Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited AACSB Accredited

University profil

Klassificeret i top 51 * universiteter i verden, The University of Queensland (UQ) er en af ​​Australiens fineste højere læreanstalter med:

flere priser for undervisning ekspertise end nogen anden australsk universitet enestående program valg på tværs af en bred vifte af læsepladser på bachelor, postgraduate og forskning højere grad niveauer muligheder for studerende at få praktisk erfaring og gøre værdifulde forbindelser med potentielle arbejdsgivere gennem praktikophold og praktikophold mulighed for at studere en del af deres uddannelse i udlandet på en af ​​universitetets mange højt klassificeret partnerinstitutioner.

Med campusser baseret i og omkring byen Brisbane, vil du nyde et mangfoldigt samfund af over 50.000 studerende, herunder over 12.600 internationale studerende fra 140 forskellige lande over hele kloden.

UQ er et stiftende medlem af det nationale Group of Eight, til en førende gruppe af australske universiteter, der gennemfører en betydelig del af al universitetsforskningen i Australien, samt en af ​​kun tre australske universiteter være medlem af den globale Universitas 21, en alliance giver UQ at tilbyde de studerende unikke muligheder for at deltage i udveksling af studerende og events i hele verden. Gennem denne alliance, har UQ studerende deltaget i begivenheder såsom Summer School programmet i Mexico, Undergraduate Research Conference i Japan og programmet Social Entrepreneurship i Guatemala.

verdensranglisten

Ifølge QS World University Emne placering 2016, UQ rangerer nummer et i Australien i Mineralske Råstoffer og Mining Engineering (10th globalt) og Environmental Science (12. globalt). Universitetet rangerer også 17. globalt i landbrug og skovbrug og 18. i uddannelse. UQ øvrige QS globale top-30 emner er: Psykologi (21), Development Studies (23), Kemiteknik (25), Kommunikation og Medievidenskab (25), Regnskab og Finansiering (26), Veterinary Science (29) og Sygepleje ( 30).

Student erfaring

Udover fleksibilitet i programmet valg, UQ studerende også drage fordel af muligheden for at nyde en bred vifte af fritidsaktiviteter i løbet af deres studier. Der er udvekslingsmuligheder til mere end 185 partnerinstitutioner i 40 lande og adgang til mere end 200 klubber og foreninger samt sports- og kulturfaciliteter.

Den UQ Advantage Award program tilbyder UQ eleverne mulighed for at realisere deres ambitioner og forbedre deres forskning, lederskab og kulturel kommunikation for at sikre, at de er konkurrencedygtige på arbejdsmarkedet. Den kombinerer deltagelse i en række co-læseplanerne aktiviteter på tværs af tre centrale kategorier - Global og kulturelle engagement, forskning og iværksætteri og social ansvarlighed og lederskab - og vil give dig adgang til en unik symposium serie.

Bemærkelsesværdige alumni

Universitetets udestående 225.000-plus alumni omfatter en nobelprismodtager, administrerende direktør for en Fortune 500-selskab, en Academy Award vinder, og ledere i regeringen, jura, videnskab, offentlig service og kunst.

Forskning fokus

Universitetet har ni verdensklasse forskningsinstitutter, og forskere, hvis innovationer har en global effekt, herunder oprettelse af en cervikal vaccine kræft, beskyttelse af verdens fødevareforsyning, og installationen af ​​de største solcelle solpanel på den sydlige halvkugle. Som UQ studerende har du mulighed for at blive undervist af og arbejde ved siden disse forskere.

Hvor er UQ?

UQ har tre campusser i og omkring Brisbane, hovedstaden i staten Queensland. Brisbane er den tredjestørste by i Australien, efter Sydney og Melbourne, og det har en multikulturel befolkning på omkring to millioner.

Det har alle fordelene ved en stor moderne by, men det bevarer den venlighed og charme af en lille regional by. I 2013-udgaven af ​​Lonely Planet Australia rejse guidebog blev Brisbane navnet "Australiens fedeste by".

En times kørsel syd for byen, vil du finde de gyldne strande og forlystelsesparker i Gold Coast. Nord for Brisbane finder du Sunshine Coast strande, nationalparker, regnskove og attraktioner som Australia Zoo. Lige ud for kysten finder du de uberørte Stradbroke og Moreton Islands, både populære dag-tur og feriemål for lokalbefolkningen og besøgende. Brisbane har været vært for mange store kulturelle og sportslige begivenheder, herunder Commonwealth Games, Rugby World Cup og 2014 G20-ledernes topmøde.

For mere information, besøg venligst https://future-students.uq.edu.au * UQ rangerer i top 51 målt ved QS World University Rankings og Performance Ranking videnskabelige artikler til World Universities. Universitetet ligger også 52 i USA Nyheder Bedste Global Universiteter Rankings, 55 i Academic Ranking of World Universities og 60 i Times Higher Education World University Rankings.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

The University of Queensland

Dette program er designet til både jurister og ikke-jurister, der ønsker at fokusere deres studier på folkeretten. I en stadig mere internationaliseret verden, folkerette ... [+]

Hvorfor studere Master of International Law

Dette program er designet til både jurister og ikke-jurister, der ønsker at fokusere deres studier på folkeretten. I en stadig mere internationaliseret verden, folkeretten former næsten alle former for international interaktion, fra erhvervslivet, for handel, diplomati og i krig.

Folk allerede arbejder eller i håb om at arbejde i en række af internationalt fokuserede områder, såsom erhvervslivet, politik, regeringen, og ngo-sektoren ville drage fordel af en klar forståelse af strukturen i de internationale love, der former det internationale system, og hvordan man kan arbejde inden for disse love.

Master of International Law har fire obligatoriske kurser: et indføre folkeretten, og en række af tre kurser, der fokuserer på international lov i aktion, og sammenhængen mellem international ret og national ret. Studerende derefter vælge mellem en række valgfag, der passer til personlig vækst og interesse.... [-]

Australien Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Queensland

Dette program er blevet tilbudt som reaktion på kravet om en 2-årig Masters program fra studerende, der har gennemført MA niveau studier og ønsker at tage en afhandling f ... [+]

Hvorfor studere Master of Applied Linguistics

Dette program er blevet tilbudt som reaktion på kravet om en 2-årig Masters program fra studerende, der har gennemført MA niveau studier og ønsker at tage en afhandling før videre til et forskningsprojekt højere grad. Dette postgraduate kurser program tilbyder undersøgelse på områderne Anvendt Sprogvidenskab og TESOL. Programmet har to missioner. Den første er at levere en kvalitet professionel udviklingsprogram for lærere i engelsk og andre andetsprog, og sprogfolk i oversættelse, tolkning og andre anden sprogområder. Den anden opgave er at give kursusaktiviteter studerende mulighed for at udforske forskning muligheder og udvikle specialiseringer til yderligere undersøgelse.... [-]

Australien Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
The University of Queensland

Data Science program på The University of Queensland vil være den første i Australien for at tilbyde et avanceret niveau af computing, statistik, matematik og business vi ... [+]

Hvorfor studere Master of Data Science

Der er en betydelig og vedvarende vækst i efterspørgslen efter data Forskere globalt. Data Science er et spændende nyt område af undersøgelsen, der gælder i en lang række industrisektorer såsom sundhed, energi, finans, produktion, såvel som i regeringen. Dprogram ata Science på The University of Queensland vil være den første i Australien for at tilbyde et avanceret niveau af computing, statistik, matematik og business viden anvendes i erhvervslivet, det offentlige, sociale og videnskabelige sammenhænge og afbalanceret med essentielle egenskaber er relevante for data videnskab, herunder den etiske brug af data , juridiske overvejelser for data videnskab, erhvervskommunikation, hands-on erfaring med relevante big data værktøjer og teknologier, samt kreativ og forstyrrende tanker anvendes på komplekse problemer. Kandidater fra dette program vil være godt rustet til at tackle komplekse data science udfordringer og spille en ledende rolle i den fremtidige udvikling af data science-løsninger globalt. ... [-]

Australien Brisbane Saint Lucia Gatton
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Exploring the UQ Advantage

A look at the UQ St Lucia campus