University of Southern Queensland (USQ)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vidste du, at du kan studere på campus eller online, heltid eller deltid?

Uanset hvad du vil studere, gør University of Southern Queensland (USQ) det nemmere end nogensinde for dig at passe studie i dit liv. Med mere end 75 procent af de studerende, der studerer online, fortsætter USQ's levering af eksterne uddannelsesressourcer til vej.

OM OS

På lidt over 50 år er University of Southern Queensland (USQ) blevet en fremtrædende undervisnings- og forskningsinstitution. USQ er anerkendt for at levere kvalitetsuddannelse over hele verden. Internationale akkrediterede programmer og en række forskellige måder at studere, USQ har studerende fra mere end 80 lande. anerkendelse

 • USQ er ranket nr. 1 i Queensland for kandidater i fuldtidsarbejde - Graduate Destinations Survey 2014-2016
 • USQ er QLDs nr. 1 udbyder af online postgraduate studier-Department of Education, 2015
 • USQ har 14 forskningsområder, der vurderes til eller over, verdensstandard - Excellence in Research for Australia (ERA), 2015
 • USQ er rangeret i top 5 MBA-programmer i Australien - Regnskabsberetning Group, 2015
 • USQ har 3500 ingeniørstuderende med 87%, der studerer eksternt fra 20 lande.
 • Bachelor i Kommunikation og Medier (Public Relations) er akkrediteret med Public Relations Institute of Australia (PRIA)
 • Bachelor of Information Technology (undtagen Data Analytics major) er akkrediteret af Australian Computer Society (ACS)

Hvor er vi placeret?

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er hovedcampus. USQ Toowoomba byder på fjernsynsstudier, et scenekunst teater, videnskabs- og ingeniørlaboratorier og laboratorier med døgnåbent adgang, og giver dig den erhvervserfaring og faciliteter, din studie fortjener. USQ Toowoomba campus tilbyder dig fordelene ved et bymiljø i en afslappet landestil atmosfære. Brisbane er cirka 90 minutters kørsel fra Australiens næststørste indlandsby, men Toowoomba byder på masser af aktiviteter at gøre, når studietiden er overstået. Hvis du er i tvivl om indkvartering, tilbyder USQ dig chancen for at opleve at bo hos USQ Residential Colleges.

USQ Springfield

USQ Springfield er et knudepunkt til digital produktion og ydeevne. USQ Springfield er en førende fjernsynsstudie, radiostation og repetitionsrum samt samarbejde mellem undervisningslokaler og helt nye laboratorier inden for videnskab og teknik. Den fører vejen i produktion og forskning. Beliggende kun 35 minutter fra Brisbane CBD, vil der altid være noget at gøre, når bøgerne er lukket for dagen.

USQ Ipswich

USQ Ipswich tilbyder faciliteter til den bedste oplevelse, mens du studerer vores sundheds- og fællesskabsprogrammer. Studere sygepleje, sport øvelse videnskab eller psykologi, mens du oplever Ipswich luksuriøse udsigter over hele byen, samt den yndefulde blanding af historiske og moderne bygninger, der udgør campus. USQ Ipswichs bibliotek indeholder en af ​​de mest fantastiske funktioner, en levende regnskov. USQ Ipswich ligger kun 55 minutter fra Brisbane CBD og er let tilgængeligt via offentlig transport.

Student Services

University of Southern Queensland (USQ) omdefinerer den måde, du tænker på fleksibel og online studie. USQ er et af Australiens tre bedste universiteter til online uddannelse * og modtaget en 5-stjerneklassifikation for Student Support ^.

Hvis du ønsker at studere et kursusprogram eller din første grad, er USQ stolt af at give den bedste støtte, der er mulig for at hjælpe dig med at nå dine karrieremål. Du vil få din helt egen Student Relationship Officer (SRO) til at støtte dig hvert trin i vejen på din læringsrejse.

USQ-studerende nyder små klassestørrelser, samarbejdsvillige læringsrum, en række supporttjenester, der hjælper dem med at komme igennem højderne og nedgangen i deres studieoplevelse, uanset om de studerer ansigt til ansigt hos os eller via vores supportive online læringsfunktion. USQ studerende, der vælger at studere online, er meget en del af campus samfund og er velkomne til at være på campus med os under nogen del af deres studierejse.

(Kilder: * Online Study Australia, 2016; ^ Good Universities Guide, 2017) USQ er her for at hjælpe dig med at nå dine mål, støtte dig gennem eventuelle udfordringer og fejre din succes. Tjenester inkluderer: • Gratis lufthavnsmodtagelse og overførsel til din USQ Campus • Boligkollegier og off-campus indkvartering • International Student Arbejdsgruppe på USQ Career Hub • Velfærd, sundhed, rådgivning og velvære • Multi-Faith Support og Service • Almindelige student events og aktiviteter • Handicapressourcer.

For mere information om de angivne og yderligere tjenester, som USQ International har at byde på, kan du besøge følgende websted: https://www.usq.edu.au/study/international

Hvor skal man bo?

Hvis du planlægger at studere på campus med USQ, er der en række indkvarteringsmuligheder, der passer til ethvert budget - alt i nærheden af ​​hver af USQ's campusser. Du kan finde ud af mere om indkvartering med USQ på:

Kurser

De programmer, der tilbydes på USQ, er designet med det formål at forberede industrielle, internationalt anerkendte og kvalificerede kandidater. På USQ kan du studere på diplom-, bachelor-, postgraduate og forskningsniveau. Du kan også drage fordel af vores Professional Development Single Courses, baneprogrammer og engelsksprogskurser for at forbedre din karriere. USQ tilbyder grader inden for følgende disciplinområder:

 • Forretning og handel
 • Creative Arts and Media
 • Pædogogik
 • Ingeniør og Byggeri
 • Sundhed og Fællesskabet
 • Humaniora og kommunikation
 • informationsteknologi
 • Lov og Retfærdighed
 • videnskaber
 • Forskning
 • Engelsk Sprog og Pathway Programmer
 • Professionel udvikling

Er du klar til at ansøge hos USQ?

Det er let at anvende for at studere med USQ! For at finde ud af mere om denne ansøgningsproces og for at få din ansøgning startet, skal du besøge følgende websted: https://www.usq.edu.au/study/international/apply Husk, at der ikke er noget gebyr for ansøgning på USQ.

Steder

USQ Toowoomba
West Street, Toowoomba, QLD, Australien

USQ Springfield
Sinnathamby Boulevard, Springfield Lakes, QLD, Australien

USQ Ipswich
Salisbury Road, Ipswich, QLD, Australien

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se MSc » Se Kandidatuddanninger » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se Kursus » Se Masters » Se Master - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Graduate Diplomas » Se Certifikater efter bachelor (graduate) » Se Juris Doctor » Se PhD - PhDStudies » Se Bachelor - Bachelor » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

MSc

Master Of Science Forskning (mscr)

på universitet Fuldtid Deltid 3 semestre February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 3 mere

Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. [+]

Gør din forskning karriere

Den Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din forskning karriere.

Inden for denne grad vil du have valget mellem tre specialer "for at fokusere dine forskningsundersøgelser. De omfatter:

Anvendt Forskning Advanced Research Psykologi Forskning

I denne grad finder du vægt på at være på udvikling af viden og færdigheder, så du kan foretage uafhængig forskning og professionel praksis i dit valgte område. Det Master of Science (forskning) (Anvendt Forskning) giver dig de værktøjer og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsfelt. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din karriere.... [-]


Master

Master Of Business Forskning (MBSR)

Online på universitet Fuldtid Deltid 3 - 6 semestre February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Formålet med Master of Business Research er at træne dig i højt niveau business forskning, for enten akademiske eller øverste ledelse formål. [+]

Tag dine forskning færdigheder til et helt nyt niveau

Formålet med Master of Business forskning er at træne dig i højt niveau business forskning, for enten akademiske eller øverste ledelse formål. Du vil foretage en betydelig stykke forskning i dit område af interesse, ved hjælp af din specialviden og avanceret forskning teknikker til at udforske løsningen af ​​et management problem. Det forventes, at den forskning, du foretage over flere år, vil være et vigtigt bidrag til udviklingen af ​​ny viden, udvikling af lokalsamfundet og løsninger til erhvervslivet og det offentlige.

Karriere resultater

Master of Business Research vil forbedre din rolle i den øverste ledelse, eller forberede dig til en karriere i den akademiske verden. Det er også et springbræt til yderligere forskning grader, såsom en PhD.... [-]


Master Of Business Og Innovation (mbsi)

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 - 72 måneder February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation. Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ekspertise og supplere dine karriereambitioner. [+]

Er du klar til din fremtidige karriere?

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation.

Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ekspertise og supplere dine karriereambitioner.

Majors

Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisestyring DIGITAL TRANSFORMATION Enterprise Leadership finansiering Generelt international business Professionel Kommunikation Bæredygtig Erhvervsudvikling

Den tredje komponent af dine studier vil være et forskningsprojekt, som vil udvide din viden i innovative virksomheder og iværksætteri. Vælg enten en Applied Research eller gå i gang med Advanced Research.... [-]


Master Of Education (anvendt Lingvistik)

Online Fuldtid Deltid 3 semestre February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 2 mere

En Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller uddannelse i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikation ledelse og tværs -kulturelle interaktion. [+]

Forbedre din ledelse kommunikation færdigheder

A Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller uddannelse i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikation ledelse og tværkulturel interaktion.

fleksibilitet Study

Hvis du ikke er sikker på, om du ønsker at fuldføre en hel mastergrad, gælder at studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Understøttet Place) eller Graduate Diploma of Education (fulde honorar betale), og tage æren fra din undersøgelser til Master of Education, hvis du beslutter at fortsætte med at studere.... [-]


Master Of Education (medf)

Online Fuldtid Deltid 3 semestre February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 2 mere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. [+]

Commonwealth Understøttet Place

Yderligere din undervisning karriere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. The Master of Education:

har til formål at udvide din ekspertise, hjælper dig til at blive en leder i uddannelse tilbydes helt online, hvilket giver fleksibilitet til at studere hvor som helst, når som helst.

Majors

Tidlig barndom Vejledning og rådgivning Specialpædagogik TESOL

Andre specialer såsom forskning sti og en studerende-ledede vej, så du kan vælge otte kurser fra de mange uddannelser postgraduate kurser giver dig mulighed for at tilpasse dine studier til dine personlige og professionelle mål, der er til rådighed inden for Masters of Education Full-Fee Paying program.... [-]


Master Of Engineering Videnskab (herre)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 4 år July 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Hvis du ønsker at blive en professionel ingeniør, og har en tre-årig ingeniøruddannelse, men ingen erhvervserfaring, vil Master of Engineering få dig der. [+]

Opnå brancheerfaring

Hvis du vil blive en professionel ingeniør, og har en treårig ingeniøruddannelse, men ingen erhvervserfaring, vil master of engineering få dig der. I denne grad vil du:

få hands-on praktisk lab og brancheerfaring at forberede dig til at arbejde i ingeniørfaget anvende dit studie viden til den virkelige verden problem i dit forskningsprojekt - en stor springbræt til yderligere forskning grader, herunder ph.d..

Majors

landbrugsteknik Applied Telekommunikation Anlægsarbejder Elektroteknik miljøteknik Geografiske informationssystemer maskinteknik Power Engineering bygningskonstruktioner Opmåling. ... [-]

Mester I Computing-teknologi

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år July 2018 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Hvis du har eksamen i et andet område og ønsker at flytte ind i IT eller allerede har studeret en computergrad og ønsker at forbedre dine faglige færdigheder, så er dette graden for dig. Master of Computing Technology er designet til at tilføje til din nuværende viden og færdigheder og relaterer til behovene i dit erhverv eller industri. [+]

Forbedre dine computerkompetencer

Hvis du har eksamen i et andet område og ønsker at flytte ind i IT eller allerede har studeret en computergrad og ønsker at forbedre dine faglige færdigheder, så er dette graden for dig. Master of Computing Technology er designet til at tilføje til din nuværende viden og færdigheder og relaterer til behovene i dit erhverv eller industri.

Kursus specialiseringer

Software og internettet Netværk og system sikkerhed Uspecificeret specialisering - har mulighed for at vælge ti godkendte kurser fra Master of Computing Technology til at forme din grad til dine mål og ambitioner.

Forsknings specialiseringer

Ud over en af ​​specialuddannelserne kan du vælge et af følgende: ... [-]


Mester I Informationssystemer (misp)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

USQ Master of Information Systems vil give dig de færdigheder til at lykkes i en stadig mere forbundet verden, hvor nye udfordringer præsenteres hver dag. Denne grad vil give dig de nødvendige færdigheder og ekspertise til at realisere potentialet i eksisterende teknologier, for at udnytte mulighederne i nye og kommende teknologier, til at hjælpe organisationer opnå forretningsværdi fra brugen af ​​informationsteknologi og systemer. [+]

Tag med på en dynamisk karriere

USQ Master of Information Systems vil give dig de færdigheder til at lykkes i en stadig mere forbundet verden, hvor nye udfordringer præsenteres hver dag. Denne grad vil give dig de nødvendige færdigheder og ekspertise til at realisere potentialet i eksisterende teknologier, for at udnytte mulighederne i nye og kommende teknologier, til at hjælpe organisationer opnå forretningsværdi fra brugen af ​​informationsteknologi og systemer.

IT-sektoren er blevet identificeret som havende en betydelig mangel på uddannede fagfolk. Nu er et godt tidspunkt at gå i gang med en karriere, der vil være dynamisk, global og efterspørgsel. Undersøgelse af Master of Information Systems er ideel til fagfolk med kvalifikationer i andre end informationsteknologien områder.... [-]


Mester I Læring Og Undervisning (molt)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Australia Online + 3 mere

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye master grad vil udstyre dig med en avanceret og omfattende forståelse af uddannelse og grundigt forberede dig til din nye karriere. [+]

Bliv en primær eller gymnasielærer

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye master grad vil udstyre dig med en avanceret og omfattende forståelse af uddannelse og grundigt forberede dig til din nye karriere.

Majors

Primær SEKUNDÆR

Erhvervserfaring

Der er 60 dage overvågede professionelle praktikophold og 20 dage efter en uovervåget praktik på en 50 pct undervisning belastning i en skole eller andet godkendt uddannelsesmæssig sammenhæng. Du har også mulighed for at foretage nogle af dine erhvervserfaring i udlandet.... [-]


Mester I Professionel Bogføring (MPAC)

Online på universitet Fuldtid Deltid 2 - 6 år February 2019 Australien Toowoomba Springfield Australia Online + 4 mere

Hvis du ønsker at blive en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhed ikke-regnskabsmæssig kandidatgrad, vil Master of Professional Regnskab få dig der. Der lægges vægt på praktisk erfaring og forberede dig grundigt for revisionsbranchen gennem denne herres konvertering program. [+]

Accounting er kritisk

Regnskab er et afgørende element i enhver virksomhed eller institution. Regnskab som et erhverv har oplevet et stort skift i de seneste årtier, fra et strengt økonomisk fokus på den økonomiske ansvarlighed over for en mere kompleks rolle inden for erhvervsorganisationer og ledelse. Den revisionsbranchen har også udvidet til at omfatte områder som informationssystemer, konkurs og retsmedicinske undersøgelser.

Skift til en karriere i regnskab

Hvis du vil blive en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhed ikke-regnskabsmæssige mastergrad, vil Master of Professional Accounting få dig der. Der lægges vægt på praktisk erfaring og forberede dig grundigt for revisionsbranchen gennem denne herres konvertering program.... [-]


Mester I Projektledelse (mppm)

Online på universitet Fuldtid Deltid 18 - 72 måneder February 2019 Australien Springfield Australia Online + 3 mere

Har du lyst til at levere innovative løsninger ved hjælp af avancerede færdigheder i projektledelse? Udviklet i samarbejde med industrien, den australske Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management giver dig de færdigheder og viden til at være førende inden for projektstyring. [+]

Mestrer kunsten projektledelse

Har du lyst til at levere innovative løsninger ved hjælp af avancerede færdigheder i projektledelse? Udviklet i samarbejde med industrien, den australske Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management giver dig de færdigheder og viden til at være førende inden for projektstyring.

Ud over emner som teamledelse, projekt levering, projekt ledelse og risikostyring, vil du være i stand til at personliggøre din grad ved at vælge valgfag fra vores MBA eller Master of Business og Innovation grader, der passer til din karriere.

En af vores nyuddannede blev belønnet med den australske Institute of Project Management 2015 Queensland projektleder af året.... [-]


Videoer

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

Kontakt

University of Southern Queensland

Adresse, linje 1 USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hjemmeside http://www.usq.edu.au/international
Telefon +61 74631 5543

Adresse, linje 1 USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien

Adresse, linje 1 Australia Online, Australien
Telefon undefined