Læs den officielle beskrivelse

Den belgisk-italienske handelskammer blev grundlagt i 1950 for at fremme kontakter mellem Belgien og Italien. Det er referencepunkt par excellence for enhver virksomhed er villige til at fremme sin egen virksomhed og udvide sit netværk i Italien og i Belgien og er beliggende i centrum af Bruxelles tæt på de europæiske institutioner.

Kammerkoret faktisk tilbyder en bred vifte af salgsfremmende tjenester, træninger, bistand og rådgivning, hvilket er en fordel for sine medlemmer. Fra 2009 er den belgisk-italienske handelskammer, der som leder eller som partner i forskellige EU-udbud og projekter.

I over ti år Belgisk-italienske handelskammerI samarbejde med Institut for europæiske studier ved universitetet i Louvain-la-NeuveGiver til 30 studerende mulighed for at forstå og opleve Europa og europæiske projekter med Den Internationale Master i europæiske studier, som finder sted to gange om året, fra april til juli og fra september til december, i Bruxelles, Europas hovedstad.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

Belgian-Italian Chamber of Commerce and the IEE of University of Louvain-La Neuve

IMES - Politik Advisor og projektkonsulent - Postgraduate intensivt kursus om europæiske institutioner, politikker og fonde, forslag udarbejdelse, forvaltning af projektf ... [+]

Den IMES (www.europeanmaster.net) er en postgraduat intensivt kursus om europæiske institutioner, politikker og ydede finansiering med specifikke moduler på støtteprogrammer på detaljer, forslag redaktionelle EU projektledelse.

Denne intensive Master er organiseret i et 3-måneders program, så de studerende til at opnå specifikke kompetencer og færdigheder i en kort periode. Master undervisningsmetoder er en praksis-orienteret tilgang, der sigter mod at overføre viden gennem en learning-by-doing proces. Omkring 30 studerende fra forskellige lande og forskellige uddannelsesmæssige baggrunde har mulighed for at deltage i Master for hver udgave; derfor er alle klasser foregår på engelsk, og det er en multi-kulturel læring oplevelse, der vil også berige de personlige evner til at arbejde i en europæisk sammenhæng.... [-]

Belgien Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 måneder
på universitet
Læs mere på dansk

European Studies in Brussels! It's a most exciting story!