Management Development Centre International

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

MDCI arbejder i Det Forenede Kongerige, Mellemøsten og Afrika yde logistisk, administration og markedsføring støtte til postgraduate akademiske programmer på vegne af en række britiske universiteter.

Den baserede selskab Bahrain giver også programmer lederudvikling og skræddersyede programmer.

I tredive års levere executive programmer har MDCI hjulpet to og en halv tusinde Golfen baserede fagfolk til at forbedre deres karriere med akademiske kvalifikationer anerkendt over hele verden, og har været med til at indføre den nyeste business tænkning og færdigheder til Golfen.

Et centralt element i MDCI programmer er, at UK baserede undervisere flyve til Golfen for at levere deres moduler gør det muligt for lokale fagfolk til at fortsætte deres plejere, mens han studerede til deres Masters of Doktorgrad.

Direktionen udvikling (Masterclass) og skræddersyede programmer fra MDCI indarbejde de seneste akademiske tænkning og dens anvendelse på organisationens præstationer, og er designet til at afspejle den særlige kultur i værtslandet. Programmerne er leveret til mange offentlige, private og ikke for profit discipliner, velegnet til alle typer af organisationer og specielt designet til ambitiøse ledere og direktører.

De uddannelsesprogrammer udvikle den viden og færdigheder base af nutidens chefer og ledere og hjælpe eleverne anvende ideer og koncepter til reelle organisatoriske spørgsmål, problemer og visioner. Programmerne er leveret af en meget erfarent team af britiske statsborgere, som alle har stor erfaring med verden af ​​Executive uddannelse i forskellige nationale indstillinger. Andre tjenester, giver ved MDCI omfatter: Pædagogisk rådgivning, eksamen management, ledelsesrådgivning.

historie

I begyndelsen af ​​1990'erne MDCI etableret en base i Bahrain til at servicere de behov, de store saudiarabiske petrokemiske og olieselskaber. Efterfølgende er blevet tilbudt programmerne til modne studerende fra andre GCC-lande fra sit Bahrain base og Saudi-Arabien, De Forenede Arabiske Emirater, Qatar og Oman satellitkontorer. Over 2.500 modne ledere har nydt godt af de tjenester, som MDCI.

Virksomheden har både Ministeriet for Handel og Undervisningsministeriets registreringer i Kongeriget Bahrain som et repræsentationskontor for moderselskabet i Det Forenede Kongerige.

Dronningens Award

Hvert år Hendes Majestæt Dronning Elizabeth Awards hendes anerkendelse i påskønnelse af arbejde udført i udlandet af britiske organisationer i eksportsektoren. MDCI og dets moderselskab DA Group blev tildelt denne ære og officerer i selskabet blev inviteret til en formel reception på Buckingham Palace. Prisen blev overrakt til virksomheden ved Rt Hon. Tony Blair - statsministeren.

Executive Model "Modellen," er en betegnelse for den tid, serveret metode til at levere britisk universitet postgraduate programmer, på en deltid til travle ledere. Det giver den lokale udøvende studerende med samme lærerig oplevelse, som de ville nyde på tilsvarende del tidsprogrammer, på universitetsområdet.

Generelt studerende er modne ledere normalt med betydelig brancheerfaring. Gennemsnitsalderen for de nuværende MDCI studerende er 35 og de fleste har over 8 års relevant erfaring.

Universitetet partner giver identiske faglige dele af programmet, herunder undervisning, som de studerende nyder på campus. MDCI giver lokal støtte til både universitet og studerende.

Management Development Centre International Ltd er et britisk registreret selskab. Virksomheden er en del af Durham Associates gruppen, baseret på Old Coach House, Castle Eden, County Durham. Formanden for gruppen er den internationalt anerkendte management akademiske og forfatter professor Geoff Lancaster.

MDCI ledes af en bestyrelse baseret i Det Forenede Kongerige. Den administrerende direktør er Robert LF Rice, der er indehaver Bahrain opholdstilladelse og har boet og arbejdet i Mellemøsten og Afrika for omkring 35 år. I 2009 blev han udpeget som en af ​​lederne i lederuddannelse i MENA-lande af Mellemøsten økonomiske Digest MDCI afhængig af informationsteknologi og menneskelige grænseflade at nå sit høje niveau af studerende støtte og sikre vedligeholdelse af universitetets drift procedurer.

Studerende og deres sponsor organisationer værdsætte den udøvende model for levering af en række grunde, navnlig:

  • Travle ledere er ikke fjernet fra deres arbejde i længere perioder
  • Studerende har ingen problemer med at acclimatising til fremmede kulturer
  • Programmerne integrerer studerendes liv og erhvervserfaring med nyeste akademisk tænkning
  • Organisationer gavn af studerende, der søger deres viden i arbejdsmiljøet på en iterativ grundlag
  • Elevernes viden forstærkes ved at tilføje den nye akademiske viden til deres eksisterende erfaringer - en vigtig uddannelsesmæssig begreb i sig selv
  • Hele pakken herunder materialer leveres til den studerende i Bahrain, dette frigive dem for eksempel fra spildtid finde lærebøger
  • Derudover gebyrer for programmet afspejler de britiske gebyrer, men uden dyre indkvartering, opholds- og rejseudgifter.
  • Organisationer sætter pris fastholde deres ansatte i undersøgelsesperioden og ofte drage fordel af den umiddelbare anvendelse af nytænkning

Placeringer

Manama

Address
Suite 705/6
7th Floor, Entrance 3
Manama Centre, Government Avenue,

P.O. Box: 26305 Manama, Capital Governorate, Bahrain
Telefonnummer
+973 17216002

Muscat

Gulf College

Address
Gulf College, Al Wadi Al Kabir,

Postal Code 117 Muscat, Muscat Governorate, Oman
Telefonnummer
+968 24607625

Durham

Address
UK Headoffice
The Old Brewery
Castle Eden

TS27 4SU Durham, England, Det Forenede Kongerige

Programmer

Denne skole tilbyder også: