Læs den officielle beskrivelse

Khazar University

Khazar University er en privat uddannelsesinstitution for bachelor-, kandidat- og fagstudier, der fremmer avanceret studie og forskning, uddannelsespolitik og udvikling i Republikken Aserbajdsjan.

Khazar University er det første universitet i Aserbajdsjan, der består af flere uafhængige skoler, der er forenet med samme akademiske politik og principper, som tilbyder et bredt udvalg af forskellige majors inden for kunst, humaniora og samfundsvidenskab, arkitektur, teknik og teknik, økonomi, ledelse og Erhvervsøkonomi, Uddannelse .

Khazar også en af de førende universiteter i Aserbajdsjan med hensyn til sine forbindelser med industrien.

I dag har universitetet etableret effektive forbindelser med de førende lokale og internationale virksomheder.

Professorer i Khazar har opnået anerkendelse og lederskab inden for deres faglige område eller er virksomhedsledere, kunstnere og advokater med nationalt og internationalt ry.

Ph.d.-studier, herunder ph.d.- og kandidatuddannelser, og det mest omfattende MBA-program i Aserbajdsjan har et vigtigt sted i universitetets uddannelsesprofil.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

MA

Khazar University

Den toårige Master of Arts i International Relations and Diplomacy Program giver studerende en akademisk og praktisk uddannelse i internationale relationer og diplomati. ... [+]

Den toårige Master of Arts i International Relations and Diplomacy Program giver studerende en akademisk og praktisk uddannelse i internationale relationer og diplomati. Programmet udfordrer eleverne til at udvikle deres dybtgående forståelse af internationale anliggender og international diplomati.

Studieordningen dækker fagområder som:

Historien om internationale relationerGlobal sikkerhedUdenrigspolitisk analyseVerdensøkonomienForskningsmetoderTværnational terrorisme mv

Studerende lærer kurser med forelæsere uddannet i førende verdensuniversiteter samt erfarne seniorlærere. De får mulighed for at deltage i interaktive seminarer, udvikle deres analytiske, forskningsfærdigheder. Efter eksamen er eleverne rede til at gå videre til karriere i internationale organisationer, regeringsorganer, forskningscentre, ambassader mv.... [-]

Aserbajdsjan Baku
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Khazar University

Location address
Khazar University (Neftcilar Campus)
11 Mehseti Str.

Baku, Baku, AZ1096 AZ