Evangelische Theologische Faculteit, Leuven

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Profil af ETF

Evangelische Theologische Faculteit (ETF) i Leuven er en unik institution for højere universitetsuddannelse. Vi er placeret i den ældste Universitetsby i Benelux, i et land, hvor protestanter kun er et lille mindretal. Samtidig har ETF som en af ​​de få evangeliske institutioner for videregående uddannelse i Europa en indflydelse, der rækker langt ud over vores nationale grænser.

Mission

ETF har som mål at uddybe, styrke og udstyre den internationale evangeliske bevægelse på et akademisk niveau. Derfor er vores fakultet en destination for alle, der ønsker at forberede sig selv videnskabeligt for at påtage sig roller i kirker, religiøs uddannelse, kristne organisationer og mission. Gennem videnskabelig forskning, publikationer og livslang læring bidrager ETF til den teologiske afspejling af den evangeliske bevægelse i Belgien, Holland og hele verden. ETF's opgave er derfor at lægge alle sine aktiviteter til tjeneste for Gud og vores nabo.

Vision

ETF ønsker at udstyre folk til at tage deres plads i kirken og samfundet for at sprede den gode nyhed om Jesus Kristus i verden. Vores tilgang er bibelbaseret , på akademisk plan og kulturelt berigende .

Bibel-baserede

I reformationstraditionen og i overensstemmelse med den verdensomspændende evangeliske bevægelse studerer vi Bibelen som den primære og autoritative kilde til kristent liv og tænkning. Den opmærksomhed, vi bruger på Skriften, eliminerer ikke betydningen af ​​tradition, grund og erfaring. Men for at opfatte Bibelen som Guds ord understreges betydningen af ​​videnskabelig eksegese af det gamle og det nye testamente. Det betyder også, at Bibelen får et centralt sted i vores uddannelse, forskning og vores service.

Akademisk og up-to-date

Vi er overbeviste om vigtigheden af ​​ajourført og videnskabeligt grundet uddannelse og tilbyde anerkendte grader på akademisk niveau (Bachelor, Master og PhD). Samtidig stimulerer vi åndelig dannelse i kombination med udviklingen af ​​lederegenskaber.

Interdenominational og International

Folk fra en lang række lande / kontinenter og kirkebaggrund studerer og arbejder på vores institution. Denne multikulturelle atmosfære beriger dannelsen, udvider horisonten og forbereder vores elever til at arbejde, leve og tro sammen i et interkulturelt samfund og kirkekontekst.

Leuven

ETF findes i Heverlee, en forstad til århundredets gamle, men alligevel livlige by Leuven . Leuven er kun et stenkast fra Bruxelles, hjertet af Europa og tæt på den nationale lufthavn. Leuvens historie som universitetsby går tilbage til 1425, da universitetet blev grundlagt. Erasmus, Vesalius og Mercator er nogle af de store sind, der studerede her. Bygningerne i det ældste universitet i de lave lande pryder næsten hvert hjørne, og byens liv er summende i løbet af akademiet på grund af over 55.000 studerende bosiddende her. Det er fornuftigt, at Leuven er kendt som den studerendes by i Belgien.

Leuven har mange skatte: et smukt historisk centrum med perler som rådhuset bygget i 1439 eller den endnu ældre Grand Béguinage. Men også det nye museum M, den botaniske have, charmerende shoppinggader, restauranter og udendørs caféer. Du vil finde masser af muligheder for at nyde kultur, natur og sport . I Leuven er der en række små protestantiske evangeliske kirker. I det omkringliggende område finder du endnu mere.

Det er nemt at komme rundt i Leuven med cykel eller offentlig transport. Leuven i sig selv er også let tilgængeligt : Byen ligger ved krydset mellem to hovedveje, der er en togstation i centrum af byen, og Bruxelles lufthavn ligger 15 km væk.

Fakta og tal

Evangelische Theologische Faculteit i februar 2015, udtrykt i nogle tal:

203 studerende

  • 80 Bachelor
  • 71 Master's (inkl. Specifik undervisningsprogram)
  • 52 ph.d.
  • 19 nationaliteter / lande </ Li>

60 ansatte

  • 34 uafhængige akademiske medarbejdere (lektor, lektor, professor)
  • 12 assisterende akademisk personale (assistent, postdoktorale forsker, praktiserende undervisningsassistent)
  • 5 specielle akademiske medarbejdere (gæstelærere, besøgsforskere, seniorforskere)
  • 9 administrativt og teknisk personale
  • 11 frivillige, heraf 4 missionærer

Over 1000 alumni

Over 100 publikationer i 2014

62 doktorgrader uddelt

6 afdelinger

16 partnerinstitutioner

70 studerende bor på campus

Placeringer

Leuven

Address
Evangelische Theologische Faculteit
Sint-Jansbergsesteenweg 95-97

3001 Leuven, Flandern, Belgien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig