Southern Cross Education Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Southern Cross Education Institute er stolte af at tilbyde både vores lokale Melbourne studerende og internationale studerende fra hele verden de bedste muligheder i at sikre alle får den ultimative oplevelse med at få den kvalifikation, de søger.

Hvorvidt den studerende studerer et certifikat kursus eller Advanced Diploma kursus, vores institut kombinerer en sjov interaktiv atmosfære suppleret med en energisk undervisningsmetode. Al træning inkorporerer en en på en individuel tilgang til at imødekomme de behov og dygtighed niveau af den studerende. Vores sortiment af kurser er omfattende med nye kurser tilføjet hyppigt. Korte seminarer og certifikat kurser såsom førstehjælp leveres ofte for lokale studerende, virksomheder og familiemedlemmer, der ønsker at udvide deres viden, når tiden er begrænset.

Alle elever oplever en afslappet læringsmiljø på alle vores campusser. Vores oversøiske studerende besøgende vil ikke kun tage hjem en australsk kvalifikation anerkendt på verdensplan, men også opleve mangfoldigheden Australien har at tilbyde. Fra den storslåede naturskønne forbløffelse Australien har at tilbyde lige igennem til den store vifte af jobformidling muligheder, du vil have, når din kvalifikation er færdig, er Southern Cross Education Institute det rigtige valg. Forskellige mennesker, forskelligartet læring og forskelligartet levering vil sikre din succes.

Placeringer

Melbourne

Address
Melbourne City Campus,
155-161 Boundary Road

VIC 3051 Melbourne, Victoria, Australien

Adelaide

Address
Adelaide Campus,
Level2 14-16 Grote Street

SA 5000 Adelaide, South Australia, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig