Læs den officielle beskrivelse

Grundlæggerne Jos Verschueren og Simon Van Kerckhoven kom i 2014 med ideen om at skabe et akademisk kursus i fodboldvirksomhed. Det var begyndelsen på en toårig rejse.

Den officielle åbning

Denne rejse sluttede den 26. september i 2016 med den officielle åbning af International Football Business Institute eller IFBI på vores nye hjem Universitetsfonden, i hjertet af Bruxelles. Takket være to års meget hårdt arbejde og støtte fra co-grundlæggerne Robert Kuijpers og Walter Mortelmans, er det nu muligt for unge bachelorer og unge mestere at starte deres karriere i fodboldindustrien.

Et hjem for klasse og stil

International Football Business Institute finder sit hjem i Universitetsfonden i Bruxelles. En autentisk bygning i hjertet af hovedstaden, grundlagt i 1920 for at støtte højere uddannelse og videnskabelig forskning. Et sted for internationale akademikere at samle og møde med civilsamfundets repræsentanter.

yr8l

Stedets stil taler for sig selv. Det er et sted, der adderer klasse og forfining, og giver IFBI alle nødvendige overnatningssteder. Et auditorium for deltagerne til at følge daglige forelæsninger og områder at møde, studere, spise frokost og slappe af.

En eksklusiv indstilling, der afspejler vores instituts image og karakter og giver vores deltagere et perfekt sted at lære og bygge videre på kvaliteterne som fremtidige fodboldvirksomheder mænd og kvinder.

Klejdi Zenelaj Graduate IFBI 16-17

"Jeg lærte at spille fodbold uden bolden. Fantastisk sted at studere, fantastiske mennesker at arbejde med. Et år på dette program gav mig netværket i fodboldindustrien, som jeg aldrig ville forestille mig. Værd at prisen, værd viden. Tak til alle for det bedste år i mit liv. "
Jaideep Chakrabarty Graduate IFBI 16-17

"Har du nogensinde været i Camp Nou? Har du nogensinde gået i FIFA's og UEFA's haller? Har du nogensinde set en europæisk finale, LIVE? Jeg har. Jeg drømte om at gøre alle disse ting, og takket være IFBI har jeg opfyldt dem alle. I løbet af det sidste år har jeg haft sådanne fantastiske oplevelser, at jeg vil værne om hele mit liv. Tak IFBI. Du er speciel. "

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Ledelseskurser

International Football Business Institute

Det hele starter med et hjerte for erhvervslivet og en passion for fodbold. IFBI tilbyder deltagere en unik udøvende mester til at specialisere sig i fodboldvirksomheden. ... [+]

International Executive Master of Football Business

En international postgraduate grad fra Universitetet i Bruxelles - Vrije Universiteit Brussel, organiseret og koordineret af International Football Business Institute (IFBI).

Programoversigt

Den sociale virkning af fodbold kan ikke undervurderes. Ingen anden sport berører hjertet af så mange mennesker hver uge. Fodbold og lidenskab er to ord, der er vanskelige at adskille, men er i sig selv ikke nok til at lykkes professionelt i sporten. Arbejde i fodboldindustrien kræver viden, engagement, engagement og træning. Vi stræber efter at bruge denne sidste komponent, træning, til at guide unge, talentfulde fagfolk til en lovende karriere i den internationale fodboldbranchen.... [-]

Belgien Brussels
September 2019
Engelsk
Fuldtid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Our students about the EVS Experience Tour to Switzerland

IFBI - International Football Business Institute
Address
Egmontstraat 11
1000 Brussels, Belgien
Hjemmeside
Telefonnummer
+32 495 15 04 66