Melbourne Polytechnic

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Melbourne Polytechnic har leveret erhvervsuddannelse siden 1912 og tilbyder i dag en bred vifte af innovative, hands-on TAFE (VET) og Higher Education (Degree) programmer til at udstyre dig med viden og færdigheder til at udmærke sig på en udviklende og udfordrende markedsplads.

Melbourne Polytechnic kurser er designet og udviklet med deltagelse fra industrien for at give de studerende de bedste beskæftigelsesresultater.

Melbourne Polytechnic har fem hovedstæder , Preston, Collingwood, Epping, Fairfield og Heidelberg. Hver campus giver en individuel, unik og berigende elevoplevelse.

Der er også seks træningscentre , Northern Lodge - Eden Park, Northern Lodge - Yan Yean, Yarra Glen Racing Center, Norde AMEP (Adult Migrant English Program) Center i Broadmeadows, Growling Frog Vineyard og Melbourne Polytechnic Kyneton Park.

Med over 60.000 tilmeldinger årligt, er Melbourne Polytechnic akkrediteret til at levere cirka 550 nationalt akkrediterede kurser , mange der er tilgængelige på enten fuldtid eller deltid. Det giver også over 400 institut akkrediterede kurser.

Melbourne Polytechnic tilbyder i øjeblikket tre års (og fire år), specialkandidat- og kandidatgrad inden for vores unikke praktiske læringsmiljø og optimal eksponering i industrien i:

 • Regnskab
 • Landbrug
 • Forretning
 • Uddannelse (Early Years)
 • Tidlige års studier
 • Equine Studies
 • Hospitality Management
 • Illustration
 • Informationsteknologi
 • musik
 • Musikindustrien
 • vinavl
 • Skrivning

Vi udvikler hele tiden nye artikulation Pathways og grader for at dyrke de muligheder for vores studerende. I 2016 introducerede vi Masters of Professional og Practice Accounting med CPA akkreditering, hvilket viser sig at være meget populært allerede som vores første postgraduate kursus tilbydes. Vi vil sende detaljer om nye kurser på vores hjemmeside, så snart de er færdige.

Melbourne Polytechnic grad kurser tilbyder kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring til studerende, der allerede har gennemført et nationalt anerkendt Diploma, Advanced Diploma eller andre kvalifikationer.

Direkte adgang Associate grader (2 år) indlejret i alle Melbourne Polytechnic uddannelser tilbyde fantastisk Pathway (kreditoverførsel og anerkendelse af forudgående læring) muligheder for videreuddannelse.

Melbourne Polytechnic har opnået international anerkendelse med mere end 10.000 offshore-tilmeldinger årligt og 24 pædagogiske partnerskaber i hele Asien og anerkendes af den viktorianske regering for excellence i international uddannelse og vinder den bedste udbyder i sin kategori i 2014 og løber i 2015.

Melbourne Polytechnic tætte bånd med industrien sikrer, at eleverne får mulighed for at blive tildelt stipendier til stipendier doneret af industrisponsorer og udvide deres egne netværk til fremtidig succes.

Alt i alt som at vælge et kursus, er hver elevs omstændigheder anderledes, når det er tid til studieafgifter, og vi kan lede dig gennem gebyrstrukturen. Hver kursusside vil skitsere specifikke gebyrer, eller besøge siden Internationalt studiegebyr for mere information.

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se Kandidatuddanninger » Se Advanced Diplomas » Se Certificates » Se Diplomas » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Master

Master of Professional Practice Accounting

på universitet Fuldtid 2 år February 2019 Australien Melbourne

Fremskynd dine regnskabskompetencer og forretningsmæssige beføjelser i forskning, videreuddannelse eller professionel praksis med Melbourne Polytechnic Master of Professional and Practicing Accounting (MPPA). [+]

Fremskynd dine regnskabskompetencer og forretningsmæssige beføjelser i forskning, videreuddannelse eller professionel praksis med Melbourne Polytechnic Master of Professional and Practicing Accounting (MPPA).

Designet til progressive, hårdtarbejdende, business-minded kandidater og for dem, der ønsker at udmærke sig inden for professionel regnskabspraksis, tilbyder MPPA en overflod af beskæftigelsesmuligheder, fra at arbejde som akademiker til CFO, i ethvert hjørne af kloden!

Hold op, gå videre og komme videre

Den globale erhvervsliv udvikler sig i stadig stigende grad. Virksomheder vil have professionelle, der er i stand til at identificere tendenser og foreslå virksomhedernes tilpasninger, der sikrer økonomisk og operationel rentabilitet.... [-]


Videoer

Melbourne Polytechnic - Discover Different - Summer 17/18

Kontakt

Melbourne Polytechnic

Adresse, linje 1 Melbourne, Victoria, Australien
Hjemmeside http://www.melbournepolytechnic.edu.au/
Telefon +61 3 9269 1200