The University of Western Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Få et indblik i, hvad livet virkelig kan lide ved UWA og lær, hvad vores elever nyder mest af.

Vi er stolte af at rangere først i Western Australia og placere i de 100 mest universiteter, der er globalt.

5 stjerner for studerende:

  • Lærerforhold og efterspørgsel efter studerende (GUG 2018)
  • Syv af vores fag er rangeret i verdens Top 50 (QS 2018)
  • Rangeret 91 i top 100 af universiteter rundt om i verden (ARWU 2017)

Levende elevoplevelse

Ved siden af ​​svanefloden er vores Perth-campus blandt de mest maleriske i Australien med ikoniske sandstenbygninger, der sidder blandt kulturarvssteder. Vi er kun 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningskvarter og tæt på mange af byens fantastiske strande.

På campus har du en række vigtige faciliteter at nyde, herunder caféer, biblioteker, boghandlere, et pulserende kulturområde og tonsvis af klubber og samfund for at deltage og opleve elevlivet fuldt ud. Vores støttende Student Guild betyder at du kan prøve din hånd på frivilligt arbejde, få uafhængige rådgivning på en række områder eller deltage i en af ​​de mange forskellige begivenheder på og uden for campus.

Innovativ kursusstruktur

Uanset hvad du måtte have, skaber en UWA-grad en verden af ​​muligheder. Omkring 40 pct. Af dagens job vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vores innovative kursusstruktur er den eneste af sin art i WA og er baseret på en global model. Det betyder, at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheder på samme tid. Denne fleksibilitet sætter dig adskilt fra mængden og er nøglen til fremtidssikring af din karriere.

Rankings og ratings

Vi modtog fem-stjernede placeringer i studiekrævende og studerende: personaleforhold i Good Universities Guide 2018. UWA er først og fremmest vestlige Australien og anerkendes internationalt som top 100-universitet. Syv af vores fagområder er placeret i verdens top 50, ifølge QS World University Rankings efter emne 2018.

  • Landbrug og Skovbrug
  • Anatomi og fysiologi (13.)
  • Civil- og Bygningsingeniør
  • Jord- og Havvidenskab
  • Mineral og Mining Engineering (11.)
  • Scenekunst
  • Sportsrelaterede emner

Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i din fremtid. Vores kandidater overstiger konsekvent de nationale gennemsnitlige startlønninger og statslige graduate beskæftigelsesfrekvenser. Vi fejrer stærke industripartnerskaber og tilbyder dig praktiske, virkelige erfaringer ud over værdifulde faglige netværksmuligheder. Denne praktiske læringsmetode er højt værdsat af arbejdsgivere og sikrer, at du er karrierebered. Vores alumner fortsætter med at inspirere og skabe positiv indvirkning på samfundet.

Ændre verden gennem forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del af gruppen af ​​otte (en koalition af topforskningsuniversiteter i landet) og en af ​​kun to australske medlemmer af Worldwide Universities Network. Vi er også et fundament medlem af Matariki-netværket af høj kvalitet, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på elevoplevelse.

Gennem årene har vi fortsat med at tiltrække højt kaliber, globalt anerkendte medarbejdere, forskere og studerende, herunder vores nobelpristagere professor Barry Marshall, og vi modtager årligt omkring 80 procent af alle forskningsfinansieringer til WA-universiteter.

Placeringer

Crawley

Address
Stirling Highway, 35
6009 Crawley, Western Australia, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig