University at Baku Eurasian University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om os

Baku Eurasian University blev grundlagt af en doktor i filologiske videnskaber, professor Nazim Huseynli den 30. april 1992, under navnet "High Diplomatic College". Hovedmålet med etablering af en sådan type kollegium var at forberede specialister til at arbejde på ambassaderne i fremmede lande og konsulære tjenester, andre repræsentative strukturer og internationale organisationer, diplomater, synkrone tolke, journalister og advokater, specialiserede eksperter fra de vestlige og østlige lande , herunder kvalifikation af kadrer, der arbejder på det diplomatiske niveau og udfører videnskabelige forskningsarbejder med hensyn til de rette felter. 1992-1993 kan karakteriseres som perioden med forberedelse af optagelse af studerende samt indstilling af effektiv aktivitet af universitetet som et videnskabeligt-forskningscenter. Lige i denne periode blev der udført videnskabelige undersøgelser på universitetet på felterne, hvilket var helt nyt for vores republik: undersøgelser af grundlæggende og anvendte problemer med udenrigspolitik og diplomati; undersøger studier af Aserbajdsjan organisere forberedelse af videnskabelige publikationer; opbygning af informationssystem på de relevante felter osv.

Under hensyntagen til det faktum, at High Diplomatic College sikrede den oprindelige enhed i oplevelsen af uddannelse og forberedelse af personalet, besiddelse af et stort og frugtbart sæt internationale relationer, besiddelse af evne til at sikre undervisningsprocessen, garantere metodisk udstyr af høj kvalitet og have potentiale for moderne betydelige -teknisk grundlag og progressive videnskabs-pædagogiske specialister såvel som de kandidater, der repræsenterede i lokal og international scene på højeste niveau, undervisningsministeriet i Aserbajdsjan appellerede til at omdøbe det til Baku Diplomatic University i 2005. Så blev High Diplomatic College registreret som Baku Diplomatic University siden 30. juni 2005, og det blev registreret under navnet Baku Eurasian University (BAAU) siden 26. maj 2006. På nuværende tidspunkt fungerer det som Baku Eurasian University.

Forberedelse af specialister inden for internationale forbindelser, international ret, international journalistik, internationale økonomiske forbindelser, oversættelse af synkroni (engelsk, tysk, fransk, arabisk, tyrkisk), regional undersøgelse (USA og Canada, europæiske lande, Mellemøsten, Nærøsten og Fjernøsten lande) for første gang i republikken er knyttet lige ved navn High Diplomatic College.

Hovedmålet med BAAU er at repræsentere Aserbajdsjans uddannelsessystem og videnskabelige potentiale med succes og forberede højtuddannede specialister til at imødekomme kravene i moderne standarder. Erfaring med specialforberedelse baseret på den internationale træningsprofil var en af hovedvejene for BAAU. For at nå dette mål opbyggede BAAU frugtbare samarbejdsforbindelser om personale og studerende samt erfaringsudveksling med en række institutioner, pensum og pensum blev udarbejdet på grundlag af internationale uddannelsesstandarder. Alle disse faktorer banede vejen for BAAU for at opnå høj status blandt de andre universiteter.

Siden dagen for dens eksistens realiserede BAAU ledelse og organisering af uddannelsesprocessen baseret på videnskabelige principper, langt fra de traditionelle stereotyper og kendetegnet ved demokrati. Som et resultat af implementeringen af innovative uddannelsesprogrammer, der opfylder både nationale og internationale krav, selv i den periode, hvor der ikke var tilstrækkelig offentlig holdning til at forstå den private uddannelsessektor i vores land, opnåede BAAU for at få unges opmærksomhed.

121770_54e5d044495ba514f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c73267fd59744c451_1280.jpg

Hvorfor vælger vi BAAU?

Universitetet i både fortiden og fremtiden

Aserbajdsjan's første private universitet, der har taget mange initiativer; I løbet af mere end tyve års aktivitet har det haft tusinder af højt kvalificerede kandidater, der bidrager med hurtig udvikling af landet; At have omdømme og et bredt netværk af internationale forbindelser BAAU mener, at det at være gavnligt for mennesker er dets vigtigste opgave, og det permanent innoverer.

Kvalitativ uddannelse

 • BAAU har høje indikatorer for uddannelsens kvalitet;
 • Uddannelsesproces baseret på Bologna-processen;
 • Dets eksamensbevis er anerkendt på alle statslige og private universiteter såvel som i udlandet;
 • BAAU realiserer forskellige projekter inden for akademisk forskning;
 • BAAU har sendt en masse studerende til udlandet, der ønskede at fortsætte uddannelsen i udlandet;
 • Universitetet har en professionel, veluddannet professor og lærerstab;
 • BAAU har et veludstyret bibliotek med tusinder af bøger, e-katalogsystem og stor læsesal;
 • BAAU giver en chance for at have et indgående kendskab til sprogindlæring på russisk, engelsk, tysk, fransk, tyrkisk og arabisk.

Træningscenter for udenlandske studerende

Træningscenter for udenlandske studerende, der blev oprettet i 2015 under hensyntagen til udvidelse af BAAU's internationale forbindelser og øget interesse for udenlandske studerende i BAAU. Det forbereder de studerende til videre studier på BAAU eller andre universiteter. Uddannelse i centret foregår på russisk eller engelsk afhængigt af valg af studerende.

Universitetet skaber alle betingelser for, at de nyankomne udenlandske studerende skal føle sig trygge og behagelige fra deres første dage i BAAU.

De studerende modtager et certifikat efter uddannelsen fra træningsprogrammet, og det baner vejen for dem til at få succes i deres fremtidige karriere- og uddannelsesliv.

Centret samarbejder aktivt med institutioner og centre i forskellige lande i verden og tilslutter sig internationale projekter.

Bibliotek og informationscenter

Bibliotekets hovedmål

Biblioteket er rig på bøger med begrænset udgave: "Dede Korkut" (1963), "Nazim Hikmat kreativitet" (1967-1968), Mahmud Kashgari "Divani lugati turk" (2006), "Aserbajdsjanske tæpper: Tabriz Group" (2013), “Molla Nasraddin” (1988) og andre.

Centret har hjørner dedikeret til den nationale leder Heydar Aliyevs og præsident Ilham Aliyevs liv og politiske aktivitet.

Turkologisk forskningscenter

Det turkologiske forskningscenter blev grundlagt i 1999 af rektoren for BAAU, prof. Huseynli Nazim. Centret, det første af sin art i Aserbajdsjan, udfører omfattende undersøgelser om alle retninger inden for turkologi. Den studerer sprog, historie, litteratur, folklore, kultur og etnologi hos mennesker, der taler turkiske sprog og turkiske folk i en kronologisk og komparativ sammenhæng.

Undersøgelserne, der dækkede forskellige emner om turkiske nationer, blev klassificeret i centrum. At analysere historie, videnskab, kultur, kunst, de turkiske nationers traditioner er centrets vigtigste mission.

Ordbøger, der indeholder en forklaring af sætninger, udtryk, ord og formsprøjtninger på de tyrkiske dialekter bliver også samlet og oversat i midten. Følgende bøger undersøges for tiden:

 1. ”Ottomanske dynastiets grave” af Hakki Onal, 1992.
 2. “Sumeriske, babylonske, assyriske love og Ammi Shaduga-orden” af Mebrure Tosun og Kadrije Yalvac, 2002.
 3. “Ordliste for tyrkiske dialekter”, 1991.
 4. “Altai Epics” af Ibrahim Dilek, 2007.
 5. “Ordliste over osmanniske historiske formspråk og udtryk” af Mehmet Zeki Pakal, 1993.
 6. “Tyrkisk ordbog” af Ali Puskuloglu, 2010.
 7. “Ordliste over filosofiske udtryk” af Ahmet Cevizci, 2003.

1350 kodede bøger (for det meste på tyrkisk) opbevares i Turkish Hearth, der opererer under centrum. Centret giver en bred vifte af dybdegående forskning inden for Sumerologia. Nazim Huseynlis langsigtede videnskabelige undersøgelser er bemærkelsesværdige i denne henseende. Hans artikler om den sumeriske civilisation, bøger om leksikale paralleller er vigtige kilder.

Centret bidrager med tilrettelæggelsen af fælles begivenheder med deltagelse af repræsentanter for turkiske nationer samt udvikling af relationer om videnskab, kultur, litteratur, kunst osv.

Biblioteks- og informationscentret fortsætter med at holde trit med udviklingen af elektroniske ressourcer og programmeringsteknologier, for nylig implementering af et nyt online katalogsystem og planlægning for elektronisk dokumentlevering til skrivebordet for medarbejderne i Center.

BAAU bibliotek huser rige samlinger af bøger, tidsskrifter, afhandlinger inden for forskellige områder.

Placeringer

Baku

Address
Ac.Hasan Aliyev street, 135 A
AZ1073 Baku, Baku, Aserbajdsjan

Programmer

Denne skole tilbyder også: