Læs den officielle beskrivelse

Den første private universitet i Kongeriget Bahrain til Opnå HEC Akkreditering

Den Royal University for Women (RUW) er den første private, bygget til formålet, internationalt universitet i Kongeriget Bahrain udelukkende dedikeret til at uddanne kvinder. RUW giver et behageligt miljø at skabe ledere, udvikle levende personligheder, dynamiske beslutningstagere, uafhængige tænkere og community-bevidste individer. Vores primære fokus er på akademisk ekspertise og personlige udvikling. RUW indledende uddannelser blev designet i samarbejde med to ansete universiteter, McGill University i Canada og Middlesex University i Storbritannien

Royal University for Women

Vores mission

At tilbyde vores studerende en givende og udfordrende multi-kulturelle læringsmiljø, der dyrker stærke, helstøbte personligheder, fremmer lederskab, og bygger karakter, social bevidsthed og fællesskab. For at realisere vores forpligtelse til undervisning, læring, forskning og service gennem aktiviteterne for alle medlemmer af universitetets samfund.

Vores vision

The Royal University for Women bliver den regionale leder i akademisk ekspertise for kvinder. Programmer og praksis, der opfylder internationale standarder vil forberede vores kandidater til at blive ledere, der er engagerede medlemmer af deres samfund demonstrerer initiativ og livslange vaner for læring og individuel udvikling. Den RUW kandidat vil være kreativ, sikker og fremadrettet tænkning.

Royal University for Women

Stipendier

I overensstemmelse med sin forpligtelse til at give videregående uddannelse til kvinder, Royal University for Women tilbyder finansiel bistand til støtteberettigede studerende. Denne bistand er til rådighed for studerende, for hvem adgang til videregående uddannelser kan hindret på grund af finansielle begrænsninger. Studerende benytter af støtte gennem programmet finansiel støtte er forpligtet til at opretholde en kumulativ GPA hele deres studieforløb. Ydelse af finansiel bistand er reguleret gennem kriterier fastsat af RUW bestyrelse.

RUW tilbyder et begrænset antal af finansiel støtte i begyndelsen af ​​hvert skoleår:

 • Ansøgere berettiget til RUW finansiel støtte skal vise tegn på at have højt fagligt stående i deres high school klasse. Kun ansøgere med en high school gennemsnit på 85% og derover vil blive overvejet. * Høje akademiske kvaliteter garanterer ikke økonomisk støtte.
 • RUW finansielle støtte dækker kun en godkendt procentdel kun over studieafgifter.
 • RUW tilbyder økonomisk støtte i form af delvise fripladser på studieafgifter kun afhængig af skriftlig klage og beviser forudsat.
 • Stipendiet udvalg vil vurdere hver ansøgning på sine egne forudsætninger og komme med anbefalinger.
 • Ansøgere skal følge den sædvanlige optagelse ved at fremsende al nødvendig dokumentation sammen med en anmodning brev, der forklarer deres finansielle situation.
 • Kontoret for justitssekretæren vil være ansvarlig for at følge op med ansøgeren og informere ansøgeren om den endelige beslutning.
Royal University for Women

Indlæggelser Politik

RUW Indlæggelser Politik følger Bahrain Højere uddannelse retningslinjer. For hvert program, der tilbydes på RUW, der er særlige adgangskrav. Adgang til et program for undersøgelse er baseret på den akademiske merit af ansøgerens high school kvaliteter. Undervisningssproget på RUW er engelsk.

 • Vis bevis for at have bestået Secondary Education eller tilsvarende i Kongeriget Bahrain eller i udlandet, afsluttet med Undervisningsministeriet, Kongeriget Bahrain (MoE).
 • Vis bevis på et minimum af engelsk sprogfærdighed.
 • Følgende er eksempler på internationalt akkrediterede test af engelsk sprog med de tilsvarende niveauer af færdigheder, der kræves af RUW: IELTS samlet band 5.5. TOEFL papirbaserede 513; Computer-baserede 183; Internet-baseret 65
 • Nogle programmer kan også kræve, at ansøgerne tage en samtale og / eller indsende yderligere dokumentation.
 • Alle dokumenter der indgår med en ansøgning om optagelse, tilhører RUW.

Krævede Kursus-

Det er meget vigtigt, at de studerende får en række attester på de officielle dokumenter før eller under processen med at ansøge på RUW. Kursus- er obligatoriske, da de er nødvendige af Higher Education Råd Undervisningsministeriet i Bahrain.

Regeringen og private gymnasier i andre lande: skal stemple deres "originale high school certifikater" med følgende:

 • Gymnasium
 • Undervisningsministeriet af det udstedende land
 • Bahrain ambassade i det pågældende land
 • Udenrigsministeriet i landet

Boliger

Residence ligger på RUW Campus og kun tilgængelig for kvinder. Det tilbyder rummelige og komfortable enkelt og dobbelt enheder, med fantastisk udsigt over universitetet og Riffa dalen. Der er 24 timer sikkerhed kontrollere adgangen til Campus, men de studerende kan frit komme og gå som deres tidsplaner tillader.

Royal University for Women

Kontoret for Studerende

Kontoret for Studerende er et hjem væk fra hjemmet for internationale studerende og giver forskellige tjenester. OSA arrangerer aktiviteter for studerende (ekskursioner) og fører tilsyn med vores fremragende faciliteter.

RUW Clinic

Royal University for Women

RUW er forpligtet til sundhed og sikkerhed studerende og ansatte. En fuld tid sygeplejerske styrer veludstyrede Campus Clinic, der ligger i stueetagen af ​​Student Centre. Sygeplejersken er også uddannet til at reagere på nødsituationer overalt på campus.

En socialrådgiver er også tilgængelig i campus klinik. Socialrådgiveren er ansvarlig for den følelsesmæssige velbefindende af alle studerende. Hun overvåger campus aktiviteter og hjælpe eleverne beskæftige sig med personlige og interpersonelle problemer.

Student Centre

Den RUW Student Centre ligger i midten af ​​campus tilbyder flere tjenester for studerende, herunder en studerende klinik, en kvinder, der kun bederum og en Majlis kun for studerende.

Coffee Shops og restauranter

Der er flere caféer og restauranter til rådighed på campus.

Royal University for Women

Sportscenter

RUW er stolt over at give de studerende og besøgende med et moderne sport og fritid facilitet. Studerende kan også benytte sig af smukke, luksuriøse spa-faciliteter, såsom sauna og dampbad. En 25 meter opvarmet pool plads lektioner i forskellige svømning stilarter under tilsyn af en kvalificeret instruktør. Et veludstyret aerobic værelse tilbyder de nyeste maskiner til at holde krop og sind fit. Eleverne har også adgang til et dansestudie med fuld længde spejle, bordtennis, billard eller bordfodbold. Den studenterrelaterede opererede klubber i fodbold og basketball get støtte fra en coach.

Royal University for Women
Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Master

Royal University for Women

Etablere College of Art and Design som en specialiseret forskningscenter for design management. ... [+]

Etablere College of Art and Design som en specialiseret forskningscenter for design management. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Fuldtid
Deltid
36 timer
på universitet
Læs mere på dansk
Royal University for Women

Award Krav Opfylder alle betingelserne forudbestemte i reglerne for Master programmet. ... [+]

Award Krav Opfylder alle betingelserne forudbestemte i reglerne for Master programmet. [-]
Bahrain Riffa
September 2019
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk

Royal University For Women الجامعة الملكية للبنات

Royal University for Women - RUW
Address
GATE 366 MUASKAR HIGHWAY WEST RIFFA 942 KINGDOM OF BAHRAIN
Riffa, Southern Governorate, Bahrain
Hjemmeside
Telefonnummer
+973 1776 4444