University of South Australia

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

University of South Australia er et globalt forbundet og engageret universitet med industriel informeret undervisning og forskning, der er opfindsomme og eventyrlystne.

Rangeret som nr. 1 i Australien for kvalitetsuddannelse ^ og med 100% af vurderet forskning vurderet til eller over verdensklasse *, er universitetet ung, innovativt og giver eleverne mulighed for at få den virkelige oplevelse.116001_UniSADMAE2.jpg

Fokuseret på livet ud over klasseværelset, tilbyder University of South Australia en praktisk tilgang til undervisning og læring. Grader er designet med stærk faglig vægt og i partnerskab med industrien, hvilket giver eleverne muligheder for at opnå praktiske færdigheder og færdiggøre karriere klar.

Universitetet samarbejder med over 2.500 virksomheder verden over for at bringe eleverne værdifulde netværk og arbejdsmuligheder, herunder praktikophold, praktikophold og projekter. Dens kandidater er de nye fagfolk, globale borgere på lethed med verden og klar til at skabe og reagere på forandringer.

Universitetet ligger i Adelaide, South Australia, og tilbyder mere end 200 grader på tværs af fire akademiske divisioner: business og lov; uddannelse, kunst og samfundsvidenskab; sundhedsvidenskab; og informationsteknologi, teknik og miljø. Universitetet støtter også forskning, der er inspireret af udfordringer, og sikrer, at den forbinder med industriens og samfundets behov.116002_UniSA-LMDS-1.jpg

Studerende ved University of South Australia lærer i moderne campusfaciliteter i Adelaide - en af verdens mest levedygtige byer ^.

^ 2019 University Impact Rankings

* 2018 Excellence in Research for Australia (ERA), 4-cifrede forskningsområder

^ Verdens 10th mest levende by i 2018 Economist Intelligence Unit Global Liveability Index

CRICOS udbyder nummer 00121B

Placeringer

Adelaide

University of South Australia, City West Campus

Address
University of South Australia (UniSA) City West Campus 217-243 Hindley Street
SA 5000 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 8302 0114

Adelaide

University of South Australia, Magill Campus

Address
Magill Campus Lorne Avenue
5072 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 8302 0114

Adelaide

University of South Australia, Mawson Lakes Campus

Address
Mawson Lakes Campus Mawson Lakes Boulevard
5095 Adelaide, South Australia, Australien
Telefonnummer
+61 8 8302 0114