akademiske rangering af verdensuniversiteter.

RMIT er også rangeret i 401-500 bandet i Times Higher Education World University Rankings 2017-18 og 74 i Asien-Stillehavsområdet.

RMIT er ranket 268 i 2018 Leiden Ranking 4, rankingen af ​​verdens førende forskningsintensive universiteter.

RMIT er 19th i verden i Business of Fashion's 2017 Global Fashion School Rankings og 9. i BoFs Top 10 Global Graduate Fashion Business Courses.

RMIT er 97. globalt og 13. i Asien-Stillehavsområdet i 2018 QS Global Executive MBA rankings; og rangeret i verdens top 151-200 i 2018 QS Full-time MBA.

RMIT er 33 år i Global Executive MBA Rankings og 19th globalt for Executive MBA-programmet i 2018 Global MBA Rankings ( CEO Magazine ).

Excellence in Research

Kvaliteten af ​​RMITs forskningsarbejde er blevet godkendt af Australian Research Council.

I den seneste Excellence i Research for Australia evaluering blev RMIT bedømt "godt over verdensstandard" i 13 forskningsområder og "over verdensstandard" på yderligere ni felter.

Vores forskning inden for 11 videnskabelige områder (herunder medicinsk videnskab), ingeniørvidenskab og anvendt matematik, samt i arkitektur og medier og kommunikation blev rangeret blandt de bedste i verden.

Victorian International Education Awards

Ved den indledende Victorian International Education Awards modtog RMIT premierprisen til International Education Provider of the Year og prisen for Excellence in International Education (University).

Alumni

Vores alumni-fællesskab på mere end 300.000 strækker sig over hele kloden og omfatter ledere som News Corporation CEO, Robert Thomson; BHP Billiton Chair, Jacques Nasser; multi-prisbelønnede teoretiske fysiker, dr Amanda Barnard; og tidligere Edinburgh International Festival Director, Sir Jonathan Mills AO.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Advanced Diplomas » Se Graduate Diplomas » Se Diplomas » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i Informationsteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4  February 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Få de it-færdigheder, du har brug for, uanset hvad din programmerings baggrund. [+]

Din karriere inden for informationsteknologi

Med manglende ikt-færdigheder mangler og efterspørgsel efter kandidater vokser år for år, vil du være godt rustet til at sikre givende roller over hele verden, uanset din tech specialisering.

Hvorfor studere hos RMIT?

Med vedvarende mangel på IT-færdigheder og jobskabelse er der behov for faglærte medarbejdere som aldrig før. Vælg en af ​​vores it-specialiseringer og kode din karriere for succes.

Industri-fokuserede færdigheder inden for centrale IT-områder

Programmet er designet med branchens partnere og giver dig væsentlige tekniske færdigheder, der er skræddersyet til dit valg af specialisering: stor databehandling, cloud computing, mobil databehandling, sikkerhed, softwarearkitektur eller websystemer og søgeteknologi.... [-]


Master i projektledelse

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Fremskynd dine evner for succesfuldt at levere komplekse projekter på tværs af mange brancher. [+]

Oversigt

Udvikle din karriere i projektledelse med en kvalifikation, der er efterspurgt på tværs af forskellige brancher.

RMIT's Master of Project Management vil udstyre dig med efterspørgselsstyring og ledelsesmæssige færdigheder, der er afgørende for virksomheder i alle brancher.

Dette program er designet til fagfolk, der arbejder eller søger arbejde inden for projektledelse. Det er især relevant for fagfolk, der ønsker at tage det næste skridt i deres karriere.

Dette program understreger den praktiske anvendelse af teori for at udvikle din evne til at reagere på aktuelle og nye problemer og tendenser. Du vil kritisk engagere sig i projektledelse teori og bedste praksis principper og evaluere og implementere projektledelse strategier ved hjælp af real-world projekt-baserede eksempler.... [-]


Master of Architecture

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Australien Melbourne

Med et stærkt fokus på ideel-ledet venturøs designudforskning, vil RMIT's Master of Architecture hjælpe dig med at udvikle en sofistikeret forståelse af arkitektur, samtidig med at du får et mangfoldigt sæt af avancerede færdigheder og læringserfaringer. [+]

Oversigt

RMIT Arkitektur har et internationalt ry for designkvalitet og leder vejen både i Australien og i udlandet ved at producere kandidater, der er designinnovatorer.

Med et stærkt fokus på ideel-ledet venturøs designudforskning, vil RMIT's Master of Architecture hjælpe dig med at udvikle en sofistikeret forståelse af arkitektur, samtidig med at du får et mangfoldigt sæt af avancerede færdigheder og læringserfaringer.

Du vil fortsætte med at udvikle de grundlæggende færdigheder af arkitektonisk design lært i graden til et avanceret niveau. Du vil forbedre din forståelse af arkitektur og designbaseret forskning, erhverve forskellige færdigheder, gennemføre en lang række læringserfaringer og få en kritisk bevidsthed om dit eget arbejde.... [-]


Master of Business Informationsteknologi

på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder February 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Du vil udvikle tekniske og ledende evner til at forberede dig på udfordrende stillinger i erhvervs- og regeringsorganisationer. Vores program producerer etisk og socialt ansvarsfulde fagfolk klar til at forny og lede i det ændrede forretningsmæssige IT-miljø. [+]

Oversigt

Tag din karriere til næste niveau

Gain banebrydende IT-viden og lære at skabe succesfulde business information systems løsninger.

Hvorfor studere business informationsteknologi?

Du vil udvikle tekniske og ledende evner til at forberede dig på udfordrende stillinger i erhvervs- og regeringsorganisationer. Vores program producerer etisk og socialt ansvarsfulde fagfolk klar til at forny og lede i det ændrede forretningsmæssige IT-miljø.

Forbedre dine færdigheder

Gennem kombinationen af ​​erhvervs- og it-studier er dette program designet til at producere etisk og socialt ansvarsfulde fagfolk, der kan trække på tekniske og ledelsesmæssige evner, effektive kommunikationsevner, innovative professionelle praksis og strategiske og organisatoriske færdigheder.... [-]


Master of Commerce

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 måneder February 2019 Australien Melbourne + 2 mere

Uanset om du er på udkig efter en karriereændring eller ønsker at få en dybere forståelse af kerneforretningsfunktioner, er dette masterprogram designet med udviklende globale arbejdspladser i tankerne. [+]

Oversigt

Din karriere efter en Master of Commerce

Uanset om du er på udkig efter en karriereændring eller ønsker at få en dybere forståelse af kerneforretningsfunktioner, er dette masterprogram designet med udviklende globale arbejdspladser i tankerne.

Hvorfor studere handel?

RMIT er rangeret blandt de 100 største institutioner i verden til undervisning i erhvervs- og ledelsesprogrammer. At studere en Master of Commerce gennem RMIT tilbyder følgende fordele:

Fremskynd din karriere

RMIT's Master of Commerce er designet til at broere kløften mellem klasseværelset og arbejdspladsen ved at udstyre akademikere med de færdigheder, der kræves for at udmærke sig i højtstående ledelsesmæssige og rådgivende roller overalt i verden. Tag det næste skridt i din karriere ved at udvikle de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i lederroller inden for din valgte industri.... [-]


Master of Engineering (Management)

Online på universitet Undervisning både online og på universitetet Fuldtid Deltid 2 - 4 år February 2019 Australien Melbourne + 3 mere

Dette program forbereder dig til ledende roller i ledelsen af ​​ingeniør- og teknologibaserede organisationer med et program, der er skræddersyet til dine individuelle behov. [+]

Oversigt

Du udvikler kompetencer og ekspertise inden for en bred vifte af tekniske styringspraksis.

Gennem dette program får du vigtige styrker som:

tænker strategiskløse problemer fra et nyt synspunktudfordrende etablerede praksis og normerudvikle innovative tilgangeforstå, hvordan man styrer en stadigt skiftende teknologibaseudvikle en system tilgang til problem og / eller mulighed definition

Du vil blive udsat for virkelige problemer inden for områderne:

risiko og gennemførlighedstyring af innovationudvikle systemer tænkning tilgangekvalitetsstyringmiljøledelsessystemerrenere produktionstrategisk planlægningøkonomistyringperformance managementinternationale spørgsmålteknologiledelsedetaljer... [-]

Master of Landscape Architecture

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Australien Melbourne

Bliv leder og innovator i landskabsarkitektur praksis med dette prisbelønnede kursus. [+]

Oversigt

Landskabsarkitektur er en designdisciplin, der arbejder på tværs af en række kreative ideer, levende systemer, fysiske materialer og fremtidige muligheder. Det handler om at forestille, undersøge og foreslå bedre måder at leve i en kompleks og hurtigt skiftende verden.

RMIT tilbyder en fremtrædende faglig uddannelse, Master of Landscape Architecture-programmet er akkrediteret af Australian Institute of Landscape Architects (AILA). Programmet er anerkendt som en verdensklasse facilitet til at fremme design viden, kritisk tænkning og design advocacy gennem innovative undervisning og forskning.

RMIT's Master of Landscape Architecture vil udstyre dig til at blive førende og innovator inden for landskabsarkitektur.... [-]


Master of Professional Accounting

Online på universitet Fuldtid 18 - 24 måneder February 2019 Australien Melbourne + 1 mere

Tag din karriere til næste niveau! Ved at studere MPA udfører du en langsigtet investering i din karriereudvikling og udviklingen af ​​regnskabsbranchen globalt. [+]

Oversigt

Tag din karriere til næste niveau

Ved at studere MPA udfører du en langsigtet investering i din karriereudvikling og udviklingen af ​​regnskabsbranchen globalt.

Hvorfor studere professionel regnskab?

RMIT's Master of Professional Accounting er primært designet til studerende fra ikke-regnskabsmæssige baggrunde, der ønsker at udvikle en forståelse af de tekniske og sociale dimensioner i regnskab og forretning.

Forbedre dine færdigheder International Federation of Accountants (IFAC), CPA Australia og Chartered Accountants Australien og New Zealand har hjulpet med at designe RMITs faglige regnskabsprogrammer for at sikre, at vi er i tråd med fremtidige behov hos faglige organer og arbejdsgivere.Udvid dine karrieremuligheder MPA giver en bred regnskabs- og erhvervskvalifikation for en karriere inden for mange brancher og sektorer. Det er designet til kandidater fra enhver disciplin, der overvejer en karriere i regnskab for første gang, giver mange muligheder for industri-baserede, praktiske læring.Netværk med ligesindede fagfolk Hvis du i øjeblikket er i en rolle, der kræver regnskabskendskab, får vi dig hurtigere med de nyeste industripraksis og -standarder. Hvis du tænker på at træde ud alene, vil Business Skills for Start-Up valgfelt hjælpe dig med at sætte din bedste fod fremad.... [-]