BRAC University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

header

BRAC UNIVERSITY

BRAC University (Bracu) blev etableret i 2001. Det følger en liberal kunst tilgang til uddannelse, som nærer friske ideer og giver nye impulser til området for videregående uddannelse. Det sikrer en høj kvalitet i uddannelse og sigter mod at opfylde kravene til moderne tider. Med udgangspunkt i BRAC erfaring med at finde løsninger på udfordringer, som ekstrem fattigdom, Bracu håber at indgyde i de studerende en forpligtelse til at arbejde hen imod national udvikling og fremskridt. Undervisningssprog og undersøgelse på BRAC University er engelsk. Bracu er akkrediteret af University Grants Kommissionen (UGC) og godkendt af Undervisningsministeriet, regeringen i Bangladesh.

pic

MISSION

Mission BRAC University er at fremme den nationale udviklingsproces gennem oprettelsen af ​​et videncenter inden for videregående uddannelse, der er lydhøre over for samfundets behov, og i stand til at udvikle kreative ledere. Det bidrager aktivt til læring og skabelse af viden.

pic

MÅL

Målet med universitetet er at levere en fremragende bred uddannelse med fokus på faglig udvikling for studerende, for at udstyre dem med den viden og færdigheder er nødvendige for at lede landet i sin søgen efter udvikling. Sammen med dette, giver universitetet et miljø for fakultetet udvikling for at sikre en dynamisk undervisningsmiljø. Fakultetet vil blive forsynet med et miljø, hvor de kan fremme deres undervisning-learning evner og bidrage til skabelsen af ​​ny viden ved at udvikle og bruge deres forskning færdigheder.

pic

Placeringer

Dhaka

Address
66 Mohakhali

1212 Dhaka, Dhaka Division, Bangladesh