University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

USQ tilbyder op til 25% internationale studerende stipendier.
Læs mere om stipendierne, der tilbydes nedenfor:

Internationalt opholdsstipendium
International Studerende Stipendium
International studerende støtte sygeplejestipend

University of Southern Queensland (USQ) Australia er et dynamisk universitet dedikeret til at levere kvalitet on-campus og online studieprogrammer for studerende på alle studieniveau fra over 110 lande. USQ er placeret som Australiens nummer et universitet for en kandidatløn [1] og har en femstjernet vurdering af internationalisering og beskæftigelsesegnethed [2] .

Om os

På mere end 50 år er USQ blevet en fremtrædende undervisnings- og forskningsinstitution, der leverer uddannelse fra tre campusser ( Toowoomba , Springfield og Ipswich ), et opsøgende hub ( Stanthorpe ), online og gennem betroede uddannelsespartnere .

I dag opretholder USQ fremragende samfundsstøtte og leverer aktuelle og relevante studieprogrammer for at opbygge studerendes karriere til at udmærke sig i det nuværende konkurrencedygtige globale miljø.

USQ er førende inden for de vigtigste, valgte forskningsområder, såsom landbrug, ingeniørarbejde og opbygget miljø, astrofysik og sundhed, og er blevet anerkendt for sine resultater via det australske forskningsråds rangordning i 2018 for fremragende forskning for Australien (ERA). USQ har opnået ERA-ratings for 18 forskningsfelter som 'godt over verdensstandarden' og 12 forskningsfelter som 'ovenfor eller ved verdensstandard' [3] .

Programmer og kurser

USQs campusser giver studerende en samfundsfokuseret og karriereorienteret oplevelse. Mindre klassestørrelser giver mulighed for større engagement fra lektor til studerende og øget peer-forbindelser. Over 25 000 studerende fra hele Australien og over hele verden vælger at studere på USQ i:

 • Landbrug og miljø
 • Kunst og humaniora
 • Luftfart
 • Forretningsledelse
 • Medier & kommunikation
 • Uddannelse og undervisning
 • Informationsteknologi
 • Lov og kriminologi
 • Sygepleje og allieret helbred
 • Psykologi og menneskelige tjenester
 • Videnskab og teknik
 • Kortlægning og bygget miljø
 • Visuel & udøvende kunst
 • Forskning
 • Engelsk-sprog- og Pathway programmer

USQ Toowoomba er et regionalt universitetscampus udstyret med en bred vifte af faciliteter og supporttjenester, der imødekommer de studerendes behov. Det tilbyder komplet on-campus oplevelse med og en stor vifte af studerende aktiviteter, der supplerer det akademiske program.

Toowoombas afslappede livsstil og familievenlige atmosfære er et godt valg for studerende, der ønsker lettelse fra det store byliv, mens de stadig forfølger deres karrieremål. Toowoomba ligger kun 1 time og 45 minutter fra Brisbane og 2 timer fra Gold Coast.

122951_campus.jpg

USQ Springfield leverer et studerende-fokuseret uddannelsesmiljø med det nyeste inden for programlevering og teknologi. Med faciliteter af høj kvalitet som digital produktion og ydeevnehub og en flysimulator i verdensklasse har den nære bånd til industrien for at forbinde studerende med mulighederne for arbejdserfaring. Det ligger cirka 45 minutter fra Brisbane by.

122952_two.jpg

USQ Ipswich tilbyder specialbyggede paramedicinske træningsfaciliteter og nye kliniske sygeplejelaboratorier, et jordemorssimuleringscenter, sportsbaner, café og fitnesscenter. USQ har været en del af Ipswich-samfundet siden 2006 og har nu over 1000 studerende studeret på dette campus med et fantastisk bibliotek med en levende regnskov. USQ Ipswich ligger 55 minutters kørsel fra Brisbane by og er tilgængelig med offentlig transport.

122954_purple.jpg

Online

Deltag i over 70 procent af USQ-studerende, der vælger at nå deres karrieremål gennem online-undersøgelse . Med over 100 kurser til rådighed har studerende fleksible online klasseværelser til at vælge hvor, hvornår og hvordan de studerer.

122956_online.jpg

Stipendier

USQ tilbyder en række stipendier og stipendier, der serverer studerende med alle baggrunde. Disse opdateres regelmæssigt.

International støtte til studerende

USQ sikrer, at studerende får mest muligt ud af deres læringserfaring ved at tilbyde fleksible studiemuligheder i et støttende miljø. Uanset om studerende studerer på campus eller online, har de adgang til dedikerede studenterforholdsansvarlige til at yde støtte i alle faser, fra tilmelding, lige til eksamen.

Som en international studerende, der ankommer til at studere med USQ i Australien, tilbydes studerende følgende:

 • Gratis lufthavnsopsamling og overførsel til indkvartering (for nyankomne studerende)
 • Gratis daglig intercampus shuttle-bus
 • Boligskoler og rådgivning om indkvartering uden for campus
 • International studiekarriererådgivning
 • Studerendes velfærd, sundhed, rådgivning og velvære
 • Multi-faith support og services
 • Regelmæssige elevarrangementer og aktiviteter
 • Ressourcer for handicap
 • Karriereudvikling
 • Biblioteksressourcer, inklusive studiestøtte.

122957_fair.jpg

Hvor skal man bo?

USQ letter overnatning i sine tre campus steder. I Toowoomba og Springfield er der indkvartering på campus til rådighed for at give et venligt beboelsesmiljø for studerende. I umiddelbar nærhed af Ipswich-campus er der uafhængigt ejet og drevet indkvartering uden for campus til rådighed.

Forskning

USQ er forpligtet til at udføre forskning, der er fagligt relevant og bidrager med innovationer til gavn for vores samfund, nation og verden.

USQs forskningskultur er at gøre en forskel, og dens forskere engagerer, samarbejder og forstår interessenter og industri for at levere verdensændrende løsninger.

USQ letter en bred vifte af forskningsprogrammer på tværs af flere discipliner inden for dets forskningsinstitutter, centre, fakulteter og skoler. Dets tre institutter og ni centre repræsenterer det pulserende og støttende forskningsmiljø, der bidrager til succes inden for dets centrale forskningsekspertise, målt ved den australske regerings ekspertise i Research Australia (ERA).

Forskning excellence

USQ stræber efter at producere banebrydende forskning med global rækkevidde og virkning. Det har forskellige forskningsstyrker, der er tydelige på tværs af en række centrale forskningsområder.

Kvaliteten af sin forskningsindsats i verdensklasse er bekræftet af resultater fra rapporten Excellence in Research for Australia (ERA) fra 2018–2019 [4] .

Følgende forskningsområder blev vurderet:

122958_Capture1.JPG 122960_Capture2.JPG

[1] Guide til gode universiteter, 2020
Quacquarelli Symonds, QS Stars 2019
Australiens forskningsråds placering i 2018 for fremragende forskning i Australien (ERA).
Australienske forskningsråds placering i 2018 for fremragende forskning i Australien (ERA).

Placeringer

Toowoomba

University of Southern Queensland

Address
USQ Toowoomba
West St

4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Telefonnummer
+61 74631 5543

Springfield

Address
USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard


4300 Springfield, Queensland, Australien

Brisbane

Address
USQ Ipswich
11 Salisbury Road

4305 Brisbane, Queensland, Australien

Australien online

Address
Australien online, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig