Læs den officielle beskrivelse

EFMD Equis Accredited

Vores fakultet kan prale af omfattende nationale og internationale netværk inden for både forskning og uddannelse. På nationalt plan har vi stærke forbindelser med erhvervslivet gennem regelmæssige workshops med industriens kaptajner, både inden for fakultetet - i form af såkaldte "fellows" møder - og uden for fakultetet i samarbejde med Vlerick Leuven Gent Management Skole. Internationalt har vi studerendeudvekslingsprogrammer med førende udenlandske universiteter som Wharton School of University of Pennsylvania, University of Chicago Business School og Cornell University i USA, University of British Columbia, Queen's University, University of Toronto og Université de Montréal i Canada, IIM'erne i Calcutta og Bangalore i Indien, Det Kinesiske Universitet og City University i Hong Kong, Singapore Management University og 65 universiteter i Europa.

I de seneste år har adskillige uafhængige besøgskomitéer anerkendt den høje kvalitet af uddannelse og forskning på vores fakultet. I vores uddannelse og forskning forsøger vi at reagere på sociale tendenser, som f.eks. Kreditkrisen, globaliseringen og Kinas rolle i vores globale økonomi. Studerende vejledning, bæredygtig høj uddannelse og grundig videnskabelig forskning er vores tre store søjler.

Endelig er det nyttigt at kort diskutere vores unikke placering. Vores fakultet ligger i hjertet af Leuvens historiske centrum, præget af sin mere end 575 år gamle universitets tradition, men fuld af dynamik, progressive kunstnere og studerende. Vores fakultet ligger inden for gåafstand af den nye forskningspark i Heverlee, undertiden kaldt "Silicon Valley" i Belgien. Bruxelles-institutionerne, som f.eks. Den Europæiske Union, er aldrig langt væk, både bogstaveligt og billedligt. Flere kolleger giver råd til de europæiske afdelinger og mange alumner arbejder i de europæiske institutioner.

Vores mission og værdier

MISSION STATEMENT

Fakultetet for økonomi og erhvervslivs primære missioner er uddannelse og forskning.

En FEB-uddannelse tager sigte på at forberede eleverne på vellykkede iværksætteraktiviteter og karriere i virksomhedernes verden, i national og international offentlig politik eller i forskning. For at opnå dette tilbyder FEB højkvalitets, forskningsbaserede uddannelser inden for både økonomi og erhvervslivet og fra bachelor til ph.d.

For det andet ønsker FEB at fremme forskning med høj akademisk og samfundsmæssig indvirkning og høj synlighed i virksomhedernes verden.

FEB's ambition er at være et førende lærings- og forskningsmiljø i Europa og at udmærke sig i de forskellige forskningsunderfelter, skolens værter, og derved fortjener sin højeste rang blandt de øverste europæiske skoler for økonomi og erhvervsliv.

For at nå disse to primære mål ønsker FEB at udvikle et stimulerende miljø for medarbejdere og studerende, hvor de frit kan udvikle deres innovative, etiske og iværksætterkompetencer inden for uddannelse, forskning og erhvervsliv, samtidig med at de fremhæver den økonomiske politiks og erhvervslivets rolle i det større samfund og holde et globalt fokus gennem internationale udvekslinger og samarbejde.

FEB VÆRDIER

Under udøvelsen af ​​sin mission og vision er FEB forpligtet til at være:

  • Rigorøs i det, vi underviser, hvad vi forsker og underviser i, hvad vi forsker.
  • Innovativt inden for uddannelse og iværksætteri, og i vores ambition at spille i forgrunden for forskningsmiljøet.
  • Kollegialt i vores ledelsesstil og i forhold til vores relevante interne og eksterne interessenter.
  • Relevant for vores dedikation til at oversætte praksisbaseret bevismateriale til evidensbaseret praksis og at fremme forskning med høj akademisk og samfundsmæssig indvirkning og høj synlighed i virksomhedernes verden.
  • Socialt ansvarlig for vores rolle som et åbent center for debat om virksomhedernes økonomiske, samfundsmæssige og etiske spørgsmål med internationalt og interkulturelt fokus.
  • I overensstemmelse med KU Leuvens identitet og mission støtter og fortaler FEB værdierne om menneskerettigheder, social retfærdighed og respekt for mangfoldighed i enkeltpersoner, samfund og ideer.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

MSc

KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of International Business Economics and Management er et skræddersyet program for ikke-økonomiske kandidater. Det giver indsigt i alle hovedområder inden for erhve ... [+]

Master of International Business Economics and Management er et skræddersyet program for ikke-økonomiske kandidater. Det giver indsigt i alle hovedområder inden for erhvervsøkonomi og ledelse på akademisk niveau.

Hvad er 'Master of International Business Economics and Management'?

Master i International Business Economics and Management (MIBEM) er et kandidatuddannelse for indehavere af en grad i en ikke-erhvervsmæssig økonomi eller ledelsesdisciplin. Den forbereder en karriere inden for international forretning gennem erhvervelse af erhvervsøkonomiske indsigter, viden og ledelsesevner.

Læreplanen vedtager et praktisk og forretningsmæssigt perspektiv, men giver stadig en grundig behandling baseret på videnskab om vigtige internationale forretningsmæssige økonomiske og ledelsesmæssige spørgsmål.... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Dette er et engelsk-uddannet program på 120 ECTS, som forbereder eleverne til karriere inden for aktuarvidenskab, finansiel økonomi eller kvantitativ risikostyring inden ... [+]

Programtitel og engelskkvivalent er godkendt af Kommissionens Højere Uddannelse i Flandern den 19. januar 2018. Vi forventer, at den flamske regering godkender den endelige godkendelse i begyndelsen af ​​marts 2018.

Dette er et engelsk-uddannet program på 120 ECTS, som forbereder eleverne til karriere inden for aktuarvidenskab, finansiel økonomi eller kvantitativ risikostyring inden for finansielle institutioner.

Denne kandidatuddannelse bringer:

grundlæggende uddannelse inden for aktuarmæssig ingeniørvirksomhed, forsikring, finansielle produkter, finansiel matematik og ingeniørvirksomhed, dataanalyse til finansiering og forsikring, risikostyring for finansielle institutioner;Avancerede kurser, der viser de seneste udviklinger på området;en blanding af teoretisk kursusarbejde og beregningstræning;en introduktion til praktiske aspekter gennem vores medarbejdere, gæsteforelæsere og en praktikplads (6 ECTS);en tværfaglig tilgang, hvor tekniske, kvantitative kurser kommer sammen med kurser i (finansiel og forsikring) regulering, forsigtighedsregimer, økonomi og rapportering.... [-]
Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Advanced Studies in Economics (MASE) er et avanceret engelsk-uddannet program, der tager en studerende med en første graduate økonomi grad yderligere ind i fors ... [+]

Master of Advanced Studies in Economics (MASE) er et avanceret engelsk-uddannet program, der tager en studerende med en første graduate økonomi grad yderligere ind i forskningsgrænsen i økonomi.

Hvad er 'Master of Advanced Studies in Economics'?

Master of Advanced Studies in Economics giver eleverne en dybere viden inden for specifikke anvendelsesområder, giver dem avancerede teoretiske og empiriske værktøjer til at analysere konkrete økonomiske problemer og erhverve dem med nuværende forskningspraksis i økonomi.

MASE har et valg af kandidatniveau kurser fra forskellige områder inden for økonomi. Målet med programmet er at give dig mulighed for at finde et lovende forskningsemne og at stimulere dig til at udvikle din egen forskning om dette emne. Denne forskning fører til MASE-afhandlingen, som for mange studerende til sidst bliver det første kapitel i en doktorsafhandling.... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Programmet lægger vægt på erhvervelse af grundlæggende viden og færdigheder inden for et område med specialisering relateret til virksomhedernes verden som international ... [+]

Programmet lægger vægt på erhvervelse af grundlæggende viden og færdigheder inden for et område med specialisering relateret til virksomhedernes verden som international business, strategi og innovation, iværksætteri, økonomi og markedsføring. Ved at kombinere et valg til store og mindre, kan du finjustere din personlige kandidatprofil efter dine egne interesser.

Hvad handler "Business of Business Economics"?

Når du har afsluttet cand.merc. in business economics, vil du være i stand til at anvende videnskabelige rammer uafhængigt og kritisk, så du kan udvikle sig kontinuerligt i et dynamisk samfund. Ved at kombinere dette program med indledende specialiseringer fra din bacheloruddannelse, vil du udvikle dybere indsigt i en bred vifte af felter. Programmet er struktureret omkring valget af en større og mindre disciplin, som giver dig mulighed for at finjustere din personlige kandidatprofil og at anvende forsknings- og bevisbaserede ledelsespraksis og værktøjer på forskellige områder. Du vil få ekspertise i at vælge bedste praksis i ledelsen i dagens volatile, komplekse og tvetydige forretningsmiljøer. Programmet udstyrer dig med både iværksætter- og opstartsstyring samt for ledelse og strategisk beslutningstagning i etablerede organisationer.... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

En erhvervsingeniør er en tværfaglig leder, der leder virksomheder fra et kvantitativt og ledelsesmæssigt synspunkt. Til dette formål kombineres ledelsesmæssige og analyt ... [+]

En erhvervsingeniør er en tværfaglig leder, der leder virksomheder fra et kvantitativt og ledelsesmæssigt synspunkt. Til dette formål kombineres ledelsesmæssige og analytiske færdigheder med en dyb forståelse af, hvordan forretningsmæssige og (teknologiske) innovationsprocesser virker. Denne integration af discipliner gør forretningsmedarbejdere i stand til at forme fremtiden for virksomheder og organisationer.

Hvad handler det om 'Master of Business Engineering'?

En erhvervsingeniør er uddannet til at analysere og løse forretningsproblemer ud fra et kvantitativt og ledelsesmæssigt synspunkt. Programmet tilhører erhvervslivets domæne og er ledelsesorienteret: elever lærer, hvordan virksomheder fungerer, hvordan forretningsprocesser skal udformes og hvordan forretningsaktiviteter kan optimeres optimalt. Ledelsesfokus kombineres med stærke analytiske færdigheder og en dyb forståelse af, hvordan forretningsmæssige og (teknologiske) innovationsprocesser virker. Denne integration af discipliner er af høj relevans for produktionsmiljøer såvel som servicevirksomheder (fx rådgivning eller ikt).... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

I vores moderne samfund kan ingen organisation fungere uden informationssystemer. I Master of Business og Information Systems Engineering programmet, er du uddannet i båd ... [+]

I vores moderne samfund kan ingen organisation fungere uden informationssystemer. I Master of Business og Information Systems Engineering programmet, er du uddannet i både business management samt informationssystemer i en international sammenhæng.

Hvad handler "Master of Business and Systems Engineering"?

Som forretningsingeniør i informationssystemteknik er du stadig en allround forretningstekniker: Du er i stand til at analysere og optimere forskellige forretningsprocesser (marketing, produktion og logistik, økonomi mv.). Du forstår, hvordan et firma arbejder, og du tager hensyn til de økonomiske, organisatoriske og menneskelige aspekter af virksomheden. Som forretningsingeniør i informationssystemteknik oversætter du også disse forretningsadministrationselementer til informationssystemer, der understøtter beslutningsprocessen. Du kan overveje beslutninger om informationsteknologi på baggrund af virksomheden som helhed, forudsige deres strategiske konsekvenser og udføre (generelle) ledelsesopgaver.... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Science i økonomi (ME) er et etårigt masterprogram, orienteret mod studerende med brede interesser i sociale og videnskabelige spørgsmål, som er i stand til kri ... [+]

Master of Science i økonomi (ME) er et etårigt masterprogram, orienteret mod studerende med brede interesser i sociale og videnskabelige spørgsmål, som er i stand til kritisk og kreativ tænkning.

Hvad handler det om 'Master of Economics'?

Master of Economics program giver studerende med en bachelorgrad en teoretisk ramme, der giver dem mulighed for at give velbegrundede svar på socioøkonomiske spørgsmål. Som økonom vil du observere de forskellige aktører (enkeltpersoner, virksomheder, indenlandske og udenlandske regeringer) og deres interaktioner inden for den globale økonomi. Du vil kunne fortolke den generelle økonomiske situation i en bredere social og juridisk sammenhæng.... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk
KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Master of Science i Information Management tilbyder en ikke-teknisk uddannelse i informationsstyring. Der lægges vægt på effektiv og effektiv anvendelse og styring af inf ... [+]

Master of Science i Information Management tilbyder en ikke-teknisk uddannelse i informationsstyring. Der lægges vægt på effektiv og effektiv anvendelse og styring af informationsteknologi i forskellige erhvervskontekster (fx finansiering, markedsføring, HR, produktion og logistik mv.).

Hvad er 'Master of Information Management'?

Dette program tilbyder studerende med en bachelor eller kandidatgrad avanceret ikke-teknisk uddannelse i informationsstyring med vægt på effektiv og effektiv anvendelse og styring af informationsteknologi i forskellige erhvervskontekster (fx økonomi, marketing, HR, produktion og logistik, etc.). Efter grundlæggende træning i teknologi udforsker programmet mere specifikke ledelsesproblemer, især for at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at analysere informationsbehov, designe og styre informationssystemer og finjustere en it-strategi som en integreret del af en overordnet forretningsstrategi .... [-]

Belgien Leuven Antwerp Brussels
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
1 år
på universitet
Læs mere på dansk

Faculty of Economics and Business, KU Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Leuven, Flanders, Belgien
Address
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Antwerp, Flanders, Belgien
Address
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Brussels, Belgien