University of Wollongong

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om universitetet

På bare 40 år er University of Wollongong blevet et benchmark for Australiens nye generation af universiteter; dynamisk, fleksibel, innovativ og fremtrædende i nationale og internationale placeringer for kvaliteten af vores undervisning og forskning.

Universitetet startede som et institut for dengang New South Wales University of Technology, Sydney på et enkelt sted i Wollongong. Siden uafhængigheden i 1975 har UOW vokset til et internationalt universitets universitets universitet med udvidelse til at besætte to Sydney-campusser og fem regionale campusser samt steder i Hong Kong og Dubai.

Med nu over 36.000 studerende, mere end 2.400 medarbejdere og en økonomisk effekt på omkring 2 milliarder dollars i aktivitet årligt, er UOW en indflydelsesrig del af dets samfund og katalysatoren for Wollongongs omdannelse til en universitetsby.

Vores studerende og medarbejdere kommer fra forskellige baggrunde, og vi byder hvert år mange internationale studerende velkommen til vores campus. De deler en kultur, der respekterer åbenhed, inklusivitet, kollegialitet og mangfoldighed.

Vi tilstræber at tilpasse vores akademiske samfund og kandidater med nationale prioriteter og fokuserer på at producere fremragende forskning, der tager fat på de komplekse sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer, vi står over for nu og ind i fremtiden.

I forventning om arten af fremvoksende industrier og fremtidens arbejdspladser tilstræber vi at udvikle kandidater, der er etiske, mobile, teknologisk litterære og klar til multikulturelle arbejdspladser. Vi opfordrer kreativ og kritisk tænkning og opfordrer vores studerende og medarbejdere til at udfordre og krydse grænserne for traditionelle discipliner og skabe egentlige tværfaglige partnerskaber.

Vi har fokuseret vores bestræbelser på at sikre, at UOW-læseplanen er intellektuelt udfordrende, modellerer kritisk efterforskning og praksis i praksis og leveres i teknologirige og nedslående miljøer.115192_pexels-photo-864994.jpeg

Vores formål

University of Wollongong er et forskningsintensivt universitet med et fremragende ry for sine læringsmiljøer på tværs af en bred vifte af discipliner.

Vores engagement i vores studerende er tydeligt i vores kandidater, som er anerkendt for deres evne, kvalitet og succes på den globale arbejdsplads.

UOW er et internationalt netværk af campuser og regionale læringscentre. Sammen med vores partnere skaber vi en stærk og tilsluttet tilstedeværelse i vores samfund.

Vi er et ungt og levende universitet med uoprettede ambitioner. Vi værdsætter vores forskningskapacitet til at arbejde på komplekse tværfaglige problemer. Vores undersøgelsesundersøgelse driver vores forsknings- og læringsmiljøer.

At være tro mod disse værdier og vores formål at bidrage til samfundets forbedring har vi tjent vores sted blandt de top 250 universiteter i verden.

Universiteter har aldrig været vigtigere for vores fremtid. I en verden, der står overfor meget store og komplekse sociale, miljømæssige og økonomiske udfordringer, spiller vores universiteter en central rolle for at holde Australien økonomisk konkurrencedygtig og socialt sammenhængende. Videregående uddannelsesområdet vil være i spidsen for at forme moderne politikker og moderne samfund.

På University of Wollongong (UOW) vil vi fortsat fokusere på at tilbyde personlige oplevelser og fremragende læringsmiljøer. Vi vil udvikle højt efterspurgte kandidater, der har oplevet et forskningsintensivt universitet og en intellektuelt udfordrende læreplan.

Vi er forpligtet til at generere fremragende forskning og resultater i verdensklasse. Vores mål om at tjene et sted i top 1% af verdens universiteter skaber en mulighed for at fornye og opdatere.

Den kommende periode giver store muligheder for at:

  • Fortsæt med at skabe et fremragende forskningsmiljø, en stærk kandidatskole og klare incitamenter til at drive forskningsfokus og produktivitet;
  • Udfør omdannelsen af ​​vores læseplan i forbindelse med efterspørgsel fra studerende, graduate resultater og brug af ny teknologi;
  • Invester i vores folk til at samarbejde internt og eksternt for at opnå store ting;
  • Forbedre vores campuser og tilpasse vores faciliteter til ændringer i befolkningscentre, det efterspørgselsdrevne system og nye forskningsprioriteter. Udnyt vores omdømme som et globalt universitets universitets universitet ved at udvide vores internationale program og portefølje offshore.
  • Arbejde med vores partnere for at skabe større niveauer af innovation og indflydelse, og bidrage til oprettelsen af ​​nye virksomheder;
  • Engagere med vores alumner at opbygge et netværk for livet;
  • Opretholde et effektivt og produktivt universitet med fokus på tilpasningsevne og økonomisk bæredygtighed
  • Ønsker at gøre UOW til en destination universitet og Wollongong en universitetsby.

Placeringer

Wollongong

Address
Northfields Ave
2522 Wollongong, New South Wales, Australien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig