Southern Cross University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Fakta, figurer, placeringer og priser

Southern Cross University er et progressivt, ungt og forbundet regionalt forskningsuniversitet med pulserende campusser i det nordlige New South Wales og den sydlige Gold Coast. Vi tilbyder bachelor-og postgraduate grader, og mange er tilgængelige i en dynamisk online formular. Uanset om vi studerer på campus, online eller begge, leverer vi spændende, moderne og højkvalitets læringsoplevelser.

Hvorfor SCU?

Times Higher Education Unge University Rankings 20Bold, progressiv og kun 23 år - Southern Cross University er en af ​​Asien-Stillehavets Top 100 Universiteter og en af ​​verdens Top 50 Generation Y Universiteter .

Vores moderne campusser, med specialbyggede state-of-the-art faciliteter, er placeret på Australiens østkyst, ved Gold Coast i Queensland og i Lismore og Coffs Harbour i New South Wales. Alle er unikke regioner berømt for deres naturlige skønhed og økologiske mangfoldighed, der giver levende laboratorier til læring og kreative hubs til kunstnerisk indsats.

Branch campusser i Sydney, Melbourne og Perth drives i samarbejde med EduCo på vegne af Southern Cross University . Universitetet opererer også The Hotel School Sydney og Melbourne i samarbejde med Mulpha Australia. Vi leverer også grader med samarbejdspartnere i Kina, Papua Ny Guinea og New Zealand.

Vi har et stort og varieret udvalg af kurser online, der tilbyder interaktive og underholdende læringserfaringer, hvor vores studerende er.

Uanset om vi studerer på campus, online eller begge, leverer vi spændende, moderne og højkvalitets læringsoplevelser.

Vi tilstræber at producere kandidater, der er karriere klar, verden klar og digitalt litteratur, og som oplever et akademisk miljø, der er karakteristisk for sin personlige tilgang.

Universitetet har et stærkt fokus på industri og fællesskabssamarbejde for at skabe engageret undervisning og forskningsresultater.

Denne forbindelse er, at Southern Cross University leder det landsdækkende Pilot Program på $ 13,8 mio., Der deltager i Northern Rivers Co-operatives Alliance og den australske regering. Universitetet har også introduceret et vigtigt nyt Center for Organics Research med NSW Department of Primary Industries.

I den seneste Excellence in Research for Australia-rapport opnåede Southern Cross fremragende vurderinger af "på verdensstandard" eller højere i 24 forskningsområder. På ni forskningsområder blev universitetet vurderet ved den højest mulige klassificering af 'godt over verdensstandard'. Dette blev opnået inden for geokemi, oceanografi, miljøvidenskab og ledelse, zoologi, landbrugs- og veterinærvidenskab, afgrøde- og græsproduktion, skovbrugsvidenskab, sygepleje, komplementær og alternativ medicin.

universitetsområder

Southern Cross University er et levende, moderne australsk universitet med smukke campusområder på Gold Coast, Lismore og Coffs Harbour.

Sydney, Melbourne og Perth gren campus (International studerende)

Southern Cross University gren campus i Sydney, Melbourne og Perth er bekvemt placeret i de centrale forretningsdistrikter.

Studerende ved SCU Sydney, Melbourne eller Perth giver internationale studerende mulighed for at fuldføre bachelor- eller postgraduate-grader i tre af verdens mest levende byer. Southern Cross University samarbejder med EduCo Sydney Branch Pty Ltd for driften af ​​SCU Sydney, Melbourne og Perth gren campus.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Certificates » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se Graduate Diplomas » Se Postgraduate Certificates » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se BAs » Se DBA » Se Law LLB » Se Associate Degrees » Se Diplomas » Se Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Doktor i oprindelige filosofier

Online på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 år March 2019 Australien Lismore + 2 mere

Denne 3-årige grad vil give dig overlegen forskning og kritisk tænkning færdigheder til at arbejde på nationalt og internationalt plan for og med indfødte samfund. [+]

Hvis du er interesseret i at blive en forskningsekspert inden for indfødt viden, giver lægen i oprindelige filosofier dig mulighed for. Denne 3-årige grad vil give dig overlegen forskning og kritisk tænkning færdigheder til at arbejde på nationalt og internationalt plan for og med indfødte samfund. Dit arbejde og forskning vil sigte mod at fremme kritisk viden på dette område til gavn for sundheds- og menneskeservicen og politisk udvikling. Dette kursus giver dig mulighed for at gennemføre dit eget forskningsprojekt, der fokuserer på at give udlændinge til gavn for den oprindelige befolkning under tilsyn af en ekspert. Afslutningen af ​​en doktorgrad er en betydelig præstation anerkendt af arbejdsgivere på tværs af sektorer, både nationalt og internationalt.Karrieremuligheder... [-]

Master i Informationsteknologi

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Bilinga + 2 mere

Master of Information Technology er designet til både it og ikke-it-fagfolk søger at fremme deres karriere i en hurtigt udviklende industri. Anvendelsen af ​​it-værktøjer og teknologier til at omdanne virksomheder og skabe nye digitale virksomheder er et fokus. [+]

Master i Informationsteknologi

Kursuskode: 1209150

Kursusoversigt

Master of Information Technology er designet til både it og ikke-it-fagfolk søger at fremme deres karriere i en hurtigt udviklende industri. Anvendelsen af ​​it-værktøjer og teknologier til at omdanne virksomheder og skabe nye digitale virksomheder er et fokus.

Kurset understøttes af et stærkt erhvervslivsprogram, iværksætterincubation i universitetets Digital Enterprise Lab og industriel relevant forskning. Studerende vil udvikle deres tekniske, ledelsesmæssige og ledelsesmæssige færdigheder med avancerede kursusarbejde og real-world projekter.

Sammen med kerneenheder inden for datalogi, cybersikkerhed, softwareudvikling og brugeroplevelse har eleverne mulighed for at skræddersy deres studier med avancerede specialiserede enheder.... [-]


Master i International Tourism and Hotel Management, cand.merc

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år July 2019 Australien Bilinga + 1 mere

Denne dobbelte grad er specielt designet til at give kandidater en konkurrencefordel i en dynamisk og forskelligartet industri, der giver mulighed for at rejse og arbejde i nogle af de mest attraktive destinationer i verden. [+]

Master i International Tourism and Hotel Management, cand.merc

Kursuskode: 1229102

Kursusoversigt

Denne dobbelte grad er specielt designet til at give kandidater en konkurrencefordel i en dynamisk og forskelligartet industri, der giver mulighed for at rejse og arbejde i nogle af de mest attraktive destinationer i verden.

Kurset kombinerer avancerede fag inden for business og turisme ledelse med kerne virksomheds viden og ledelsesmæssige færdigheder udvikling af en MBA, herunder iværksætteri og markedsføring, regnskab og ledelse, turisme planlægning, systemer og moderne hotel management.

En afdeling for industriforskningsprojekt giver studerende mulighed for at demonstrere selvmotivation og disciplin ved at bestemme og udvikle deres eget studieprojekt. Dette projekt udvikler elevernes forskningsundersøgelse og færdigheder gennem et videnskabeligt stykke arbejde, der udforsker et emne af individuel interesse i dybden.... [-]


Master i Marinvidenskab og Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Coffs Harbour + 1 mere

Master of Marine Science tilbydes af Southern Cross University ved National Marine Science Center beliggende på den nordøstlige kyst af New South Wales på bredden af ​​Solitary Islands Marine Park. [+]

Keen til at dybe dybt ind i ocean- og marineforskningens studie med globale ledere inden for forskning, i topmoderne faciliteter og i nogle af de smukkeste og fascinerende marine økosystemer i verden?Master of Marine Science tilbydes af Southern Cross University ved National Marine Science Center beliggende på den nordøstlige kyst af New South Wales på bredden af ​​Solitary Islands Marine Park. Som studerende på denne grad vil du arbejde sammen med andre inspirerede forskere og studerende på området, på og under vandet og i klasseværelset for at undersøge havforvaltning og økologi, bevarelse og biodiversitet, tilgang til bæredygtighed og begrænsning af forurening blandt andre fascinerende emner. Kandidater fra dette kursus vil have muligheder for at arbejde som videnskabsmænd, videnskabskommunikatører, politikere på tværs af private og offentlige sektorer og gøre verden til deres østers!... [-]


Master i Skovvidenskab og Ledelse

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Lismore + 1 mere

Master of Forest Science and Management giver dig mulighed for at få ekspertise til en industri, der er nøglen til mange landes økonomiske succes, men som har mange udfordringer forbundet med klimaændringer, commoditisation af skovprodukter og jordforvaltning. [+]

Foruden at være jordens lunger skal skoven effektivt klare at balancere behovet for træproduktion, bevarelse af biodiversitet, beskyttelse af vandkvalitet, kulstofopbevaring og mange andre problemer.Master of Forest Science and Management giver dig mulighed for at få ekspertise til en industri, der er nøglen til mange landes økonomiske succes, men som har mange udfordringer forbundet med klimaændringer, commoditisation af skovprodukter og jordforvaltning. Du vil studere emner rettet mod problemløsning og innovation for ressourceforvaltning med fokus på skovbrugs miljøvidenskabelige konsekvenser. Du vil også have mulighed for at fokusere din forskning på et emne, som du er lidenskabelig overfor, med ekspert vejledning af forskere, der er verdensledere på området. Kandidater vil have karrieremuligheder på en række områder relateret til plantage og naturlig skovforvaltning i Australien og rundt om i verden.Karrieremuligheder... [-]

Master i socialt arbejde (Professionel kvalifikation)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Bilinga + 2 mere

Dette 2-årige postgraduate program vil forberede og kvalificere dig til at komme ind i Social Work profession i Australien og arbejde med mennesker og samfund mod at forbedre deres sammenhænge. [+]

Din studie i kunst og samfundsvidenskab, og interesse for menneskerettigheder og social retfærdighed kan tages på faglig plan med masteren for socialt arbejde . Dette 2-årige postgraduate program vil forberede og kvalificere dig til at komme ind i Social Work profession i Australien og arbejde med mennesker og samfund mod at forbedre deres sammenhænge. Du vil studere børnebeskyttelse, socialpolitik og lov, sundhedsspørgsmål, der påvirker indfødte samfund og lederskab i sociale arbejdsorganisationer og udfører praksis under tilsyn af en erfaren socialarbejder. Som kandidat vil du have værdier og viden til at være etiske og reflekterende praktikere på dette givende område.

Karrieremuligheder... [-]

Master of Engineering Management, cand.merc

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Bilinga + 1 mere

Denne unikke 2-årige dobbeltgrad tilbydes på vores beachside Gold Coast campus - lige udenfor døren til en international lufthavn - og undervist af branchens eksperter til at forberede dig som innovatør og leder. [+]

At lede et stort infrastrukturprojekt tager en stor mængde færdigheder og ekspertise inden for både forretnings- og ingeniørdiscipliner - fra at forstå økonomien til at forvalte personale og ressourcer, alle med utrolig effektiv kommunikation. Denne unikke 2-årige dobbeltgrad tilbydes på vores beachside Gold Coast campus - lige udenfor døren til en international lufthavn - og undervist af branchens eksperter til at forberede dig som innovatør og leder. Du vil studere for at finpudse dine færdigheder i projekt og strategisk kapitalstyring, engagement i interessenter, regnskab og økonomi og styring af digitale virksomheder. Du vil også foretage en forskningsundersøgelse og færdiggøre et væsentligt projekt om et emne, som du kan søge på virkelige problemer. Kandidater fra Master of Engineering Management, Master of Business Administration vil blive anerkendt som eksperter, med færdigheder meget attraktivt på tværs af brancher, både i den offentlige eller private sektor eller som konsulent.... [-]


Master of International Tourism og Hotel Management

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Bilinga Melbourne Sydney + 4 mere

Master of International Tourism og Hospitality Management er specielt designet til at give dig en konkurrencemæssig fordel at arbejde i ledende roller i en meget eftertragtet og forskelligartet industri. [+]

Benyt lejligheden til at opbygge en karriere, der gør det muligt for dig at rejse og arbejde i nogle af de mest attraktive destinationer i verden.Master of International Tourism og Hospitality Management er specielt designet til at give dig en konkurrencemæssig fordel at arbejde i ledende roller i en meget eftertragtet og forskelligartet industri. Denne fleksible kursus giver dig grundlæggende viden inden for business og turisme, herunder iværksætteri og marketing, regnskab og ledelse, turisme planlægning, systemer og moderne hotel management. Du vil også have mulighed for at forfølge dit eget emne af interesse og få anvendt forskningsfærdigheder i et industribaseret projekt. Kandidater vil have muligheder på tværs af en række arbejdsgivere fra turistsektoren, fra hoteller til flyselskaber, arrangementshåndtering til destination marketing eller i deres egen turisme start.Karrieremuligheder... [-]

Master of Professional Accounting

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år March 2019 Australien Bilinga Melbourne Perth Sydney + 5 mere

Master of Professional Accounting er et 2-årigt program - kortere, hvis du tidligere har gennemført relevant uddannelse - designet til at give dig den ønskede karriere. [+]

Hvis du er ivrig efter en hurtig investeringsafkast ved opskilling for en ny karriere, så kig ikke længere end Master of Professional Accounting på Southern Cross. Dette CPA Australien og CA akkrediterede kursus giver dig ikke kun en regnskabskvalifikation, men også med kommerciel knowhow, kritisk tænkning og ekspertkommunikationsfærdigheder til beslutningstagning. Graden vil finpudse dine lederskab og forskning færdigheder og giver dig mulighed for at dykke i områder af praksis, såsom skattelovgivning, revision eller corporate governance på større dybde. Du vil også have mulighed for at vælge et forskningsprojekt, der mest interesserer dig og forpligter det under ledelse af ledende forretningseksperter. Master of Professional Accounting er et 2-årigt program - kortere, hvis du tidligere har gennemført relevant uddannelse - designet til at give dig den ønskede karriere. Døren åbnes for kvalificerede og dygtige professionelle revisorer i en række forskellige job, felter og steder.... [-]


Videoer

Thomas Lynch