Læs den officielle beskrivelse

Melbourne Polytechnic har leveret erhvervsuddannelse siden 1912 og tilbyder i dag en bred vifte af innovative, hands-on TAFE (VET) og Higher Education (Degree) programmer til at udstyre dig med viden og færdigheder til at udmærke sig på en udviklende og udfordrende markedsplads.

Melbourne Polytechnic kurser er designet og udviklet med deltagelse fra industrien for at give de studerende de bedste beskæftigelsesresultater.

Melbourne Polytechnic har syv storbyområder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield, Greensborough Campus og Heidelberg. Hver campus giver en individuel, unik og berigende elevoplevelse.

Der er også seks træningscentre , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Norde AMEP (Adult Migrant English Program) Center i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 26.000 tilmeldinger årligt, er Melbourne Polytechnic akkrediteret til at levere cirka 550 nationalt akkrediterede kurser , mange der er tilgængelige på enten fuldtid eller deltid. Det giver også over 400 institut akkrediterede kurser.

Melbourne Polytechnic tilbyder i øjeblikket tre års (og fire år), specialkandidat- og kandidatgrad inden for vores unikke praktiske læringsmiljø og optimal eksponering i industrien i:

 • Regnskab
 • Landbrug
 • Forretning
 • Creative Industries
 • Uddannelse (Early Years)
 • Tidlige års studier
 • Hospitality Management
 • Illustration
 • Informationsteknologi
 • musik
 • Musikindustrien

Vi udvikler hele tiden nye artikulation Pathways og grader for at dyrke de muligheder for vores studerende. I 2016 introducerede vi Masters of Professional og Practice Accounting med CPA akkreditering, hvilket viser sig at være meget populært allerede som vores første postgraduate kursus tilbydes. Vi vil sende detaljer om nye kurser på vores hjemmeside, så snart de er færdige.

Melbourne Polytechnic grad kurser tilbyder kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring til studerende, der allerede har gennemført et nationalt anerkendt Diploma, Advanced Diploma eller andre kvalifikationer.

Direkte adgang Associate grader (2 år) indlejret i alle Melbourne Polytechnic uddannelser tilbyde fantastisk Pathway (kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring) muligheder for videreuddannelse.

Melbourne Polytechnic har opnået international anerkendelse med mere end 6.000 offshore-tilmeldinger årligt og 24 pædagogiske partnerskaber i hele Asien og anerkendes af den viktorianske regering for excellence i international uddannelse, der vinder den bedste udbyder i sin kategori i 2014 og løber frem i 2015.

Melbourne Polytechnic tætte bånd med industrien sikrer, at eleverne får mulighed for at blive tildelt stipendier til stipendier doneret af industrisponsorer og udvide deres egne netværk til fremtidig succes.

Alt i alt som at vælge et kursus, er hver elevs omstændigheder anderledes, når det er tid til studieafgifter, og vi kan lede dig gennem gebyrstrukturen. Hver kursusside vil skitsere specifikke gebyrer, eller besøge siden Internationalt studiegebyr for mere information.

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Melbourne Polytechnic

MCI sigter mod at bygge videre på dine kreative netværk, styrke din viden om anvendt kreativ forskning, kritisk tænkning og udvide din praksis med vejledning fra eksperte ... [+]

MCI sigter mod at bygge videre på dine kreative netværk, styrke din viden om anvendt kreativ forskning, kritisk tænkning og udvide din praksis med vejledning fra eksperter på dit område. Disse færdigheder er afgørende for at lykkes inden for de konkurrencedygtige kreative industrier - Tilmeld dig med at komme videre og fortsætte.

Kursusstruktur

Kandidatuddannelsens model for Master of Creative Industries er baseret på tre tematiske streams. Disse er (1) Entrepreneurship and Commercialization (2), Anvendt Forskning og (3) Creative Practice

Der er tre indlejrede udgangspunkter for MCI, som er:

Graduate Certificate of Creative Industries - Entreprenørskab og Kommersialisering (et semester / 48 point)Graduate Diploma of Creative Industries - iværksætteri og kommercialisering og anvendt forskning (to semestre / 96 kreditpoint)Master of Creative Industries - alle vandløb (tre semestre / 144 point)Hvad skal jeg gøre for at tilmelde mig?... [-]
Australien Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
18 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Melbourne Polytechnic

Fremskynd dine regnskabskompetencer og forretningsmæssige beføjelser i forskning, videreuddannelse eller professionel praksis med Melbourne Polytechnic Master of Professi ... [+]

Fremskynd dine regnskabskompetencer og forretningsmæssige beføjelser i forskning, videreuddannelse eller professionel praksis med Melbourne Polytechnic Master of Professional and Practicing Accounting (MPPA).

Designet til progressive, hårdtarbejdende, business-minded kandidater og for dem, der ønsker at udmærke sig inden for professionel regnskabspraksis, tilbyder MPPA en overflod af beskæftigelsesmuligheder, fra at arbejde som akademiker til CFO, i ethvert hjørne af kloden!

Hold op, gå videre og komme videre

Den globale erhvervsliv udvikler sig i stadig stigende grad. Virksomheder vil have professionelle, der er i stand til at identificere tendenser og foreslå virksomhedernes tilpasninger, der sikrer økonomisk og operationel rentabilitet.... [-]

Australien Melbourne
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Melbourne Polytechnic