The University of Western Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Få et indblik i, hvad livet virkelig kan lide ved UWA og lær, hvad vores elever nyder mest af.

Vi er stolte af at rangere først i Western Australia og placere i de 100 mest universiteter, der er globalt.

5 stjerner for studerende:

 • Lærerforhold og efterspørgsel efter studerende (GUG 2018)
 • Syv af vores fag er rangeret i verdens Top 50 (QS 2018)
 • Rangeret 91 i top 100 af universiteter rundt om i verden (ARWU 2017)

Levende elevoplevelse

Ved siden af ​​svanefloden er vores Perth-campus blandt de mest maleriske i Australien med ikoniske sandstenbygninger, der sidder blandt kulturarvssteder. Vi er kun 10 minutter fra Perths største shopping- og forretningskvarter og tæt på mange af byens fantastiske strande.

På campus har du en række vigtige faciliteter at nyde, herunder caféer, biblioteker, boghandlere, et pulserende kulturområde og tonsvis af klubber og samfund for at deltage og opleve elevlivet fuldt ud. Vores støttende Student Guild betyder at du kan prøve din hånd på frivilligt arbejde, få uafhængige rådgivning på en række områder eller deltage i en af ​​de mange forskellige begivenheder på og uden for campus.

Innovativ kursusstruktur

Uanset hvad du måtte have, skaber en UWA-grad en verden af ​​muligheder. Omkring 40 pct. Af dagens job vil ikke eksistere om 20 år (CEDA, 2015), så vi tror på bedre forberedelse til fremtidens karrierer.

Vores innovative kursusstruktur er den eneste af sin art i WA og er baseret på en global model. Det betyder, at du kan forfølge dine interesser og maksimere dine karrieremuligheder på samme tid. Denne fleksibilitet sætter dig adskilt fra mængden og er nøglen til fremtidssikring af din karriere.

Rankings og ratings

Vi modtog fem-stjernede placeringer i studiekrævende og studerende: personaleforhold i Good Universities Guide 2018. UWA er først og fremmest vestlige Australien og anerkendes internationalt som top 100-universitet. Syv af vores fagområder er placeret i verdens top 50, ifølge QS World University Rankings efter emne 2018.

 • Landbrug og Skovbrug
 • Anatomi og fysiologi (13.)
 • Civil- og Bygningsingeniør
 • Jord- og Havvidenskab
 • Mineral og Mining Engineering (11.)
 • Scenekunst
 • Sportsrelaterede emner

Graduate resultater

Din UWA-grad er en investering i din fremtid. Vores kandidater overstiger konsekvent de nationale gennemsnitlige startlønninger og statslige graduate beskæftigelsesfrekvenser. Vi fejrer stærke industripartnerskaber og tilbyder dig praktiske, virkelige erfaringer ud over værdifulde faglige netværksmuligheder. Denne praktiske læringsmetode er højt værdsat af arbejdsgivere og sikrer, at du er karrierebered. Vores alumner fortsætter med at inspirere og skabe positiv indvirkning på samfundet.

Ændre verden gennem forskning

Som et forskningsintensivt universitet er vi en del af gruppen af ​​otte (en koalition af topforskningsuniversiteter i landet) og en af ​​kun to australske medlemmer af Worldwide Universities Network. Vi er også et fundament medlem af Matariki-netværket af høj kvalitet, forskningsintensive universiteter med særlig fokus på elevoplevelse.

Gennem årene har vi fortsat med at tiltrække højt kaliber, globalt anerkendte medarbejdere, forskere og studerende, herunder vores nobelpristagere professor Barry Marshall, og vi modtager årligt omkring 80 procent af alle forskningsfinansieringer til WA-universiteter.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Health Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master i Business Logistics og Information Management

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Business Information og Logistics Management blander studier i informationssystemer, ledelsesvidenskab og beslutningsstøttesystemer, der gør det muligt for studerende at undersøge en række kritiske problemer i erhvervslivet. [+]

Business Information og Logistics Management blander studier i informationssystemer, ledelsesvidenskab og beslutningsstøttesystemer, der gør det muligt for studerende at undersøge en række kritiske problemer i erhvervslivet.

Vil du bygge dine færdigheder i projektledelse og fokusere på at forbedre kvalitet, workflow management, processer og systemer?

Master of Business Information og Logistik Management på UWA Business School vil udvikle og udvide dine færdigheder til at styre it-infrastrukturprojekter, fastlægge virksomhedssystemkrav, analysere organisationsdata for business intelligence, lede informationssystemer strategier, administrere forsyningskæder og anvende nye teknologier på tværs af virksomheden. Et hovedfokus for Master of Business Information og Logistics Management er at udvikle din evne til at arbejde med it-teams for at forbedre driften. For eksempel i Enterprise Information Systems enhed vil du lære at:... [-]


Master i datalogi

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Få færdigheder til at tackle store dataudfordringer og konkurrere i det digitale rige. [+]

Et hurtigt voksende felt, der ikke viser tegn på at bremse. Store data og analyser kører nu og informerer strategisk beslutningstagning og innovation, uanset om det drejer sig om ingeniør, økonomi, sundhed eller andre fagområder. Udfordringen for organisationer rundt om i verden er, hvordan man kan udnytte stadig stigende datamængder som et aktiv.

Kandidatuddannelsen giver eleverne viden og færdigheder til at forstå og anvende egnede analytiske metoder til at omdanne måden en organisation opnår sine målsætninger for effektivt at håndtere store datahåndteringsopgaver, at beherske de statistiske og maskinbaserede læringsgrundlag om hvilken dataanalyse er bygget, og at evaluere og kommunikere effektiviteten af ​​nye teknologier.... [-]


Master of Agricultural Science

på universitet Fuldtid Deltid January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Forbedre din viden og færdigheder til en fremtid i det hurtigt udviklede felt inden for landbrugsvidenskab med en specialisering af enten landbrugsøkonomi, afgrøde- og husdyrbrugssystemer, genetik og avl eller jordvidenskab og plantenæring. [+]

Forbedre din viden og færdigheder til en fremtid i det hurtigt udviklede felt inden for landbrugsvidenskab med en specialisering af enten landbrugsøkonomi, afgrøde- og husdyrbrugssystemer, genetik og avl eller jordvidenskab og plantenæring .

Udfordringerne i en hurtigt voksende befolkning og begrænsningerne af jord og ferskvand har alle indflydelse på landbrugets evne til at imødekomme efterspørgslen efter mad, fiber og brændstof.

Landbrugsvidenskab giver forskning, teknologi og information til landbrugsindustriens bæredygtige, rentable og etiske udvikling.

Om kursetVerdenspopulationer og økonomier øger deres krav til mad og fiber. Landbrugssystemerne er under pres for at imødekomme miljømæssige, sociale og økonomiske mål. For at opretholde eller øge produktionsniveauet kræves en forståelse af de komplekse faktorer, der former for landbrugssystemer. Dette kursus forbereder dig med de viden og færdigheder, du har brug for til en fremtid i det hurtigt udviklede felt inden for landbrugsforskning.Kursusstruktur detaljer... [-]

Master of Applied Finance

på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Denne specialiserede masteruddannelse dækker en bred vifte af anvendte økonomi emner, der fører til karriere inden for corporate banking og finans, aktiemarkedshandel, forsikring, investeringsstyring og andre anvendelsesområder. [+]

Denne specialiserede masteruddannelse dækker en bred vifte af anvendte økonomi emner, der fører til karriere inden for corporate banking og finans, aktiemarkedshandel, forsikring, investeringsstyring og andre anvendelsesområder. Du vil studere under ledelse af erfarne Finance fagfolk, herunder professorer, der har tjent på Commonwealth Government Superannuation Roundtable, fungeret som ekspert vidner i retssager og udviklet et Equity Preference Index i samarbejde med Colonial First State.

Om kursetMaster of Applied Finance er et praktisk kursus designet både for kandidater, der allerede arbejder inden for finanssektoren, såvel som dem med en ikke-finansiel baggrund, der ønsker at komme ind på finansområdet. Læreplanen supplerer Programmet Chartered Financial Analyst (CFA) med emner, herunder risikostyring, kapitalmarkeder og international finansiering. Kandidater, der forbereder CFA-kvalifikationen, opfordres til at tilmelde sig Master of Applied Finance som forberedende kursus.Kursusstruktur detaljer... [-]

Master of Architecture (Design)

på universitet Fuldtid Deltid 2 år January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Master of Architecture (Design) er et program af uafhængig, overvåget forskning, der fører til præsentationen af ​​en udstilling af arkitektonisk design svarende til det skematiske design af en bygning af stor kulturel betydning. [+]

Master of Architecture (Design) er et program af uafhængig, overvåget forskning, der fører til præsentationen af ​​en udstilling af arkitektonisk design svarende til det skematiske design af en bygning af stor kulturel betydning.

Studerende i dette kursus gennemføre et program af uafhængig, overvåget forskning. Vurdering er baseret på en udstilling af deres arbejde.

Startdatoer

Efter aftale med deres vejledere kan eleverne påbegyndes til enhver tid hele året, undtagen december

Ugentlig kontakttid

Fuldtidsstuderende forventes at bruge mindst 30 timer om ugen på deres forskning i løbet af året. Deltidsstuderende forventes at bruge mindst 15 timer om ugen på deres forskning gennem året.AdgangskravKvalifikationer svarende til en bachelor i Arkitektur med mindst øvre 2. klasse æresbevisninger og tilstrækkelig arkitektonisk design erfaring til at tilfredsstille Arkitektskole, Landskab og Visual Arts og Graduate Research School, at ansøgeren har tilstrækkelig ekspertise til at fuldføre kursetEngelsk kompetence... [-]

Master of Commerce

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder January 2019 Australien Crawley + 1 mere

En handelskandidat fra den internationalt akkrediterede UWA Business School kan øge dine beskæftigelsesmuligheder rundt om i verden. Vores verdensklasse akademikere og førende industripartnere sikrer, at du udsættes for den nyeste teori og praksis. Herudover har du mulighed for at deltage i ekstracurricular aktiviteter - fra karriere messer og netværksbegivenheder gennem deltagelse i studentegrupper og deltagelse i faglige udviklings workshops og gæsteforelæsninger fra ledende medarbejdere. [+]

En handelskandidat fra den internationalt akkrediterede UWA Business School kan øge dine beskæftigelsesmuligheder rundt om i verden.

Vores verdensklasse akademikere og førende industripartnere sikrer, at du udsættes for den nyeste teori og praksis. Herudover har du mulighed for at deltage i ekstracurricular aktiviteter - fra karriere messer og netværksbegivenheder gennem deltagelse i studentegrupper og deltagelse i faglige udviklings workshops og gæsteforelæsninger fra ledende medarbejdere.

Om kursetMaster of Commerce er ideel for nyuddannede kandidater, der søger at udvikle den videre ekspertise til at forfølge karriere i erhvervslivet. Det passer både til kandidater med en ikke-erhvervsmæssig grad søger en postgraduate uddannelse i erhvervslivet, samt til erhvervslivet kandidater, der ønsker at tilføje nye område (er) af specialisering til deres færdigheder. Studerende gennemfører kerneenheder i etik, økonomi, finansiel regnskab, global forretning, ledelse og marketing. Hertil kommer, at Master of Commerce giver dig mulighed for at specialisere sig i: - Regnskab - Business Information og Logistik Management - Økonomi - Beskæftigelsesforhold - Finansiering - Human Resource Management - Ledelse - Marketing Den fleksible kursusstruktur giver dig mulighed for at kombinere to specialer, gennemføre mere omfattende studier i en specialisering eller kombinere en specialisering med en række valgfag fra de øvrige specialer. Karrieremuligheder er store og afhænger af dit valg af specialisering. Den fleksible struktur giver dig mulighed for at designe kurset, der passer til dine karriereinteresser.Kursusstruktur detaljer... [-]

Master of Engineering i olie og gas

på universitet Fuldtid Deltid 1 - 2 år January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Du vil erhverve et omfattende færdighedssæt, som vil forberede dig til beskæftigelse eller forfremmelse på tværs af olie- og gasindustrien. Kurset er designet i samarbejde med UWAs industripartnere og synkroniseret med globale energitendenser med fokus på naturgasudvinding og produktion af flydende naturgas (LNG). Kurset leverer både tekniske fundamentale sammen med erfaring med branchens førende ingeniør software (herunder Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash og HYSYS). [+]

Du vil erhverve et omfattende færdighedssæt, som vil forberede dig til beskæftigelse eller forfremmelse på tværs af olie- og gasindustrien. Kurset er designet i samarbejde med UWAs industripartnere og synkroniseret med globale energitendenser med fokus på naturgasudvinding og produktion af flydende naturgas (LNG). Kurset leverer både tekniske fundamentale sammen med erfaring med branchens førende ingeniør software (herunder Eclipse / Petrel, OLGA, Multiflash og HYSYS).

Om kursetDu udvikler faglige færdigheder inden for en række nøgleområder, herunder petroleumsteknologi, gasøkonomi, investeringsstrategier og -forpligtelser, arbejdsgangskoncepter og aktuelle produktions- og forarbejdningsteknologier. Der lægges særlig vægt på naturgas og både dens udvinding og efterfølgende omdannelse til flydende naturgas (LNG). Forretningsorienterede enheder dækker principperne for projektplanlægning og projektledelse inden for olie- og gasindustriens ledelsesmæssige sammenhæng. Du vil også producere en række skriftlige tekniske rapporter og forretningsforslag, og deltage i gruppeprojekter, herunder et unikt udviklingsprojekt for kulbrinteudvikling. I løbet af dine studier vil du drage fordel af tæt samarbejde med vores førende akademikere og deres forbindelser til industrien.Kursusstruktur detaljer... [-]

Master of Physics

på universitet Fuldtid 2 år January 2019 Australien Crawley

Dette kursus handler om at forstå verden omkring os på sit mest grundlæggende niveau. Den viden, der genereres gennem fysikundersøgelsen, er også drivkraften bag de fleste nye teknologier, fra radarer til lasere, fra transistorer til kvantecomputere, og fra elektronmikroskoper til avancerede medicinske billedskannere. [+]

Dette kursus handler om at forstå verden omkring os på sit mest grundlæggende niveau. Den viden, der genereres gennem fysikundersøgelsen, er også drivkraften bag de fleste nye teknologier, fra radarer til lasere, fra transistorer til kvantecomputere, og fra elektronmikroskoper til avancerede medicinske billedskannere.

Om kursetDu vil udvikle en kombination af forsknings-, analytiske og problemløsningskompetencer på højt niveau, som er højt værdsat af industri og offentlige arbejdsgivere. Master of Physics kan udføres i et af følgende:Astronomi og astrofysik (astronomi teknikker, astrostatistik, galaktisk dynamik, kompakte objekter, astrofysiske chok, plasma astrofysik, rumelektrodynamik og astrofysik med høj energi)Computational Physics (numeriske metoder, højtydende computing, grafikbehandlingsenhed (GPU) programmering og metoder til beregningsfysik)Eksperimentel fysik (dataanalyse og metoder til eksperimentel fysik)Medicinsk fysik (idriftsættelse, kalibrering, sikker drift og vedligeholdelse af disse medicinske systemer, der hjælper med at diagnosticere og behandle tusindvis af mennesker hvert år)Teoretisk fysik (disciplinspecifik viden ved grænserne for moderne fysik).Kursusstruktur detaljer... [-]

Master of Professional Accounting

på universitet Fuldtid Deltid 18 - 24 måneder January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Master of Professional Accounting vil give dig uddannelse i de tekniske aspekter ved udarbejdelsen af ​​regnskabsdata; udvikle dine færdigheder i anvendelsen af ​​regnskabsoplysninger til løsning af problemer og beslutninger; og udvikle din viden og færdigheder i relaterede faglige discipliner såsom finansiering, beskatning, revision og ledelse. [+]

Master of Professional Accounting vil give dig uddannelse i de tekniske aspekter ved udarbejdelsen af ​​regnskabsdata; udvikle dine færdigheder i anvendelsen af ​​regnskabsoplysninger til løsning af problemer og beslutninger; og udvikle din viden og færdigheder i relaterede faglige discipliner såsom finansiering, beskatning, revision og ledelse.

Dette kursus giver en kandidat mulighed for at opnå en kvalifikation, som anerkendes af professionelle regnskabsorganer og det bredere erhvervsliv.

Regnskab ved UWA

UWA er rangeret blandt de 100 bedste universiteter i verden til regnskabsføring (QS 2014) UWA's Master of Professional Accounting er akkrediteret af Chartered Accountants Australien og New Zealand, CPA Australia, og Institute of Public Accountants UWA's Emeritus Professor Philip Brown har et stipendium, der hedder til hans ære af Accounting and Finance Association of Australia og New Zealand... [-]


Master of Professional Engineering

på universitet Fuldtid Deltid 2 - 3 år January 2019 Australien Crawley + 1 mere

Specialiserer sig i en af ​​otte ingeniørdiscipliner i Master of Professional Engineering og bliver en professionelt akkrediteret ingeniør, der er meget eftertragtet af industrien. [+]

Specialiserer sig i en af ​​otte ingeniørdiscipliner i Master of Professional Engineering og bliver en professionelt akkrediteret ingeniør, der er meget eftertragtet af industrien.

Dette kursus er udviklet i samråd med industrien for at udstyre dig med den avancerede tekniske ekspertise, kritisk tænkning og faglige færdigheder, der kræves for at forblive konkurrencedygtig i en global arbejdsstyrke. Fokus på dit valgte fagområde for at fremme dine karrieremuligheder. For eksempel kan elever, der er interesserede i en karriere inden for olie- og gasindustrien, vælge at specialisere sig inden for kemiteknik, ingeniørarbejde, elteknik eller maskinteknik. Ved at vælge den disciplin, som mest interesserer dig, vil du ikke kun få en dyb forståelse af disciplinen fra et holistisk teknikperspektiv, men gennemføre enheder, der er relevante for dit interesseområde. Master of Professional Engineering er ruten til en professionel ingeniørkvalifikation for dem, der har studeret Engineering Science-major i UWA Engineering Direct Pathway .... [-]