Læs den officielle beskrivelse

AACSB Accredited

Mission ICHEC

ICHEC, talentspejder, træner sine elever til at blive ansvarlige og åbne til verden ledere.

For at opnå denne mission, understreger uddannelsesprojektet linket feltet i en streng tilgang drevet af forskningen. Den viden, færdigheder og kompetencer udvikles tillade kandidater til at tilmelde sig en læreproces gennem hele livet.

Respekt, integritet og solidaritet er de værdier, der bygger ICHEC sind.

ICHEC, universitetsniveau School of Management

som er i traditionen fra store handelshøjskoler og tilbyder dages kurser i lederuddannelser som aftenkurser i grunduddannelse og efteruddannelse.

ICHEC, en gruppe bestående af 3 specialiserede centre i en efteruddannelse center for voksne

ICHEC Enterprises, små og mellemstore virksomheder ICHEC ICHEC-ESSF (College of Fiscal Science) nu udgør ICHEC træningscenter, dedikeret til kvalitet og ekspertise uddannelse for ledelse.

ICHEC i hjertet af et netværk

Mere end 2000 studerende, mere end 12.000 tidligere møde i en forening, ICHEC Alumni, fakultet 200 mennesker, akademikere og eksperter fra den professionelle verden, som bringer deres oplevelse af den daglige ledelse.

ICHEC associeret med Louvain School of Management

De første vellykkede resultater var lanceringen i 2006 af en "internationale MBA", og en ph.d.-program i ledelse, og i 2008 mulighederne for mindre udvekslinger på Masters. ICHEC organisere en dobbelt grad med Louvain School of Management for Master i Business Management, specialiseret finansiering. Denne uddannelse har anerkendelsen af ​​CFA ® (Chartered Financial Analyst).

ICHEC underskriver hundrede bilaterale aftaler med universiteter og skoler i Europa og på verdensplan

ICHEC har underskrevet en dobbelt grad med ESAN i Peru.

ICHEC medlem af EFMD (Det Europæiske Institut for Management Development).

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Fransk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

ICHEC Brussels Management School

Organiseret over en periode på et år, denne 60-kredit kandidatuddannelse, hovedsagelig ikke-specialiserede, gør det muligt for de studerende, som en forlængelse af bachel ... [+]

Tilrettelagt over en periode på et eller to år (s), denne 60 eller 120-kredit kandidatuddannelse, hovedsagelig ikke-specialiserede, give de studerende mulighed, som en forlængelse af bacheloruddannelsen, til at forbedre deres kompetencer i forskellige emner relateret til kommercielle videnskaber .

En praktikperiode er organiseret for 120-kredit kandidatuddannelse, men ikke for 60-kredit kandidatuddannelse.

En studerende dimitteret fra dette program vil kvalificere som "Master i kommercielle videnskaber» for MIBM-60 og som "Master i business management" til MIBM-120.

Programmerne er også tilgængelige på fransk (Master i Commercial Sciences og Master i Business Management).... [-]

Belgien Bruxelles
September 2020
Engelsk
Fuldtid
1 - 2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICHEC Brussels Management School

Som en logisk forlængelse af rang af Bachelor i business management, Master of 120 point i selskabets ledelse foreslår en to-årigt program. ... [+]

Som en logisk forlængelse af rang af Bachelor i business management, Master of 120 point i selskabets ledelse foreslår en to-årigt program.

Alle studerende komplet fælles uddannelse af et sæt af muligheder i forvaltningen discipliner. Det vil da være en mulighed for at vælge imellem:

Mulighed 1 (Blok 1): Financial Asset eller International Business and Management; Mulighed 2 (blok 1): Financial Markets, Advanced International Business and Management, Marketing og Bogføring Afgørelser og Révisorat (1); Mulighed 3 (blok 2): Udvikling og Nord-Syd Management, Entrepreneurship og SMV, bæredygtig forvaltning, European Perspectives, bogføring og Révisorat (2), skattespørgsmål, Ekspertise Marketing og International Business and Management. ... [-]
Belgien Bruxelles
Kontakt skolen
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICHEC Brussels Management School

Organiseret over en periode på to år, denne 120-point kandidatuddannelse, primært ikke-specialiserede, gør det muligt for studerende at forbedre deres kompetencer i forsk ... [+]

Organiseret over en periode på to år, denne 120-point kandidatuddannelse, primært ikke-specialiserede, gør det muligt for studerende at forbedre deres kompetencer i forskellige emner relateret til kommercielle videnskaber.

Henhold til en aftale mellem ICHEC, ULB og UCL, studerende nødt til at følge 15 ECTS-point på ULB campus og en option modul værd 15 ECTS-point på en af ​​de UCL campusser (Louvain-la-Neuve eller Mons) ud over kernen programmet . Både UCL og ULB deltager også i tilsynet med MA afhandlinger.

En praktikperiode er organiseret. Et speciale er også påkrævet.

En studerende dimitteret fra dette program, vil betegnes som "Master i Business Management».... [-]

Belgien Bruxelles
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
ICHEC Brussels Management School

Denne kandidatuddannelse er den logiske forlængelse af bachelor i Business Engineering. To specifikke specialisering store selskaber er blevet implementeret for fremtidig ... [+]

Dette program er undervist udelukkende på fransk.

Master i Business Engineering Denne kandidatuddannelse er den logiske forlængelse af bachelor i Business Engineering. To specifikke specialisering store selskaber er blevet implementeret for fremtidige forretningsmæssige ingeniører. Desuden studerende afrunder denne uddannelse ved at vælge én mindre. Ud over den fælles "kerne" program, er de studerende præsenteret for to store muligheder:

teknologiledelse Finanspolitisk teknik

Rækken af mindreårige, der tilbydes af ICHEC giver studerende til at vælge en læseplan, der bedst passer til deres projekter og behov. De mindreårige beskæftige sig med en af ​​de specialiserede områder inden for virksomhedsledelse gennem en tværfaglig tilgang. Final-årige projekter (praktik og speciale) vil blive fulgt igennem i flere seminarer og vil blive behandlet som i-virksomhedens projektledelse opgaver. En studerende dimitteret fra dette program, vil betegnes som "Master i Business Engineering». Pas, at programmet er kun på fransk.... [-]

Belgien Bruxelles
September 2020
Fransk
Fuldtid
2 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
ICHEC Brussels Management School rue au Bois 365 a
1150 Bruxelles, Belgien
Telefonnummer
false