Ahlia University Bahrain

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Ahlia Universitet

På Ahlia Universitet er vi stolte af vores voksende omdømme som leverandør af kvalitet i videregående uddannelse i Kongeriget Bahrain og den bredere Golf-region. Den høje kvalitet af uddannelse på Ahlia Universitet er kernen i alt, hvad vi gør, og Kvalitetssikringsagenturets vurderinger fortsætter med at anerkende kvaliteten af vores undervisning og læring.117209_pexels-photo-1370296.jpeg

Hvorfor studere på AU

1. Højeste kvalitetsundervisning og læring

Det er ikke kun os, der mener, at vi har den højeste kvalitet undervisning og læring i Bahrain. Kvalitetssikringsagenturet gennemgår løbende vores programmer og rapporterer, at vi er de bedste private universiteter i Bahrain.

2. Vores internationale forskning

Vores akademikere og kandidatstuderende udfører løbende forskning. Udgivet i hundredvis af internationale tidsskrifter er der gennemført forskning i emner, der er så forskellige som "Kvinder og Politik for Militær Konfrontation" og "Videnkapacitet til Bæredygtig Udvikling i Den Arabiske Verden".

3. En fantastisk beliggenhed

Blå himmel, smukke landskaber, enhver form for sport, Formel 1-racerkredsløbet, en åben og varieret kultur, gode shoppingmuligheder, det centrale Europa og Asien og de mest betagende solnedgange. hvad mere kan du bede om.

4. Bredt udvalg af programmer

Med fem kollegier, der tilbyder ph.d.-uddannelser og MBA'er til undergraduate-programmer inden for en række emner fra regnskab til interiørdesign og fysioterapi, er der noget, der passer til dine præferencer på AU.

5. Utrolige karrieremuligheder

Vores kandidater er meget efterspurgt af den offentlige og private sektor både internationalt og regionalt. Vores ledende praktikprogram giver hver elev mulighed for at få førstehånds erfaring i arbejdslivet før eksamen, og hjælpe dem med at blive bedre forberedt på beskæftigelse efter eksamen.

6. De bedste ressourcer og faciliteter

Blandt de mange ressourcer og faciliteter, der er tilgængelige for vores studerende; vores bibliotek giver dig adgang til 2,5 millioner e-tidsskrifter, 40.000 e-bøger og 8.000 trykte bøger. Vores laboratorier giver dig mulighed for at lære og udøve de tekniske færdigheder, der kræves til vores ingeniørprogrammer, og vores samarbejde med King Hamad Universitetshospital giver vores Fysioterapi-studerende først -hånd erfaring.

7. Investering i vores nye campus

I 2017 åbner vi den første fase af vores nye specialbyggede state-of-the-art campus. Placeringen på en smuk ø i den nordlige del af Bahrain, der er tilgængelig ved sin egen vejledning, vil give de bedste faciliteter, teknologi og læringsressourcer til rådighed i Bahrain.

8. Vores studerendes mangfoldighed

På AU mener vi, at alle studerende uanset farve, race, religion, fysisk eller indlæringsvanskeligheder har ret til den bedste uddannelse vi kan tilbyde. På AU arbejder vi hårdt for at sikre, at alle vores elever behandles lige og med respekt.

9. Vores internationale kultur

Læring og videndeling i hele verden er kritisk for fremtiden. På AU udvikler vi stadig vores internationale partnerskaber, der giver lokale og regionale studerende mulighed for at studere i udlandet og byde internationale studerende velkommen til vores campus i Bahrain. Sammen med vores fakultet fra 34 forskellige lande med legitimationsoplysninger fra nogle af de bedste universiteter i verden sikrer dette partnerskab, at vi fortsætter med at arbejde sammen med vores elever for at forberede dem på det globale marked.

10. Ahila familien

Ahlia betyder "familie" på det arabiske sprog. På AU betyder båndene mellem fakultet, studerende og vores administrative medarbejdere, at vi har været beskrevet af mange som en nær familie. Vi bryr os om vores studerende og medarbejdere og arbejder utrætteligt for at sikre, at uanset dit engagement med AU, vil vi gøre din oplevelse det bedste, det kan være.

Vision og mission

Vores vision

Ahlia Universitet stræber efter at blive en fremragende regional og international akademisk institution ved at fremme det højeste niveau af integritet i opnåelsen af ekspertise inden for uddannelse og forskning og inden for en bred vifte af højkvalitets professionelle tjenester til samfundet.

Vores mission

Ahlia Universitets mission er som en førende institution for videregående uddannelse at fremme grænserne for menneskelig viden og hæve samfundets sociale og levestandard. Til støtte for denne mission er universitetet forpligtet til at:

 • Produktion af kandidater, der kendetegnes af deres faglige kompetence, humanistisk udsigter og kompromisløs etik.
 • Tilvejebringelse af faciliteter og støtte til dets personale til at forfølge innovativ forskning.
 • Etablering af Ahlia University som et anerkendt ekspertcenter inden for visse fagområder.
 • Arbejder i partnerskab med lokale og regionale samfund for at understøtte samfundsmæssige og økonomiske behov.

Vores strategiske initiativer og kerneværdier

Ahlia har en ramme af ti strategiske initiativer, som fungerer som rammer for at levere vores vision og mission. Væsentligt for vores vision, mission og strategi er vores kerneværdier, der dækker

 • Akademisk Excellence
 • Uddannelsesmulighed
 • Personlig udvikling
 • Socialt ansvar
 • respekt
 • Høje etiske og moralske standarder
 • Integritet
 • Støtte til forskning og udvikling
 • Gennemsigtighed
 • Tilbyder service af højeste kvalitet

Placeringer

Manama

Address
Exhibitions Avenue
Manama, Capital Governorate, Bahrain

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig