Læs den officielle beskrivelse

Tænker du på at studere i Australien? University of Southern Queensland (USQ) stolt af at yde den bedst mulige støtte til at hjælpe dig med at nå dine studie- og karrieremål. USQ-studerende nyder små klassestørrelser, samarbejdsmæssige læringsrum og en række supporttjenester til forbedring af din studieoplevelse. Med studerende fra mere end 80 lande og internationalt akkrediterede grader og programmer, kan du vælge at studere på campus, ekstern eller online.

Om os

University of Southern Queensland er et dynamisk universitet dedikeret til at levere kvalitetsgrader og -programmer i et fleksibelt og støttende miljø. I løbet af over 50 år er USQ blevet en fremtrædende undervisnings- og forskningsinstitution, der tilbyder uddannelse over hele verden fra tre regionale steder: Toowoomba, Springfield og Ipswich. Vi har også en opsøgende knudepunkt placeret i Stanthorpe.
Vores elever bliver undervist af forelæsere, der er ledere på deres områder, som ligesom vores programmer holder sig ajour med industriens konstant skiftende ansigt. Vi er stolte af at være nr. 1 i Queensland for kandidater i fuldtidsarbejde (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Uanset om vores studerende studerer online eller på campus, er vores fokus at give dem personlig support.
Hver elev har adgang til USQ's Student Relations Officers (SROs), der kan støtte dem gennem deres læringsrejse.

Kurser

De programmer, der tilbydes på USQ, er designet med det formål at forberede industrielle, internationalt anerkendte og kvalificerede kandidater. På USQ kan du studere på diplom-, bachelor-, postgraduate og forskningsniveau. Du kan også drage fordel af vores Professional Development Single Courses, Pathway programmer og engelsksprogskurser for at forbedre din karriere.

Næsten 28000 studerende fra hele Australien og rundt omkring i verden vælger at studere ved USQ inden for områderne:

 • Erhverv og handel
 • Kreative kunst og medier
 • Uddannelse
 • Ingeniør og Byggeri
 • Sundhed og Fællesskab
 • Humaniora og kommunikation
 • Informationsteknologi
 • Ret og Retfærdighed
 • videnskaber
 • Forskning
 • Engelsk Sprog og Pathway Programmer
 • Professionel udvikling.

USQ Toowoomba

USQ Toowoomba er den oprindelige universitetscampus og er veludstyret med en bred vifte af faciliteter, der sørger for en bred vifte af studerendes behov. Den største af USQs tre campusser om sin størrelse, USQ Toowoomba tilbyder den fulde campusoplevelse med boligkvarterer og et stort udvalg af elevlivsaktiviteter, der supplerer det akademiske program.

USQ Toowoomba er beliggende i en af ​​Australiens største indlands byer, kun en times førti minutters kørsel vest for Brisbane og tæt på Toowoomba Wellcamp Airport.

USQ tilbyder også en gratis daglig buskørsel mellem USQ Toowoomba, USQ Springfield og USQ Ipswich, der giver eleverne flere muligheder og fleksibilitet til at deltage i undervisningen afhængigt af deres behov.

USQ Springfield

USQ Springfield er en frisk, moderne campus beliggende i hjertet af et af Queenslands hurtigst voksende regioner.

USQ Springfield tilbyder en bred vifte af bachelor-og postgraduate muligheder i en pulserende omgivelser kun 25 minutter fra Ipswich CBD, 45 minutter fra Brisbane City og en time fra Gold Coast.

En knudepunkt til digital produktion og ydeevne for universitetet omfatter campus en industri standard broadcast tv og radio produktionsanlæg og øvelse rum samt samarbejdsundervisning rum, helt nye laboratorier.

USQ Springfields verdensklasse flysimulator er den første af sin art i Queensland. USQs simulator er en smal kropsstråle, hvor luftfartsstudenter kan replikere et helt fly, både regelmæssige og unormale scenarier, mens de gennemfører kontrol og procedurer.

USQ Ipswich

USQ's Ipswich campus er på et arvsted i en af ​​Australiens ældste byer. Vi har været en del af Ipswich siden 2006, og da regionen vokser, udvider vi vores engagement i regionen.

USQ Ipswichs grønne campus har flotte udsigter over hele byen samt et fantastisk bibliotek med levende regnskov. Campus er 55 minutter fra Brisbane City, en time og 15 minutter fra Gold Coast, og er tilgængelig via offentlig transport. Hjemme til USQs skole for sundhed og velvære, USQ Ipswich omfatter specialbyggede paramedicinske træningsfaciliteter og nye kliniske plejelaboratorier, sportsbaner, en café og et motionscenter.

Online

Med online studie ved USQ er det nemmere end nogensinde for en undersøgelse at passe ind i dit liv. Vi er fokuserede på elevsucces, så vi gør det nemmere for dig at tilpasse vores karriereorienterede, fuldt akkrediterede grader i dit travle liv. Faktisk er vi nummer et universitet i Queensland for kandidater i fuldtidsarbejde (Graduate Destinations Survey, 2014-2016). Du kan studere på deltid eller på fuld tid, eller ændre din studiebelastning, efterhånden som livet forandres for dig - dit klasseværelse er så tæt på din computer.

Vores studerende, der vælger at studere online, er meget en del af vores campus-samfund og er meget velkomne til at være på campus hos os samt drage fordel af den brede vifte af faciliteter og supportydelser, vi har at tilbyde.

Online studerende kan få adgang til deres fleksible online klasseværelse, som giver dem mulighed for at vælge, hvor de studerer, når de studerer, og endda hvordan de studerer. Det er ikke underligt, at over 75% af vores studerende vælger at studere gennem denne tilstand.

International støtte til studerende

 • Gratis lufthavnssamling og overførsel til din bolig for nye ankomne studerende
 • Boligskoler og off-campus indkvartering
 • International Student Workgroup på USQ Career Hub
 • Velfærd, sundhed, rådgivning og velvære
 • Multi-faith support og services
 • Regelmæssige elevarrangementer og aktiviteter
 • Handicapressourcer.

Få mere at vide om USQ International-tjenester.

Hvor skal man bo?

Hvis du planlægger at studere på campus med USQ, er der en række indkvarteringsmuligheder, der passer til ethvert budget - alt i nærheden af ​​hver af USQ's campusser. Få mere at vide om overnatning med USQ.

Er du klar til at ansøge hos USQ?

At anvende at studere med USQ er nemt! Få mere at vide om vores ansøgningsproces, og få din ansøgning startet. Husk, at der ikke er noget gebyr for anvendelse på USQ.

Forskning

USQ er forpligtet til at udføre forskning, der ikke kun er af akademisk relevans, men er engageret med industrien og vores interessenter og bidrager til innovation, der gavner vores samfund, nationen og ud over det.

Nøglen til vores forskningskultur er at arbejde med industrien for at forstå de problemer, som sektoren står over for, og samarbejde om at udvikle nye ideer og teknologier, som har en reel indvirkning på en konkret fordel. Vi har betydelig forskningskapacitet og ekspertise inden for følgende områder;

 • Landbrug og landbrugsvirksomhed
 • Astrofysik
 • Kulturarv og arkæologi
 • Digitalt liv
 • Miljøvidenskab
 • Sundheds- og adfærdsvidenskab
 • Matematiske videnskaber og hypersonisk
 • Materialeteknik og ingeniørteknologi
 • Regionalt samfund og økonomisk udvikling

Vi er internationalt anerkendt for vores arbejde i fremtidige materialer og kompositter, der arbejder tæt sammen med internationale industripartnere og andre forskningsinstitutioner, for at bestemme levedygtige miljøvenlige løsninger på nogle af verdens største råvarer.

USQ udvikler sig også hurtigt som en global forskningsleder inden for landbrugssystemer og forvaltningen af ​​bæredygtige landdistrikter med forskning inden for miljøvidenskab, datalogi og matematik, landbrugsvidenskab og ingeniørvidenskab. Internationale forskningsprojekter i Asien hjælper blandt andet med at forbedre vanding, grøntsagsproduktion og kaffehandel.

Fra superfoods til regional kræftoverlevelse arbejder vores forskere på at forbedre livskvaliteten for alle gennem vores sundhedsforskning. Projekter omfatter adressering af de unikke behov hos regionale og landlige befolkninger med forskning inden for sundhedssystemer, videnskab og teknologi, adgang og pleje, infrastruktur og innovation. USQ forskere undersøger også potentialet for funktionelle fødevarer for at vende menneskers fedme og kroniske inflammatoriske sygdomme, hvilket giver fundamentet til i sidste ende at levere optimale sundhedsmæssige fordele for at reducere risikoen forbundet med kroniske livsstilsforstyrrelser.

Postgraduate forskerstuderende ved USQ har adgang til en bred vifte af faciliteter og er mentoreret af vores forskere og partnere for at fremme et dynamisk og givende miljø. USQ's innovative højere grad ved forskning (HDR) programmer udvide elevernes horisonter og forberede dem på udfordrende karriere inden for deres udvalgte områder, for at forbedre deres beskæftigelsesegnethed og innovationsfærdigheder.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

University of Southern Queensland (USQ)

Formålet med Master of Business Research er at træne dig i højt niveau business forskning, for enten akademiske eller øverste ledelse formål. ... [+]

Tag dine forskning færdigheder til et helt nyt niveau

Formålet med Master of Business forskning er at træne dig i højt niveau business forskning, for enten akademiske eller øverste ledelse formål. Du vil foretage en betydelig stykke forskning i dit område af interesse, ved hjælp af din specialviden og avanceret forskning teknikker til at udforske løsningen af ​​et management problem. Det forventes, at den forskning, du foretage over flere år, vil være et vigtigt bidrag til udviklingen af ​​ny viden, udvikling af lokalsamfundet og løsninger til erhvervslivet og det offentlige.

Karriere resultater

Master of Business Research vil forbedre din rolle i den øverste ledelse, eller forberede dig til en karriere i den akademiske verden. Det er også et springbræt til yderligere forskning grader, såsom en PhD.... [-]

Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 - 6 semestre
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation. Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ... [+]

Er du klar til din fremtidige karriere?

Gør din næste stor karriere flytte med USQ Master of Business og innovation.

Du vil være i stand til at vælge to specialiseringer, der vil udvide din viden, forbedre din ekspertise og supplere dine karriereambitioner.

Majors

Agribusiness (ikke tilgængelig i 2017) Big Data og Visualisering Krisestyring DIGITAL TRANSFORMATION Enterprise Leadership finansiering Generelt international business Professionel Kommunikation Bæredygtig Erhvervsudvikling

Den tredje komponent af dine studier vil være et forskningsprojekt, som vil udvide din viden i innovative virksomheder og iværksætteri. Vælg enten en Applied Research eller gå i gang med Advanced Research.... [-]

Australien Toowoomba Springfield Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 72 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

En Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allie ... [+]

Forbedre din ledelse kommunikation færdigheder

A Master of Education (Anvendt Sprogvidenskab) er ideel, hvis du arbejder med anden sprog højttalere og deres lokalsamfund, eller inden for taleterapi og patologi, allieret sundhed, psykologi eller uddannelse i en række forskellige indstillinger, der kræver færdigheder i kommunikation ledelse og tværkulturel interaktion.

fleksibilitet Study

Hvis du ikke er sikker på, om du ønsker at fuldføre en hel mastergrad, gælder at studere USQ Graduate Certificate of Education, Graduate Diploma of Education (Commonwealth Understøttet Place) eller Graduate Diploma of Education (fulde honorar betale), og tage æren fra din undersøgelser til Master of Education, hvis du beslutter at fortsætte med at studere.... [-]

Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. ... [+]

Commonwealth Understøttet Place

Yderligere din undervisning karriere

Undervisere spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​kapaciteten af ​​borgerne til at bruge viden til at lære, udvikle og deltage i vores moderne verden. The Master of Education:

har til formål at udvide din ekspertise, hjælper dig til at blive en leder i uddannelse tilbydes helt online, hvilket giver fleksibilitet til at studere hvor som helst, når som helst.

Majors

Tidlig barndom Vejledning og rådgivning Specialpædagogik TESOL

Andre specialer såsom forskning sti og en studerende-ledede vej, så du kan vælge otte kurser fra de mange uddannelser postgraduate kurser giver dig mulighed for at tilpasse dine studier til dine personlige og professionelle mål, der er til rådighed inden for Masters of Education Full-Fee Paying program.... [-]

Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker at blive en professionel ingeniør, og har en tre-årig ingeniøruddannelse, men ingen erhvervserfaring, vil Master of Engineering få dig der. ... [+]

Opnå brancheerfaring

Hvis du vil blive en professionel ingeniør, og har en treårig ingeniøruddannelse, men ingen erhvervserfaring, vil master of engineering få dig der. I denne grad vil du:

få hands-on praktisk lab og brancheerfaring at forberede dig til at arbejde i ingeniørfaget anvende dit studie viden til den virkelige verden problem i dit forskningsprojekt - en stor springbræt til yderligere forskning grader, herunder ph.d..

Majors

landbrugsteknik Applied Telekommunikation Anlægsarbejder Elektroteknik miljøteknik Geografiske informationssystemer maskinteknik Power Engineering bygningskonstruktioner Opmåling. ... [-]
Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har eksamen i et andet område og ønsker at flytte ind i IT eller allerede har studeret en computergrad og ønsker at forbedre dine faglige færdigheder, så er dette ... [+]

Forbedre dine computerkompetencer

Hvis du har eksamen i et andet område og ønsker at flytte ind i IT eller allerede har studeret en computergrad og ønsker at forbedre dine faglige færdigheder, så er dette graden for dig. Master of Computing Technology er designet til at tilføje til din nuværende viden og færdigheder og relaterer til behovene i dit erhverv eller industri.

Kursus specialiseringer

Software og internettet Netværk og system sikkerhed Uspecificeret specialisering - har mulighed for at vælge ti godkendte kurser fra Master of Computing Technology til at forme din grad til dine mål og ambitioner.

Forsknings specialiseringer

Ud over en af ​​specialuddannelserne kan du vælge et af følgende: ... [-]

Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

USQ Master of Information Systems vil give dig de færdigheder til at lykkes i en stadig mere forbundet verden, hvor nye udfordringer præsenteres hver dag. Denne grad vil ... [+]

Tag med på en dynamisk karriere

USQ Master of Information Systems vil give dig de færdigheder til at lykkes i en stadig mere forbundet verden, hvor nye udfordringer præsenteres hver dag. Denne grad vil give dig de nødvendige færdigheder og ekspertise til at realisere potentialet i eksisterende teknologier, for at udnytte mulighederne i nye og kommende teknologier, til at hjælpe organisationer opnå forretningsværdi fra brugen af ​​informationsteknologi og systemer.

IT-sektoren er blevet identificeret som havende en betydelig mangel på uddannede fagfolk. Nu er et godt tidspunkt at gå i gang med en karriere, der vil være dynamisk, global og efterspørgsel. Undersøgelse af Master of Information Systems er ideel til fagfolk med kvalifikationer i andre end informationsteknologien områder.... [-]

Australien Toowoomba Springfield Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye ma ... [+]

Bliv en primær eller gymnasielærer

Hvis du har en bachelorgrad i noget andet end uddannelsesområdet og ønsker at blive en skolelærer, vil USQ Master for Læring og Undervisning få dig der. Denne helt nye master grad vil udstyre dig med en avanceret og omfattende forståelse af uddannelse og grundigt forberede dig til din nye karriere.

Majors

Primær SEKUNDÆR

Erhvervserfaring

Der er 60 dage overvågede professionelle praktikophold og 20 dage efter en uovervåget praktik på en 50 pct undervisning belastning i en skole eller andet godkendt uddannelsesmæssig sammenhæng. Du har også mulighed for at foretage nogle af dine erhvervserfaring i udlandet.... [-]

Australien Toowoomba Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Hvis du ønsker at blive en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhed ikke-regnskabsmæssig kandidatgrad, vil Master of Professional Regnskab få dig der. Der lægges ... [+]

Accounting er kritisk

Regnskab er et afgørende element i enhver virksomhed eller institution. Regnskab som et erhverv har oplevet et stort skift i de seneste årtier, fra et strengt økonomisk fokus på den økonomiske ansvarlighed over for en mere kompleks rolle inden for erhvervsorganisationer og ledelse. Den revisionsbranchen har også udvidet til at omfatte områder som informationssystemer, konkurs og retsmedicinske undersøgelser.

Skift til en karriere i regnskab

Hvis du vil blive en revisor og allerede har en bachelor eller 8-enhed ikke-regnskabsmæssige mastergrad, vil Master of Professional Accounting få dig der. Der lægges vægt på praktisk erfaring og forberede dig grundigt for revisionsbranchen gennem denne herres konvertering program.... [-]

Australien Toowoomba Springfield Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 - 6 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk
University of Southern Queensland (USQ)

Har du lyst til at levere innovative løsninger ved hjælp af avancerede færdigheder i projektledelse? Udviklet i samarbejde med industrien, den australske Institute of Pro ... [+]

Mestrer kunsten projektledelse

Har du lyst til at levere innovative løsninger ved hjælp af avancerede færdigheder i projektledelse? Udviklet i samarbejde med industrien, den australske Institute of Project Management og Project Management Institute, vil USQ Master of Project Management giver dig de færdigheder og viden til at være førende inden for projektstyring.

Ud over emner som teamledelse, projekt levering, projekt ledelse og risikostyring, vil du være i stand til at personliggøre din grad ved at vælge valgfag fra vores MBA eller Master of Business og Innovation grader, der passer til din karriere.

En af vores nyuddannede blev belønnet med den australske Institute of Project Management 2015 Queensland projektleder af året.... [-]

Australien Springfield Australien online
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
18 - 72 måneder
på universitet
Online
Læs mere på dansk

MSc

University of Southern Queensland (USQ)

Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. ... [+]

Gør din forskning karriere

Den Master of Science (forskning) giver dig de færdigheder og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsområde. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din forskning karriere.

Inden for denne grad vil du have valget mellem tre specialer "for at fokusere dine forskningsundersøgelser. De omfatter:

Anvendt Forskning Advanced Research Psykologi Forskning

I denne grad finder du vægt på at være på udvikling af viden og færdigheder, så du kan foretage uafhængig forskning og professionel praksis i dit valgte område. Det Master of Science (forskning) (Anvendt Forskning) giver dig de værktøjer og muligheder, du har brug for at fremme din karriere i dit valgte videnskab forskningsfelt. I denne grad, meget motiveret og højt kvalificerede studerende forpligter avancerede studier til at producere en forskningsbaseret afhandling, som vil hjælpe dig med at udvikle dine forskning færdigheder i et specialiseret område af viden og gå videre med din karriere.... [-]

Australien Toowoomba Springfield
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
3 semestre
på universitet
Læs mere på dansk

USQ | You've got this (45 sec)

USQ | You've got this (30 sec)

USQ | You've got this (15 sec)

USQ | Become more (30sec)

USQ International | Become more (45 sec)

University of Southern Queensland
Address
USQ Toowoomba West St
4350 Toowoomba, Queensland, Australien
Hjemmeside
Telefonnummer
+61 74631 5543
Address
USQ Springfield Sinnathamby Boulevard
4300 Springfield, Queensland, Australien
Address
USQ Ipswich 11 Salisbury Road
4305 Brisbane, Queensland, Australien
Address
Australien online, Australien
Telefonnummer
undefined