University of Technology Sydney

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På UTS tænker vi anderledes: Vi tager global tilgang til uddannelse, der har innovation i centrum. Derudover er vi et universitet for den virkelige verden. Alle vores kurser er tæt tilpasset industriens behov, så det du lærer vil forberede dig til din fremtidige karriere.

UTS student" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/12/129053_KN2_1473.jpg" alt="A student wearing UTS clothing sits and laughs with a friend." />


UTS forskellen

  • Vi er Australiens første 1 unge universitet og er placeret som 11. i verden (QS Top 50 under 50 2020 og 13. i Times Higher Education (THE) Young University rankings 2019). Vi er også placeret i top 150 universiteter i verden ifølge QS (2021).
  • Vi har oprettet en verdensklasse campus med levende, sammenhængende studieområder. Udnyt vores prisbelønnede bygninger, state-of-the-art faciliteter og bæredygtigt design.
  • Vi er Sydneys byuniversitet - vi bor i hjertet af en af ​​verdens store byer, omgivet af Sydneys kreative og digitale industriområde.
  • Vi har forbindelser, der tæller. Mere end 150 industripartnere forme vores kursusindhold og yde praktikophold, stipendier og ressourcer.
  • Vores studerende kommer først - når du studerer hos os, støtter vi dig undervejs. Studerende tjenester omfatter sundhed og rådgivning, akademisk og engelsk sproglig bistand, bolig og karriere støtte, og en række klubber og samfund.

Forskning, der tæller
Hos UTS svarer vores forskning på de store spørgsmål. Vi har fået et voksende ry for fremtidsfokuseret forskning inden for nye discipliner med fokus på fem temaområder: sundhed, datavidenskab, bæredygtighed, fremtidig arbejde og industri og sociale fremtider. Fra spørgsmål om teknologisk forstyrrelse til fremtiden for sundhedspleje, big data og nye måder at arbejde på, leverer vi reelle løsninger på udfordringerne i dag - og i morgen. Vi samarbejder også - vi arbejder tæt sammen med industri og akademiske partnere over hele kloden for at skabe meningsfuld forandring i verden omkring os.

Scholarship succes

Vi har dedikeret A $ 30 millioner til at yde stipendier og stipendier til højtydende internationale studerende frem til 2020 - herunder universitetsorienteret eller fakultetspecifik finansiering til internationale studerende som dig.

www.int-stipendier. UTS .edu.au

Placeringer

Sydney

University of Technology, Sydney

Address
15 Broadway
Ultimo, Sydney

2007 Sydney, New South Wales, Australien
Telefonnummer
+61 3 9627 4816

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

MA
MSc
Master