Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge VU

På Victoria University (VU) ønsker vi, at du følger din passion og udmærker sig i den branche, du altid har drømt om.

Vi er en af Australiens mest industriel forbundne institutioner og er en af de to øverste 2% af universiteterne i verden.

Du lærer fra førende branchefolk, der kombinerer teori med praksis for at forberede dig til din karriere fra dag ét.

Oplev vores førsteårsmodel

Vi har ændret den måde, vi underviser på vores kurser, så du oplever det første år som ingen andre - fokuseret på dig og din succes.

Opnå de tidlige gevinster og tillid, der sætter dig op for en vellykket universitetsoplevelse, med mere en-til-en-gang med undervisere og flere niveauer af støtte.

Blokmetoden for undervisning vil blive udvidet til andetårsfag i 2019 og tredje og fjerdeårige emner i 2020.

Studerende, der startede på VU i 2018, vil gennemføre alle deres studier under blokmodus gennem deres grader.

Oplev branchens førende kurser

Vi forstår at den første årsag til undersøgelsen er at opnå din valgte karriere. Derfor er vores kurser designet sammen med industrien for at sikre, at du lærer de færdigheder, arbejdsgiverne søger - nu og i fremtiden.

Fordi vores kurser er så relevante for arbejdspladsen, er mange blevet anerkendt af førende organisationer som industristandard. Nogle af vores mange akkrediterende organisationer omfatter:

  • Australian Marketing Institute
  • Australsk sygepleje- og midlerfaglig akkrediteringsråd
  • Australian Psychology Accreditation Council
  • CPA Australien
  • Chartered Institute of Logistics and Transport Australien
  • Institut for Chartered Accountants Australien
  • Victorian Institut for Undervisning.

Fleksible undersøgelsesmuligheder

At kunne vælge, hvordan du studerer, er vigtigt for at nå dine mål. Derfor tilbyder vi en række fleksible studiemuligheder.

Uanset om du kombinerer studie med et fuldtidsjob, balancerer familielivet eller har brug for at fremme din uddannelse for at nå karrieremål, kan vi hjælpe med at gøre studiearbejde til dig.

Supporttjenester, der fungerer for dig

Vi tilbyder eleverne en bred vifte af støttetjenester - fra stipendier og økonomisk støtte til akademisk støtte, børnepasning og sundhed og velvære.

Vi forstår, at balancering af studie med arbejde og livsforpligtelser ikke altid er let. Derfor er vores kurser og supportprogrammer designet til at tilbyde studerende fra forskellige baggrunde muligheden for at nå deres mål.

Uanset din tidligere erfaring, økonomisk og uddannelsesmæssig baggrund, vil vi have dig til at lykkes.

Et indbydende samfund

Oplev et varieret udvalg af kulturer, religioner og sprog på Victoria University (VU).

Når du studerer hos os, deler du klasser, samtaler og venskaber med studerende fra over 175 forskellige lande.

Fordi vores elever deltager i os fra så mange forskellige steder, har vi også mere end 240.000 VU-alumner, der bor og arbejder rundt om i verden.

Vi vandt den victorianske regerings multikulturelle forretningspris (ekstern link) i 2018 for vores fremragende service til multikulturelle samfund.

Vores globale placering

Når man vælger et universitet, er det vigtigt at overveje, hvor godt det er rangeret i Australien og internationalt.

Selv om en relativt ny institution, får VU hvert år større global anerkendelse.

Forskellige muligheder i verdensklasse

På Victoria University (VU) kan du gennemføre samarbejdsforskning for og med industri, regering og samfund.

Vores kandidatforskere er baseret på vores gymnasier og specialiserede forskningscentre og institutter, der arbejder med anerkendt forskningspersonale og bidrager til de 600 papirer, der udgives årligt - mere end halvdelen af dem vises i verdens bedste tidsskrifter.

En nylig undersøgelse af vores kandidatforskere fandt en tilfredshedsgrad på 93% med vores support- og færdighedsudviklingsprogrammer.

Vi er også en af kun syv australske universiteter for at modtage en femstjernet rating fra Council of Australian Postgraduate Associations for vores faciliteter.

Ledere i sport

Victoria University (VU) er rangeret nummer 12 globalt for sport science education. *

Som ledere i sport tilbyder vi over 40 sportsrelaterede kurser på bachelor-, postgraduate og erhvervsuddannelsesniveau (TAFE) niveauer. Vores forskning inden for menneskelig bevægelse og sportvidenskab har et omdømme i verdensklasse.

Vi har stærke ambitioner om at være Australiens førende sportsuniversitet og en global leder inden for sport.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Victoria University

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkrediteret kursus, der giver avanceret træning for studerende med en it-grad. ... [+]

Oversigt

Master of Applied Information Technology (NMIT) er et fleksibelt, akkrediteret kursus, der giver avanceret træning for studerende med en it-grad.

Du vil bygge på dine computerkompetencer og forberede dig på højtstående it-roller. Praktiske klasser giver dig mulighed for at udvikle og forbedre de teoretiske færdigheder. Dette kursus giver fleksibilitet gennem ansigt til ansigt og online læring.

Vi fokuserer på at løse virkelige problemer i:

cloud computing (med praktiske anvendelser af Amazon Web Services)cybersikkerhedavanceret programmeringsoftware Engineeringtrådløst og mobilnetværkmobile applikationerdataanalyseprojektledelse.

Du udvikler nye ideer til it-feltet, enten gennem et industriprojekt eller forskningsaktiviteter, der er designet til at føre til en ph.d. Vores erfarne foredragsholdere, fremragende forskningsfaciliteter og forbindelser til industrien giver dig mulighed for og støtte til at bidrage med originale og vigtige ideer.... [-]

Australien Saint Albans Werribee
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

I dette kursus for Master of Business Enterprise Resource Planning Systems vil du opdage, hvordan du bruger forretnings- og teknologitendenser til virkelige problemer ved ... [+]

Oversigt

I dette kursus for Master of Business Enterprise Resource Planning Systems vil du opdage, hvordan du bruger forretnings- og teknologitendenser til virkelige problemer ved at lære af lærere, der er eksperter på deres område.

I dette verdenskurs kursus udvikler du computer- og forretningsevnen til at implementere og vedligeholde Enterprise Resource Planning (ERP) systemer. Det er vigtigt, at dette kursus giver dig en forståelse for de konsekvenser, disse systemer har for erhvervslivet.

Du lærer om de nyeste SAP-moduler, så det kan ramme jorden, når du arbejder i en ERP / SAP-rolle.

Få indgående kendskab til softwareprogrammer og produkter (SAP) via praktisk erfaring og 24-timers onlineadgang. Du vil lære vigtige færdigheder, herunder:... [-]

Australien Melbourne Werribee
November 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

Studie en globalt anerkendt regnskab grad med Master of Business (regnskab). ... [+]

Oversigt

Studie en globalt anerkendt regnskab grad med Master of Business (regnskab).

Få et stærkt fundament og konceptuel viden om de seneste udviklinger i bæredygtighed og globale trends i regnskabsføring. Du udvikler specialkundskaber inden for regnskab, økonomi og økonomi og lærer de færdigheder, du har brug for til at lykkes i en senior regnskabsposition i en række brancher.

Efter afslutningen af dette kursus vil du være berettiget til at ansøge om akkreditering med CPA Australia og / eller Charted Accountants - Australien og New Zealand (CA ANZ).

Karriere

Beskæftigelsesmuligheder for revisorer er meget almindelige og spænder over en række roller i mange forskellige industrielle indstillinger, herunder offentlig regnskabspraksis, kommercielle og offentlige organisationer.... [-]

Australien Melbourne Werribee
November 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

Bliv industriel leder inden for ERP-systemer (Enterprise Resource Management Planning) og SAP med VU's Master of Business Analytics (Professional). ... [+]

Oversigt

Bliv industriel leder inden for ERP-systemer (Enterprise Resource Management Planning) og SAP med VU's Master of Business Analytics (Professional).

VU's business master programmer er i verdensklasse og højt værdsat i branchen. Vi har stærke industriforbindelser, der tilbyder oplevelse af verden og netværksmuligheder.

Under din undersøgelse udvikler du praktisk, opdateret viden om SAP-software. Vi tilbyder praktisk erfaring og online adgang til en omfattende pakke af SAP Business Intelligence / Business Analytics (BI / BA) software applikationer og teknologi.

Fremskynd dine karrieremuligheder i SAP-relaterede felter med en kandidatkvalifikation. Vores kursus dækker de ledelsesmæssige og organisatoriske færdigheder, der er nødvendige for at lede forretningsanalyseprogrammer.... [-]

Australien Melbourne
November 2019
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

Udvikle en forståelse af teorien og praksis med rådgivning med Master of Counseling ved VU. ... [+]

Oversigt

Udvikle en forståelse af teorien og praksis med rådgivning med Master of Counseling ved VU.

Du får erfaring med voksen-, børne- og ungdomsrådgivning med fokus på din læring på:

rådgivning og psykologisk teorirådgivningsinterventioner og psykologiske terapier (for voksne, børn, unge og familier)praktiske færdigheder gennem branchebaseret læring og placering.

Akkrediteret af Australian Counseling Association (ACA), dækker Master of Counseling:

indsigt i en række præsentationsproblemer, herunder depression, angst, sorg, tab og afhængigheden forståelse af etikken til rådgivningfærdiggørelsen af en praksisbaseret mindre afhandling.... [-]
Australien Melbourne Footscray
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Victoria University

Bliv førende inden for social forandring, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling på globalt eller lokalt niveau, med Master of International Community Development. ... [+]

Oversigt

Bliv førende inden for social forandring, menneskerettigheder og bæredygtig udvikling på globalt eller lokalt niveau, med Master of International Community Development.

Dette unikke populære program giver dig en personlig uddannelse. Det omfatter praktisk on-site læring og dybt engagement med samfund og eksperter på området. Den perfekte blanding af studier og praktisk erfaring vil få dig til at klare dig til en tilfredsstillende karriere.

Nøgleområder omfatter:

kritisk bevidsthed og udviklingens etiksamfundsudviklingsprojekt design og ledelsedeltagende forskning og evalueringglobalisering og sociale bevægelserledelse i samfundsudviklingTrump og Brexits indflydelse på styring af internationale organisationerkonfliktløsning og fredsopbygning.... [-]
Australien Saint Albans
Kontakt skolen
Engelsk
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Footscray Park Campus
Address
6V4X+GF Footscray, Vitória, Austrália
Saint Albans, Victoria, Australien
City Flinders Campus
Address
300 Flinders Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australien
City Flinders Lane Campus
Address
301 Flinders Lane
Melbourne, Victoria, Australien
City King Campus
Address
225 King Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australien
City Queen Campus
Address
256, 283, 295 & 300 Queen Street, Melbourne VIC 3000
Melbourne, Victoria, Australien
Footscray Nicholson Campus
Address
Corner of Nicholson and Buckley Streets, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australien
Saint Albans Campus
Address
McKechnie St, St Albans VIC 3021
Saint Albans, Victoria, Australien
Sunshine Campus
Address
460 Ballarat Road, Sunshine VIC 3338
3020 Sunshine, Victoria, Australien
VU at MetroWest (Footscray) Campus
Address
138 Nicholson Street, Footscray VIC 3011
3011 Footscray, Victoria, Australien
Sydney Campus
Address
160-166 Sussex Street, Sydney NSW 2000
Sydney, New South Wales, Australien
Werribee Campus
Address
Hoppers Lane, Werribee VIC 3030
Werribee, Victoria, Australien