KU Leuven: Faculty of Economics and Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vores fakultet kan prale af omfattende nationale og internationale netværk inden for både forskning og uddannelse. På nationalt plan har vi stærke forbindelser med erhvervslivet gennem regelmæssige workshops med industriens kaptajner, både inden for fakultetet - i form af såkaldte "fellows" møder - og uden for fakultetet i samarbejde med Vlerick Leuven Gent Management Skole. Internationalt har vi studerendeudvekslingsprogrammer med førende udenlandske universiteter som Wharton School of University of Pennsylvania, University of Chicago Business School og Cornell University i USA, University of British Columbia, Queen's University, University of Toronto og Université de Montréal i Canada, IIM'erne i Calcutta og Bangalore i Indien, Det Kinesiske Universitet og City University i Hong Kong, Singapore Management University og 65 universiteter i Europa.

I de seneste år har adskillige uafhængige besøgskomitéer anerkendt den høje kvalitet af uddannelse og forskning på vores fakultet. I vores uddannelse og forskning forsøger vi at reagere på sociale tendenser, som f.eks. Kreditkrisen, globaliseringen og Kinas rolle i vores globale økonomi. Studerende vejledning, bæredygtig høj uddannelse og grundig videnskabelig forskning er vores tre store søjler.

Endelig er det nyttigt at kort diskutere vores unikke placering. Vores fakultet ligger i hjertet af Leuvens historiske centrum, præget af sin mere end 575 år gamle universitets tradition, men fuld af dynamik, progressive kunstnere og studerende. Vores fakultet ligger inden for gåafstand af den nye forskningspark i Heverlee, undertiden kaldt "Silicon Valley" i Belgien. Bruxelles-institutionerne, som f.eks. Den Europæiske Union, er aldrig langt væk, både bogstaveligt og billedligt. Flere kolleger giver råd til de europæiske afdelinger og mange alumner arbejder i de europæiske institutioner.

Vores mission og værdier

MISSION STATEMENT

Fakultetet for økonomi og erhvervslivs primære missioner er uddannelse og forskning.

En FEB-uddannelse tager sigte på at forberede eleverne på vellykkede iværksætteraktiviteter og karriere i virksomhedernes verden, i national og international offentlig politik eller i forskning. For at opnå dette tilbyder FEB højkvalitets, forskningsbaserede uddannelser inden for både økonomi og erhvervslivet og fra bachelor til ph.d.

For det andet ønsker FEB at fremme forskning med høj akademisk og samfundsmæssig indvirkning og høj synlighed i virksomhedernes verden.

FEB's ambition er at være et førende lærings- og forskningsmiljø i Europa og at udmærke sig i de forskellige forskningsunderfelter, skolens værter, og derved fortjener sin højeste rang blandt de øverste europæiske skoler for økonomi og erhvervsliv.

For at nå disse to primære mål ønsker FEB at udvikle et stimulerende miljø for medarbejdere og studerende, hvor de frit kan udvikle deres innovative, etiske og iværksætterkompetencer inden for uddannelse, forskning og erhvervsliv, samtidig med at de fremhæver den økonomiske politiks og erhvervslivets rolle i det større samfund og holde et globalt fokus gennem internationale udvekslinger og samarbejde.

FEB VÆRDIER

Under udøvelsen af ​​sin mission og vision er FEB forpligtet til at være:

  • Rigorøs i det, vi underviser, hvad vi forsker og underviser i, hvad vi forsker.
  • Innovativt inden for uddannelse og iværksætteri, og i vores ambition at spille i forgrunden for forskningsmiljøet.
  • Kollegialt i vores ledelsesstil og i forhold til vores relevante interne og eksterne interessenter.
  • Relevant for vores dedikation til at oversætte praksisbaseret bevismateriale til evidensbaseret praksis og at fremme forskning med høj akademisk og samfundsmæssig indvirkning og høj synlighed i virksomhedernes verden.
  • Socialt ansvarlig for vores rolle som et åbent center for debat om virksomhedernes økonomiske, samfundsmæssige og etiske spørgsmål med internationalt og interkulturelt fokus.
  • I overensstemmelse med KU Leuvens identitet og mission støtter og fortaler FEB værdierne om menneskerettigheder, social retfærdighed og respekt for mangfoldighed i enkeltpersoner, samfund og ideer.

KOMMER AT STUDERE PÅ KU LEUVEN

Velkommen til Katholieke Universiteit Leuven, et af de ældste universiteter i Europa. Vi tilbyder højkvalitetsuddannelse baseret på avanceret international videnskabelig forskning og fremragende, omfattende studiefaciliteter. Leuven er en malerisk historisk by, men en der er travlt med livet og lever på en studerendes rytme.

Beliggende i Belgien, i hjertet af Vesteuropa, har KU Leuven været et læringscenter i næsten seks århundreder. I dag er det Belgiens største universitet og grundlagt i 1425, et af de ældste og mest berømte universiteter i Europa. Som ledende europæisk forskningsuniversitet og medstifter af Liga for europæiske forskningsuniversiteter (LERU) tilbyder KU Leuven en bred vifte af internationale masteruddannelser, der alle støttes af høj kvalitet, nyskabende tværfaglig forskning.

Siden starten har KU Leuven været baseret i byen, der deler sit navn. Leuven er en behagelig, sikker og livlig studentby, hvor århundrederrig historie møder banebrydende videnskab. Universitetet tilbyder også uddannelser på campus i 11 belgiske byer, herunder Bruxelles, Gent og Antwerpen.

Mission statement

KU Leuven opfylder sin mission ved at levere høj kvalitet tværfaglig forskning og uddannelse med en katolsk signatur.

Placeringer

Leuven

Address
Naamsestraat 69 box 3500 3000 Leuven Belgium
Leuven, Flandern, Belgien

Antwerpen

Address
Korte Nieuwstraat 33 2000 Antwerpen BELGIUM
2000 Antwerpen Antwerpen, Flandern, Belgien

Bruxelles

Address
Warmoesberg 26 1000 Brussels BELGIUM
1000 Brussels Bruxelles, Belgien

Akkrediteringer

EFMD Equis Accredited